mavis.....transferin hayırlı olsun canım......:içelim:
tesekkur erderim canim !!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavis.....transferin hayırlı olsun canım......:içelim:
canım inş tutar...tek tutan var ...........inş canım ama demekkı tr değıl çunku burda öle yapmıyorlar onun için saşırdım ..ama ıyı ya..bedava olması guzel rabbım kımsenın emeğını boşa çıkarmasın..sonuç ne zamannnnnnnnn
gececek ınş...canım.yeterkı rabbım sonucu guzel nasıp ets.........ama zaman zor gececek tabı benım pazaetesı sana gore az kalıdı.........inş guzel sonuçlar ols canım...........tv ızle.....ben kkyla yanı sızlerle gecırdım sayılır buranın kolıkgı oldum.......ama napım sıkılıyo ınsan ınşşş değer bunlara..belırtın nasıl ıyımısın canım ..yat uzan dınlen bolbol
canım benım inşş herkes ıçın herşey ıyı olur...............dualarımdasın inş canım.........ben rahım fılmı yıllar oındce ıkı kez cektırdım çok acılıydı ..ama adet duzenım hıç değışmedı bu ayda tedavı esnasında hıstereoskopı oldum canım ınş hayırlı olur................sen ne yaptın ve yapıyosun yaz............rabbım kolaylık versın canımmmmmmmmm
nurcan , sen yenımı başlıyosun tedavıye canım nerde.............denızmavısı sen temmuzu beklıcen fgalıba...............rabbım herkese kolaylık versın....bu sureç sıkıntılı sakın olmak çok onemlı.....inş guzel sonuçlar alırsınız tabı once ınş bızbekleyenler alaım sıze moral olalım ya..........en zoru beklemek ama haberınız ols.............
nurcan allah kolaylık versin inşallah. canım senin kısa protokol mu olacak yoksa uzun mu? uygulamalar farklı. benimki kısaydı. adetin 2. günü puregon 200 ile başladım. Beş gün aynı dozu yaptım sonra kontrole gittim yumurta takip edildi 6. gün gelişen yumurtalar çatlamasın diye orgalutran diye bir igne daha oldum .Yani yola iki iğneyle devam ettik. 2güne bir kontrole gittim 11.gün yumurtam gelişti ve çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra yumurta toplandı.toplama narkozla oluyor hissetmiyorsun ama sonra acıyor. 3gün sonra çağırdılar ve 3 tane traansfer ettiler.tedavi boyunca folik asit veaspirin içiyorsun.Ve biliyormusun bugün benim test günüm sabah kan verdim ve sonucu bekliyorum heycanlıyım .eskiden tüp bebek uygulamasını bir mucize gibi görürdüm ama artık herşey çok normal ve basit geliyor artık mucizeler beklemiyorum kendimi her duruma hazırladım sorun olursa ceveplamaya çalışırım
nurcan canım hayırlı olsun insallah. gittin mi doktora ne dedi? hangi protokol uygulanacakmış?
benimde ilk denemem olacak okuduklarımdan ve doktorun anlattıklarından bildigim kadarı var bende de. 10 haziranda lucrin ile baslıyorum uzun protokol uygulanacak. sonrasında adetin 2. gunu kontrole gidecegim. bildigim kadariyla yumurta gelistirici ignelerle devam edecegiz...... transfer falan temmuz basinda hallolmus olur gibi bir cumle kurdu doktorum. hayırlısı insallah.
sen nerede yaptırıyorsun tedavini? doktorun kim canım?