haziran da hamile olmak isteyenler

canım inş tutar...tek tutan var ...........inş canım ama demekkı tr değıl çunku burda öle yapmıyorlar onun için saşırdım ..ama ıyı ya..bedava olması guzel rabbım kımsenın emeğını boşa çıkarmasın..sonuç ne zamannnnnnnnn

test gunum ayin 17 sinde heycanla o gunu bekliyorum bakalim sabrebilecemmi o gune kadar !!!!

gececek ınş...canım.yeterkı rabbım sonucu guzel nasıp ets.........ama zaman zor gececek tabı benım pazaetesı sana gore az kalıdı.........inş guzel sonuçlar ols canım...........tv ızle.....ben kkyla yanı sızlerle gecırdım sayılır buranın kolıkgı oldum.......ama napım sıkılıyo ınsan ınşşş değer bunlara..belırtın nasıl ıyımısın canım ..yat uzan dınlen bolbol

gececek ınş...canım.yeterkı rabbım sonucu guzel nasıp ets.........ama zaman zor gececek tabı benım pazaetesı sana gore az kalıdı.........inş guzel sonuçlar ols canım...........tv ızle.....ben kkyla yanı sızlerle gecırdım sayılır buranın kolıkgı oldum.......ama napım sıkılıyo ınsan ınşşş değer bunlara..belırtın nasıl ıyımısın canım ..yat uzan dınlen bolbol

valla nasill anlatsam canim bayagi bi agrim var belim kasiklarim agriyor tranferde cok hirpaladilar ondan sanirsam merdiven cikamiyorum iki basamakta bir duruyorum yatiyorum bol bol elimi hic bir ise vurmuyorum sagolsunlar cevremdekiler arkadaslar bana bir is birakmiyorlar dedigin gibi bol bol tv izliyorum dunyada ne olup bitmis haberim var bu sayede yatan gazete oldum benden aliyor esim haberleri aksam gelince haha!! sende varmi bir belirti ? senin guzel haberini senin kadar heycanla bekliyorum hadi hayirlisi rabbim gonlune gore versin canim ...:Saruboceq:

canım amın ..evet ağrıların hırpalanmaktan olabılır canım bıkaç gun içinde ınş gecer...............olsun yat canım sonra oturursun hafıf gezersın evde...................hep yatma yanı ..ufaktefek gezmeler yap..............evet bende aynı haber fılm ne varsa ızlıyomm.......zaman zor gecıyooo.............inş guzel haber vermek kısmet olur canım inş sonrada senın ve dığer arkadaşların bak elgızızn sayfasına gel orda kalabalığız bız bekleyenler ..ıyı olur canım burda teksın sanırım

canım benım inşş herkes ıçın herşey ıyı olur...............dualarımdasın inş canım.........ben rahım fılmı yıllar oındce ıkı kez cektırdım çok acılıydı ..ama adet duzenım hıç değışmedı bu ayda tedavı esnasında hıstereoskopı oldum canım ınş hayırlı olur................sen ne yaptın ve yapıyosun yaz............rabbım kolaylık versın canımmmmmmmmm

el muallimcim bende 10 unda adet olucam ama 2 gündür agrım var baya olamadım da gecen ayın 20 sinde rahim filmi cektirmiştim ondan mı diye düşündüm bekliyorum canım yaa adet olabilirsem izin alıcaz başlıcaz inş çünkü benim hamile kalamama değilde hamile kaldıktan sonra tutamama gibi bi problem var ama korkuyorum hamile kalamam diye ve kalırsam da hep bi korku olacak içimde bişey olur mu diye bilmiyorum ya çok stresliyim..zümmin den habr var mı canım

canım ya inş bı şı olmaz inş bu yıl herkese guzel gelır....simdiden dışunme böle kayıp zor canım ama inş daha yaşamazsın.....sakınce başla inş tedavıye....bazen etkı edbılır bekle ama olmazsan bı test yap bazen hamış kalan olabılıyo yada doktora gıdersın ama inş bı sıkıntı olmaz .....ama daha var adetıne olursun.....once stresını yen bıraz........zıumıın gırmedı daha sanırım ben rastlamadım inş onunda herşey ıyı gıdıyodur.............kendıne ıyı bak ıyı beslen canım dua ileeeeeeeeeeee

arkadaşlar bana biraz tüp bebek hakkında bilgi verirmisiniz?adetin kaçıncı günü yapılıyor öncesinde kaç günlük bir tedavi var ve kaç günde bir kontrole gideceğim,transfer nezaman yapılıyor adetli iken?kaçıncı gün?ben şuan fakülteden rapor çıkarmakla ilgileniyorum 28 haziran gibi adet olacağım durumumla ilgili ne yaşayacağımla ilgili bilgi almak istiyorum lütfen aydınlatın beni.

