- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 30
- Konu Sahibi bebekozlemii
- #61
Benim doktorum 20 gün demiştiKızlar transfere kadar toplamda ne kadar süre ilaç, iğne vs kullanacağız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum 20 gün demiştiKızlar transfere kadar toplamda ne kadar süre ilaç, iğne vs kullanacağız?
Kızlar transfere kadar toplamda ne kadar süre ilaç, iğne vs kullanacağız?
Ayy maşallah çok iyi 21 tane inş 5 güne kadar da kaliteli gelirler . Benimde öyle olmuştu hatta benim dayanamayıp aradığım da olmuştu]Herkese Merhaba bende 3 Haziran Cumartesi OPU oldum yani yumurta toplama işlemim gerçekleşti , 1-2 adet dönemi geçirmek istedi doktorum riske atmayalım OHSS olabilirsin dedi
Zamann geçmiyor daha hastaneden aramadılar yumurtalarımın durumu ne alemde acaba toplam 21 adet toplanmıştı Allahım herkesin gönlüne göre versin![]()
inşALLAH , şimdi aradılar inanır mısınız 1-2 dk oldu kapatalı 8 tane varmış şimdilik 6 tanesinin durumu gayet iyi dedi 2 tanesi gidici gibiymiş , yarın 3 . gün oluyor ya donduracaklarmış ya da duruma göre 5. günü bekleyeceklermiş . Pembemavi hastanesine gidiyorumAyy maşallah çok iyi 21 tane inş 5 güne kadar da kaliteli gelirler . Benimde öyle olmuştu hatta benim dayanamayıp aradığım da olmuştugenelde öğleden sonra 4-5 gibi arıyorlar . Hangi hastane sizin
Kişiye göre degisiyir sanirm canim oKızlar transfere kadar toplamda ne kadar süre ilaç, iğne vs kullanacağız?
Merhaba bende baslarda bulantı yaptı ve duygusal iniş cıkış. Ama 10. Günden sonra bu etkiler kalmadı ateş basma başladı hergün birkaç kez ateş basıyor cok fena sonra birden ter boşalıyor ter boşalınca geciyor şuandada bastı meselaMerhaba , lucrinden son yan etki oldu mu sizde
Bende 1 aylık olandan vuruldum mide bulantısı kasık ağrısı yaptı bende
Bende bursa bahcecideyim. Benimde 25 tane toplanmıştı 23ü dollenmisti ama üçüncü güne 16 tane kalmıştı 12si yavaştıinşALLAH , şimdi aradılar inanır mısınız 1-2 dk oldu kapatalı 8 tane varmış şimdilik 6 tanesinin durumu gayet iyi dedi 2 tanesi gidici gibiymiş , yarın 3 . gün oluyor ya donduracaklarmış ya da duruma göre 5. günü bekleyeceklermiş . Pembemavi hastanesine gidiyorum![]()
TeşekkürlerBenim doktorum 20 gün demişti
Yaa inşallah benim de 5-6 tane 5. Güne kalırBende bursa bahcecideyim. Benimde 25 tane toplanmıştı 23ü dollenmisti ama üçüncü güne 16 tane kalmıştı 12si yavaştıdoktorum risk aldı ve 5. Günü bekledi şükür tanesi 5. Güne kaldı
Bende en az 10 kalır diyordum 3. Gün arayınca tüm umutlarım gitmişti çok şükür yine 3 tane kaldıYaa inşallah benim de 5-6 tane 5. Güne kalır![]()
Kistler içindir canım sanırım bana öncesinde ilaç vermemiştiArkadaşlar merhaba. Benim amh değerim çok düşük. Muayene olduğumda doktorum kistler gördü ve cyclo progynova ve aspirin verdi. Tedaviye başlamadı yani. 25gün sonra gidicem. Bu kistler adetle beraber atılır mı? Yoksa doktorum tüp bebek öncesi hazırlama mi yapıyor?
Benim 3. günüm daha bugün , eğer ararsa bugün donduracakmış embriyolog aramazsa 5. güne devam ederler 5. gün dondururuz dediBende en az 10 kalır diyordum 3. Gün arayınca tüm umutlarım gitmişti çok şükür yine 3 tane kaldı
Çok yumurta toplandığı için rahim içi ilaçlı filan oluyormuş önce onlardan temizlenelim dedi şimdi hamilelerin kullandığı vitaminden verdi. Adetin ikinci günü de transfer sürecine geçecegiz dediBenim 3. günüm daha bugün , eğer ararsa bugün donduracakmış embriyolog aramazsa 5. güne devam ederler 5. gün dondururuz dediSenin neden rahim dinlendirme olmuştu?
Beni 1-3-5-6. Günlerde hep sabah saat 11 buçuk gibi aramislardiBenim 3. günüm daha bugün , eğer ararsa bugün donduracakmış embriyolog aramazsa 5. güne devam ederler 5. gün dondururuz dediSenin neden rahim dinlendirme olmuştu?
Peki seni ne zaman çağırdı kontrole ? Ben kendi kendime adet olamıyorum ilaçsız ama doktorum opudan sonra kendi kendine olacaksın dedi 15 güne kadar olursun dediÇok yumurta toplandığı için rahim içi ilaçlı filan oluyormuş önce onlardan temizlenelim dedi şimdi hamilelerin kullandığı vitaminden verdi. Adetin ikinci günü de transfer sürecine g?eçecegiz dedi![]()
Opudan sonra 5. Günün de adet oldum. Adet bitimi kontrolüm vardi. Vitamin verdi rahim inceliğin iyi dedi ama tam kendini toplamamis dedi ikinci reglin 2. Günü bekliyorum dediPeki seni ne zaman çağırdı kontrole ? Ben kendi kendime adet olamıyorum ilaçsız ama doktorum opudan sonra kendi kendine olacaksın dedi 15 güne kadar olursun dedi
Sen kendi kendine adet olabiliyor musun? Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşAllah hepimizeOpudan sonra 5. Günün de adet oldum. Adet bitimi kontrolüm vardi. Vitamin verdi rahim inceliğin iyi dedi ama tam kendini toplamamis dedi ikinci reglin 2. Günü bekliyorum dedi![]()
Evet günü gününe oluyor ve çok zayıfım nasıl pcosluyum anlamadım. Amin inşallah canım ilk denemede tutar inşallah hepimizinSen kendi kendine adet olabiliyor musun? Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşAllah hepimize![]()