Haziran da yada temmuzda tüp bebek yaptıracaklar var mı ☺️

bebekozlemii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
627
337
33
30
Kizlar iyi akşamlar. Geçen hafta pazartesi günü opu işlemim oldu. 5. Günümde regl oldum regl bitiminde kontrolüm var rahim dinlendirme olacak. 25 yumurtam toplandı 5. Güne sadece 3 yumurtam kaldı 1i iyi kalite 2si orta kalite. Sizler ne durumdasınız acaba birlikte atlatalim bu süreci ☺️

Kizlar iyi akşamlar. Geçen hafta pazartesi günü opu işlemim oldu. 5. Günümde regl oldum regl bitiminde kontrolüm var rahim dinlendirme olacak. 25 yumurtam toplandı 5. Güne sadece 3 yumurtam kaldı 1i iyi kalite 2si orta kalite. Sizler ne durumdasınız acaba birlikte atlatalim bu süreci ☺️
Tatlım bu rahim dinlendirme denilen şey ne kadar sürüyor?

Bende geçen hafta perşembe opu oldum,3. Gündeyiz. 1 ay dinlenme dedi doktor bende meraktayım işlemin 4. Günü henüz regl olmadım.

Bende öyle iki tane antibiyotik var. Sizin kaç yumurtaniz toplandi pcoslu musunuz genelde pcoslarda oluyormuş dinlendirme
18 toplandı, 13 ile ilerliyoruz yok bende sorun yok, eşimin değerleri düşük. Doktorumuz vucudun normale dönsün ilaç etkileri geçsin öyle transferi öneriyorum başarı şansını artırmak için dedi

Merhabalar ben henüz başlamadım ama Allah nasip ederse bu ay başlamayi düşünüyoruz benim de eşimin değerleri düşük Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın nasıl başladınız lütfen biraz anlatır mısınız süreç nasıl ilerliyor.

Ben tüm sürecimi burda anlattım süreç nasıl işliyor merak ettiğiniz için bakabilirsiniz
Merhabalar ben henüz başlamadım ama Allah nasip ederse bu ay başlamayi düşünüyoruz benim de eşimin değerleri düşük Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın nasıl başladınız lütfen biraz anlatır mısınız süreç nasıl ilerliyor.

Bu benim 2. Denemem ilk denemem başarısız oldu
Şimdi yeniden opu olacağım iğnelere başladım
İlki donuk transferdi bu sefer taze transfer olmak istiyorum

Canım adetin üçüncü günü doktora gittim gonal f 375 dozla başladım 9 gün filan kullandım sonra akşam 22.30 da çatlatma iğnesi oldum. Ondan tam 36 saat sonra yumurta toplama işlemim oldu. Toplamadan 5 gün sonra erken regl oldum 2 gün sonra kontrolüm olacak. Pcoslu olduğum için en az bir ay rahim dinlendirme olacak

Canım adetin üçüncü günü doktora gittim gonal f 375 dozla başladım 9 gün filan kullandım sonra akşam 22.30 da çatlatma iğnesi oldum. Ondan tam 36 saat sonra yumurta toplama işlemim oldu. Toplamadan 5 gün sonra erken regl oldum 2 gün sonra kontrolüm olacak. Pcoslu olduğum için en az bir ay rahim dinlendirme olacak
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın süreç hemen bir ay içinde mi oldu eşinizde sorun var mıydı

Merhaba bende 26/05/2023 te OPU oldum 12 yumurtam toplandı 11 tanesi döllendi yarın 5. gün haber bekliyorum rahim dinlendirme sonrası transfer olacak çok heyecanlıyım umarım hepimiz pozitifi görürüz

Merhaba bende 26/05/2023 te OPU oldum 12 yumurtam toplandı 11 tanesi döllendi yarın 5. gün haber bekliyorum rahim dinlendirme sonrası transfer olacak çok heyecanlıyım umarım hepimiz pozitifi görürüz
bizimde bugün 5. gün heyecanla haber bekliyorum , size de hayırlı olsun.

Back
X