haziran da hamile olmak isteyenler

zummıncım sen nerde yaşıyomn canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............burası oooo acaıb ılerde...........benım oğlum uç yıldır kupe takıcam dıye delı edıyo bızı.............gençler zor canım.....burası zor ................çok ozentı var...........ama bı merak gelıp gececek ınş..........rabbım hayırlı eylesın hepsını...............ozumuzden ayırmasın.............ılaçlar senı nıye böle yaptı ya doktorunla konuştunmu..............temmuzda bı daha gelıcen hadı bakalım ınşşşş mıyı olacajkkkk

ben isvicrede kaliyorum....beni yanlis anlamasin kimse ama burda küpe takan adamlarin manalari degisik...aman bosverelim...benim hedefim hepten degisik...herkes yuvasinda mutlu olsunda gerisi bos

asi ben 3 senedir gitmiyorum....o zamanlar erkeklerin küpe taktigini görmek mümkün degildi...simdi ise..en sert erkek bile küpe takmaya kalkiyor....ne bilim iste tuhaftima gitti....gelip benim kardesim küpe takcam derse...ne olur bilmem....

ben döndüm...minik kuzumun yanina...insallah sen nerdesin suanda

bende evimdeyim fistikim nasil nerdeyim CADIARZU

zummıncım ınşş adım attın gerısı ınş gelecek canım.............ınş lıste bereketlenır.............ınş hadı buluesu canım sende at şu adımı...........bekleyenler nasılsınız ne zaman sonuçlar bebek beklıyoruz senın yarın değılmı ayyy ınş canım ınşşş sevınırız beraber
evet canm yarin inslhh inslhh....olmazsada canimiz saolsun....
insallah ablacim...insallah ne bilim ablacim....icimdeki duyguyu ifade bile edemiyorum....fazla düsünmekten istemiyorum desem bile aklimdan cikmiyor...herkes bi umutla bekliyor...hele esim.....arkadaslarda iyi haber alamincada üzüliyorum...nolcak bilmiyorum...bidaki ay...bende hamileyim arkadaslar diye bagirmak istiyorum....
inslh canim o gunlerde gelecek yeterki sabirla bekle...
saol el-muallim....bu ay bi hayirlisiyla gecsin...hayirlisiyla bi yuvama dönim...bebeklerime kavusim...ne güzel olur...sevincim ne kadar büyük olur bi bilsen....bi umutla koyulduk bu ise..sseni ve digerlerini böyle mutlu bi sekilde görünce cok sevniyorum...insallah bebek istiyoruz da hayirli haberlerle gelir
aminnn inslhhhhh......
evet canım ınşşşşşşşşşşşşşş bebek ıstıyoruz bugunmı yapıcak tahlılı................ınş ya rabbım tum yuzlerı guldursun ve tamamına erdırsuın canım ................
hayir canim yarin sabah giderim Allah izin verirse...10-11 gibi belli olur...inslhh olumlu cevap yazarim size..
yok el-muallim....yarin yapcak...insalllah insallah hayirlisi olur
kaydirigubbakcemile5
evet canı ınşşşş ya......................ınşş dolar buralar

aminnnnn bu zorlu yolda Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin...
kizlar buara beni bugun is gorusmesi icin aradilar yarin 10 a randevu verdiler....oysa 1 haftadir is ariyordum..hadi sonucum olmadi diyelim ise baslarim diye basvurdum..hemen aradilar...yarin tatlil sonucum belli olmadan gorusmem gerekiyor...cok cazip bi is gelmedi bana...napsam sizce...iptal mi edeyim...olmazsa baska is icin arayan olur mu?yoksa gideyim goruseyim mi?hadi gorusme olumlu gecti diyelim...cikista test sonucumu aldim oda olumlu diyelim....yada is gorusmesini iptal ettim...sonucta olumsuz diyelim..hepten mi bosta kalirim....ufff kafam karisti...2 saattir dusunuyorum arastiriyorum yok icinden cikamadim...

Son düzenleme:
canım bebek ıstuyoruz ınşş yarın guzel olacak...............ış için bı gun beklet sonuç olumlu olursa calışmazsın heralde negatıf olursa gıdersın................bence su an bebeğin önemlı senınleyse herseyy onun için canım ........bı yol mutlaka vardır..................ınşşş canım

canım bebek ıstuyoruz ınşş yarın guzel olacak...............ış için bı gun beklet sonuç olumlu olursa calışmazsın heralde negatıf olursa gıdersın................bence su an bebeğin önemlı senınleyse herseyy onun için canım ........bı yol mutlaka vardır..................ınşşş canım

canim soyledim de toplu mulakat...baska gun olmaz dediler...ya cnm ilk denememdede boyle oldu..nasibim nedir bende bilemiyorum...tedaviye tam basladik...buyuk bi firmadan aradilar...gorusmeye gittim...sartlar super...ise kabul edilmem bile mucizeydi..cunki yabanci dil ariyorlardi...dedim tedavim var...2- hafta 2-3 gunde 1 bana izin verirmisiniz...dedilerki yeni ise basliyorsun egitim alcaksin imkansiz...gecelerce dusundum..bebekmi yoksa iyi bir kariyermi....sonra karar verdim...dedim is iyi yada kotu sonra bulurum...calismadanda yasarim...ama bebegim olmadan daha zor hayatim...bebek daha agir basti..ve red ettim..tedavime devam ettim..sonuc negatif...olmadiginami uzuleyim isi kacirdigimami....simdide 2.basladim...esime dedim sonucu alayim oyle basvururum duruma gore...sen simdiden basvur hemen ariycak degiller ya dedi..basvurdum...al iste...ne bilim nasil bi sans sa...Allahim benimi siniyo..

