Umarım bebeğiniz sizinle olur bizede nasip eder allahımMerhaba,
Ben 2 Haziran’da başlayıp sabah akşam 5 gün Femara kullandım
11 Haziran’da Ovitrelle vuruldum
16 Haziran’da doktor randevum var
İnşallah yumurtam sağlıklı bir şekilde çatlamıştır
Allah bu ay hepimize bebiş nasip etsin inşallah
Evet bende öyle olmuştu bende dedim kesin hamileyim testlerde çift çıkıyordu ama regl oldum belkide kimyasal dıNeredeyse 1 aydır ara ara geliyor hoc boyle denk gelmemistim merak edip internetten baktım gebelik belirtisi yazıyor da ondan sordum
Amin canım inşallahMerhaba,
Ben 2 Haziran’da başlayıp sabah akşam 5 gün Femara kullandım
11 Haziran’da Ovitrelle vuruldum
16 Haziran’da doktor randevum var
İnşallah yumurtam sağlıklı bir şekilde çatlamıştır
Allah bu ay hepimize bebiş nasip etsin inşallah
Umarım bebeğiniz sizinle olur bizede nasip eder allahım
Hııım olabilir bende Eylül ayında düşük yaptımEvet bende öyle olmuştu bende dedim kesin hamileyim testlerde çift çıkıyordu ama regl oldum belkide kimyasal dı
Amin canım inşallahgüzel haberler alırsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli
Hııım olabilir bende Eylül ayında düşük yaptımonda çok fazla belirtim olmuştu şimdiler de de olmayınca boşuna umitlenmek istemiyorum
Benim adetim düzenli değil 3 ay düzenli oldu her ayın 3 de sonra 6 sında oldu en son haziranda 4 de oldumHııım olabilir bende Eylül ayında düşük yaptımonda çok fazla belirtim olmuştu şimdiler de de olmayınca boşuna umitlenmek istemiyorum
Bende de öyle pkos var ilaçlarla vs olabiliyorum ancak Kasım ayında dr gittim tarlusal verdi ondan sonra 14,15,17 gibi oldumBenim adetim düzenli değil 3 ay düzenli oldu her ayın 3 de sonra 6 sında oldu en son haziranda 4 de oldum
Bende 2 ay tarlusal 1 ay klomen kullandımBende de öyle pkos var ilaçlarla vs olabiliyorum ancak Kasım ayında dr gittim tarlusal verdi ondan sonra 14,15,17 gibi oldum
Birde işin en zor kısmı ne zaman regli olacağımı kestiremedigim için yumurtlama takibi yapamıyorumBende de öyle pkos var ilaçlarla vs olabiliyorum ancak Kasım ayında dr gittim tarlusal verdi ondan sonra 14,15,17 gibi oldum
Bende öyle ya hesap yapamıyorum ama benim sanırım genelde regl bitince ilk haftada kalıyorum çünkü oğlumdada kızımdada adete 7 gün kala öğrendimBirde işin en zor kısmı ne zaman regli olacağımı kestiremedigim için yumurtlama takibi yapamıyorumya tutarsa hesabı
Ne güzel ya darısı bana inşallahBende öyle ya hesap yapamıyorum ama benim sanırım genelde regl bitince ilk haftada kalıyorum çünkü oğlumdada kızımdada adete 7 gün kala öğrendim
Dr.lar genelde kan testi ve idrar testi için acele edilmemesini söylüyor canım zaten regli tarihi geçince yapılan daha sağlıklıymış diye okumuştum birçok yerdeBende akıllandım adete az kala test yapacağım güvenilir olanlarla
Benimde 4 hazirandı gebelik düşünüyorum inşallah olumlu sonuç alırızKızlar benim son adet tarihi 4 Haziran benimle aynı olup gebelik düşünenler var mı
Valla yumurtlama benim akıntı olur kaşık ağrıdı ile birlikteNe güzel ya darısı bana inşallahpeki yumurtlama belirtileri neler oluyor herkes farklı birsey söylüyor kafam cok karıştı,bu arada benim test sizin en üstteki testiniz gibi
Ama regl düzensiz işte ne zaman yapacağımı bilemiyorumDr.lar genelde kan testi ve idrar testi için acele edilmemesini söylüyor canım zaten regli tarihi geçince yapılan daha sağlıklıymış diye okumuştum birçok yerde
Umarım canım aminnBenimde 4 hazirandı gebelik düşünüyorum inşallah olumlu sonuç alırız
Sizde de mi pcos var?Ama regl düzensiz işte ne zaman yapacağımı bilemiyorum
Valla sanırım benim yumurtlama oldu 3 gündür beyaz kokusuz akıntı geliyor yumurta akı gibi bende 13 ve 14 değerlendirdim değerlendirmeye planlı devam edeceğim mesela 15 17 18 20 22 24 26 28 30 Haziran gibi kızımda böyle olmuştu mayıstada böyle ilerlerdik ama olmadı inşallah bu ay tutarh
İnşallah güzel sonuçlar alırızValla sanırım benim yumurtlama oldu 3 gündür beyaz kokusuz akıntı geliyor yumurta akı gibi bende 13 ve 14 değerlendirdim değerlendirmeye planlı devam edeceğim mesela 15 17 18 20 22 24 26 28 30 Haziran gibi kızımda böyle olmuştu mayıstada böyle ilerlerdik ama olmadı inşallah bu ay tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?