canım aynı anlarda adet olmuşuz ve yumurtlama tarihlerimiz aynı bizim ilk denememiz ve ben suanda beklemedeyim belki salı çarşamba kan testi yaptırabilir.hakkımızda hayırlısı
rabbim gönlünüze göre versin.ah ben bu yumurtlamadan neler çektim beş yıl boyunca beş yılda çok şükür doğru zamanda yumurtladım
canım evet ikimizde aynı gidiyoruz bakalım nolcak:):):):):):)
eğer hamile olursam bu duruma en çok kaynanam ve görümcem üzülecek hiççç istemiyolar çocuğumuz olsunn...yüz ifadelerini merak ediyorum bakalım onlarmı sevinecek bizmi
niyeki tatlım yaa niye istemiyolarki dertleri ne seninle Allah allah yaa sinir oldum bak şimdi kaynanana ve görüncen olacak o kadınaklava:
arkadaşlar benim yumurtlama günüm 5-ile 10 haziran arası son adetim 25 mayıs bakalım haftaya nolcak 24 haziran adet günüm...bilmiyorumkismile
inşaallah sevinen sen olursun bu haberden onlar da mutlu olur umarımeğer hamile olursam bu duruma en çok kaynanam ve görümcem üzülecek hiççç istemiyolar çocuğumuz olsunn...yüz ifadelerini merak ediyorum bakalım onlarmı sevinecek bizmi
aynı günü bekliyoruz... Beklediğin çift çizgiyi görürsün umarım
hayırlı olsun canım Allah sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin.benim ilk denemem olduğu için cok heyecan yaptım.ovulasyon aleti ile falan kontrol ettim yumurtlamamı bir 4 haziranda birde 9-10 haziranda beraberlik yaşadık bilmiyorum bekliyorum hayırlısı bakalım.
amin canım.sana söyliycem tek şey adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girmeniz.ovulasyon testi dahi kullkansanız siz tedbir amaçlı en az 10 cu gününüzden başlayıp adete üç gün kalasıya kadar gün aşırı inşallahta meleğinize kavusursunuz
canım evet yaa bir türlü görüşemedik ayyy senin adına sevindim bende çok garipim bugün öğlende bir uyudum şuan saat akşam 9u geçti ancak uyandım ve aşırı mide bulantım var yemeği zor yaptımmm....yaa bakalım perşembeye kadar sabırr:):):))yakutummm ben geliyorum sen gidiyosun bir buluşamadık.ben bugün doktora gittim rutin kontrollerim vardı vajinal ultrason yaptı ve 3 gün sonraya betahcg istedi.ben resmen yalvardım dayanamıyorumm lütfenn testi bugün yaptıralım dedim ama olmass dedii
benim son 10 gündür gögüslerde belimde ve sol kasığımda agrı oluyor.ayrıca gecen haftasonu kaşar peynirinden tiksindim.oysaki cok severdim.ama biranlık lastik gibi tat geldi ayrıca kötü koktu.o anda masadakilere söyledim baktılar gayet iyi dediler hatta onlar bile sasırdı.hayırlısı bakalım bilmiyorum persemde kan tahliline gidecem ozaman belli olacak.sen neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?