evet canım ya.............ama sonucu yarın alıcan yarın zaten evden cıkıcan mulakatada gıt hamiş olursan rahat bı hamışlık olursada ış sıkıntı olmaz bence............gıt o zaman ıkı sevıncı yasa............ış sıkıcı gelırse bırakırsın...............hayırlısı canım.........

evet canım ya.............ama sonucu yarın alıcan yarın zaten evden cıkıcan mulakatada gıt hamiş olursan rahat bı hamışlık olursada ış sıkıntı olmaz bence............gıt o zaman ıkı sevıncı yasa............ış sıkıcı gelırse bırakırsın...............hayırlısı canım.........

cnm benim ne kadar olumlu bakiyorsun....inslh dedigin gibi olur......mulakat karsida...esim izin alamiyor...nerden baksan 4-5 saat ayakta olcam.......ayy ayy dikandim haa...vallaha dikandim....ariyom yok diyom yaaa...bide bu stresle ugrasmam...arayimmikaydirigubbakcemile3en kotu huyum bu iste...cok kararsizim...kendime son yarim saat veriyorum.....derin bi nefes...bianda icimden gecen neyse onu yapcam....

bebek istiyoruz hic merak edipte test yaptinmi?

hayir canim....ilk denememde idrarda bakmistim...cikmamisti...kan testime daha 2 gun vardi...ben yikildim cok uzuldum...bu denememde ders cikardim....simdilik hala merak etmiyorum...sabirla verilen gunumu bekliyorum....bakalim....Allahim ezan vakti inslh yarin yuzumuzu guldurur...kendimi biraktim,en cok esim icin....istiyorum....suanda beni hamile olarak goruyor...yarin tahli vermeye aksam mi gitsek yoksa carsamba mi gitsek diyo...bende kizdim...nerden biliyorsun...oldugunu dedim...sustu..:sinifsinif:

günaydın kızlar nasılsınız bebek istiyoruz iyi haberlerle gel canım ...................allahım senın yanında olsun yüüznü güldürsün........

hadi hayırlı olsun inşallah.güzel sonuçlarla gelsiin.sabahtan yaptırcak dimi hemen?zümmincim sen ne yaptın?takip edemedim bi süre?

haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________

1. Bebek_istiyoruz(2.deneme)_______ferti_jin_______ _____6 haziran________16.haziran
2. Gulencim(2.deneme)_________bahceci klinigi___________22 mayis_________haziran
3. nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______temmuz
4.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
5.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
6.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
7.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
8.badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
9.sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
10.bluesuu(3.deneme)____________acibadem_____________ ___haziran________.........
11.sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
12.cemre____________________....................... .. ........_______haziran_______..........
13.zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
14.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
15.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
16.ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
17.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
18.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
19.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
20. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
21. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
22. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
23. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
24.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
25. Baharson,
26. özlem
27. Tonya
28. Psikopatimmmm
29. Welike
30. Susamuru78
31. Elif26
32. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
33. Nargile
34.günesim007
35. Miss_capraz
36.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
37.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
38.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
39.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
40.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
41.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
42.denizmavisi
43.aslgkh
44. Ebraar
45. Sissem,
46. Nurdannurdan,
47. eklektik,
48. pinkrose
49. angel eda
50.zaman
51. Figenn
52.asi74_____________........................... ..........__________Haziran__________Haziran
53.kayra(2.cocuk)________.................................__________Haziran__________Haziran
:nazar::nazar::nazar:

hamislerimizzzzzzzz:CüvCüv:
1. Olmuyo
2. Babytwin
3. greys85
4.el-muallim
5.feraye55
Yola devam edecek arkadaslar...
1.mapavrili
2.esracag
3.mavis
4.monalan

hadi canim hayirli haberlerle gel...bebek istiyoruz....Rabbim insallah nasip eder :nazar::nazar::nazar:

hadi hayırlı olsun inşallah.güzel sonuçlarla gelsiin.sabahtan yaptırcak dimi hemen?zümmincim sen ne yaptın?takip edemedim bi süre?

hamd olsun iyim canim...bende basladim tedaviye..Rabbim izin verirse cuma günü ignelere baslicam...ondan sonra zaten gerisi cabucacik geliyor...Mevlam ne eylerse güzel eyler bakalim sonuc insallah güzel olur...sen naptin?

yaaaaa arkadaşlar ben kendimi göremedim listede benimde tedavide 4.günüm 2.denemem amerikan has sonuç günü 16 temmuz doğum günüme denk geliyor

inşallah canım inşalllah güzel rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeeee

ben bulut nasıl gidiyor tedavin ne yaptın hangi aşamadasın ben gonal f ye başladım yarın ultrasonum var ,benim yaşımda 27 bizde sebepsiz infertilte rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bebek istiyoruz nerde kaldın hadiii..........merak ettim seni............iyi güzel haberlerle gel canım ............

kizlar guzel haber vermek isterdim...uzgunum olmadi...nasibim degilmis....destekleriniz dualariniz icin cok tesk ederim...benim emeklerim umudum bosa cikti...Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin....bu aciyi yasatmasin...

Back
X