Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim zümmin..inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine (bebeklerine) artık seninde yüzün gülsün arkadaşım..ben ne yapıyorum kafama göre doktora gidip tahlil vs. yapıyorum p.teside sonuçları göstericem bi yanım tüpe başla diyor bi yanım doğal yolla kal diyor..sebze çobası gibiyim anlıcan zamana bıraktım herşeyii...
bu arada sana ilginç bişi dicem hala etkisinden çıkamadım kandil günü mezarlığa gittim kimseye sölemeden çiçeklerini falan suladım ve oğlumun ayak ucundaki yer boştu şimdi dolmuş bi kadın ölmüş adına baktım Şerife yazıyordutüylerim diken diken oldu..bi gün öldüğümde ayak ucu boş olduğu için oraya gömülmek istemiştim içten içe...ancak sadece adım yazılı yatan ben değilim ...
cok etkilendim ya hatirlatmak gibi olacak ama dogummuydu rabbim sana insallah en hayirli gunde en hayirli evladi yada evlatlari nasip etsin sen cennete bi yavru gondermissin rabbim sabrini versin gercekten cok uzuldum bence tup bebege basla ve bir an once kucagina alman dilegiyle Allaha emanet ol
erken doğum yaptım canım 4,5 ay yaşadı sonrası dönülmez yol...inşallah sizlerde bizlerde tekrar kavuşuruz...ben ne yapacağımı bilmiorum şuan zaman ne getirir bilinmez...