İnşallah olumlu sonuç alırızBende 25 haziran regl olunca femara kullanicam bakalim hayırlısı
İnşallahİnşallah olumlu sonuç alırız
Seninde mi 3. Çocuk Canım ?İnşallah olumlu sonuç alırız
Ben 3 ünde oldum bu aralar yumurtlama bekliyorumKızlar benim son adet tarihi 4 Haziran benimle aynı olup gebelik düşünenler var mı
Benimde 3 çocuk olacak evetSeninde mi 3. Çocuk Canım ?
Valla sanırım benim yumurtlama oldu 3 gündür beyaz kokusuz akıntı geliyor yumurta akı gibi bende 13 ve 14 değerlendirdim değerlendirmeye planlı devam edeceğim mesela 15 17 18 20 22 24 26 28 30 Haziran gibi kızımda böyle olmuştu mayıstada böyle ilerlerdik ama olmadı inşallah bu ay tutarBen 3 ünde oldum bu aralar yumurtlama bekliyorum
İkisi doğal yolla çabalamadan oldu ama neredeyse bir yıldır deniyoruz maalesef olmuyor. Bi kez kimyasal yaşadım ekimde o oldu. Başkada yok.Benimde 3 çocuk olacak evet
Benimde oğlum oldu sonra kimyasal oldu sonra kızım oldu şimdi olmuyor işte bakalım Allah büyükİkisi doğal yolla çabalamadan oldu ama neredeyse bir yıldır deniyoruz maalesef olmuyor. Bi kez kimyasal yaşadım ekimde o oldu. Başkada yok.
Benimde aynı oldu 5 test de hep silik çıktı bariz belli ama regl oldum senin test markan nedir bide testin fotoğrafını atarmıısnKızlar merhaba adet tarihlerim baya düzensiz ama son 3-4 aydır 15 inde regli oluyordum regli olmadan lekelenme ile anlıyorum ancak bugün lekelenme vs olmadı ve 1 aydır da ara sıra kasık batması vs yaşadım belirgin şekilde şimdi test yaptım gölgeli çıktı eşim normalde görmez ama direkt gördü biraz bekledim koyulasma vs olmadı kan testi vereyim mi sizce inanın bu süreçten çok yoruldum belirtiler hep oldu geçen aylarda idrar testinde belirgin çıktı kanda negatif şimdide kafam cok karıştı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Days doktor du testin markası,fotoğrafı atıyorum simdiBenimde aynı oldu 5 test de hep silik çıktı bariz belli ama regl oldum senin test markan nedir bide testin fotoğrafını atarmıısn
Testler; aslında ışık altıda buradan daha net telde çıkmabi
Bilemedim ne desem ama sen birde bulabilirsen awok miratech prodektor marka al feely de güzel bebetimede güzelTestler; aslında ışık altıda buradan daha net telde çıkmadı
Teşekkür ederimBilemedim ne desem ama sen birde bulabilirsen awok miratech prodektor marka al feely de güzel bebetimede güzel
Tekrar yap artımed sakın alma iyi değilTeşekkür ederimeşimi dinleyip sabah yapsaydım kafam karışmazdı hiç değilse
O konuda baya tecrübe edindimTekrar yap artımed sakın alma iyi değil
O normal Bendede oluyor adete yakınkenO konuda baya tecrübe edindimpeki bir şey sormak istiyorum ara ara idrar ile gelen beyaz tortular neden olur sizce
Neredeyse 1 aydır ara ara geliyor hoc boyle denk gelmemistim merak edip internetten baktım gebelik belirtisi yazıyor da ondan sordumO normal Bendede oluyor adete yakınken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?