ßende ßu ay çift çizqiyi qörmek istiyorum bakalım hayırlısı olur inş. :ecrin_bebek:

zero hoşgeldın canım.................
tatlıcadı inş canımmmmmmmmm inş kısmet olur ..bebişin gelır .........sen tedavıdemısın

kizlar nbr bende bugun ilk gonal fi vurdum uzun protokol
dr yavas yavs buyusun dedi 75 unite yapiyorum
sizler kac unite yapiyorsunuz
ilaci hic hissetmedm normalmi

nurcan , sen yenımı başlıyosun tedavıye canım nerde.............denızmavısı sen temmuzu beklıcen fgalıba...............rabbım herkese kolaylık versın....bu sureç sıkıntılı sakın olmak çok onemlı.....inş guzel sonuçlar alırsınız tabı once ınş bızbekleyenler alaım sıze moral olalım ya..........en zoru beklemek ama haberınız ols.............

canım seni heyecanla yakip ediyorum.amin allah isteyen herkese versin ben 4 haziranda ilk iğnemi oldum .iki gündür giremiyordum .hakkımızda hayırlı olanı neyse onu versin yüce rabbim güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz :))))

nurcan allah kolaylık versin inşallah. canım senin kısa protokol mu olacak yoksa uzun mu? uygulamalar farklı. benimki kısaydı. adetin 2. günü puregon 200 ile başladım. Beş gün aynı dozu yaptım sonra kontrole gittim yumurta takip edildi 6. gün gelişen yumurtalar çatlamasın diye orgalutran diye bir igne daha oldum .Yani yola iki iğneyle devam ettik. 2güne bir kontrole gittim 11.gün yumurtam gelişti ve çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra yumurta toplandı.toplama narkozla oluyor hissetmiyorsun ama sonra acıyor. 3gün sonra çağırdılar ve 3 tane traansfer ettiler.tedavi boyunca folik asit veaspirin içiyorsun.Ve biliyormusun bugün benim test günüm sabah kan verdim ve sonucu bekliyorum heycanlıyım .eskiden tüp bebek uygulamasını bir mucize gibi görürdüm ama artık herşey çok normal ve basit geliyor artık mucizeler beklemiyorum kendimi her duruma hazırladım sorun olursa ceveplamaya çalışırım

canım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim .ben izmir irenbeye gidiyorum 4 haziran yani adetin 2. günü cetrotine diye göbekten yapılan bi iğne verdi bugün 3. iğnemi yapıcam bunu 4 gün yap 2 gün hiçbişey kullanma çarşambaya gel dedi bu iğneler yumurtalar çatlamasın diye verilmiş .benim kısa protokol ama çok farklı geldi bana herşey yolunda değil mi arkadaşlar.evet bebek aspirini ve folikasit de verdi kullanıyorum.allahım,yüce rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.

nurcan canım ınş herşey yolunda .....benımde kısaydı ve onu vuldum...bazen farklı yontem uyguluoyo doktorlar için rahat ols................ne zaman tuplanacakkk bellım....çok sağol canım ayrıca..........inş beklıyorum az kalıdı sonra sızı beklıcez canım

nurcan canım hayırlı olsun insallah. gittin mi doktora ne dedi? hangi protokol uygulanacakmış?

benimde ilk denemem olacak okuduklarımdan ve doktorun anlattıklarından bildigim kadarı var bende de. 10 haziranda lucrin ile baslıyorum uzun protokol uygulanacak. sonrasında adetin 2. gunu kontrole gidecegim. bildigim kadariyla yumurta gelistirici ignelerle devam edecegiz...... transfer falan temmuz basinda hallolmus olur gibi bir cumle kurdu doktorum. hayırlısı insallah.

sen nerede yaptırıyorsun tedavini? doktorun kim canım?

canım ben 4 haziranda izmir irenbede başladım tedavime cetrotide diye bi iğne verdi göbekten yapılıyo 4 gün kullan gel dedi .kısa protokol ama kullanıdığım ilacın ismi ve tedavi bana farklı geldi diğer arkadaşlarınkinden .bir de doktor muayene ederken sağ yumurtalıkta 8 sol da 5 yumurta olduğunu söyledi bu iyimi kötümü bilmiyorum sormayıda akıl edemedim.hemen hemen aynı dönemde tedaviye başlamış oluyoruz canım .yüce rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin .biz maddi olarak çok zor bi dönemimizde başladık tedaviye, ağustosta eşim askere gidiyo allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah çok zor bi tecrübe olucak bizim için .

asıcım herkesın kı farklıdır ....farklı dozdur inş senın dozun çok yuk değil....ınş yumoşların buyucek canım ..ağrı duyman gereksız...ama mutlaka ılacın gıttığınden emın ol.................çok onemlı.......azalma oldumu anlaşılır zaten....canım kolay gelsın ınş herşey ıyı olacak ınşşşşşşşş

el-muallim canım ondan bahsetmedi doktor daha doğrusu ben sormayı akıl edemedim erken diye bana ilk önce istersen başka tedavilerle başlayalım dedi aşılama falan çünkü siz iyi hasta grubundasınız dedi ben yok tüp bebek deyince muayene etti ve sağda 8 solda 5 yumurta var dedi .bu ne anlama geliyo canım.çarşamba tekrar gelin dedi.o zaman sorarım artık toplama işlemi ne zaman olucak ama şunu dedi 15-2o gün içinde tedavi tamamlanmış olur dedi bi sorun çıkmazsa .

evet ya neşemı arıyorum nerde...............inş ıyıdır............canım doktorum yum gelışmkerıne bakıyo denekkı ona gore devanm edecek heralde ...ona guven ve içini rahat tut....inş herşey ıyı devam edr...........doğru genelde bu tedavıler engeç 20 gun kadar suruyı..sonra evde yatıp beklemesı................inşş ıyı olur herseyyy

Back
X