• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Hepinize de mrb kizlar bugun siteye giremedim msjlarinizin bazilarini okudum nasilsiniz iyisinizdir insallah

bn ayriyeten şoyle bisey yaptim meryem suresi dagittim 41 hurmaya 41 kisi meryem suresi okuycak belki biliyorsunuzdur meryem suresinin faziletini hamile kalmak icin etkili bir dua tedaviye basladigimda bu 41 hurmayi hergun 1 tane olacak sekilde yiyecegim insallah sifa olur

Yaa senin sürecin çok daha farklıymış kolaylıklar diliyorum. Acaba hangi test ile bakılıyor katil hücrelere bende yaptırmak istiyorum ama doktorum bununla ilgili konuşmuyor hiç 😐 inşallah serum ile sağlıklı bir gebeliğe kavuşursun diğer işlemlere hiç gerek kalmaz 🙏 çift rahimin embriyonun tutunmasına bir etkisi yok o halde değil mi?
Yok çift rahimle hiç alakasi yok. Zaten hormonlar,adet düzeni sorunsuz. Sadece erken doğuma yol açıyor. Bebek sığmıyor. CD 56 ve CD 19 lenfosit testi diye geçiyor. Buna göre tedavi sırasında serum veriliyor. Bana da vereceğini söyledi. Amin inşallah hepimiz sağlıklı gebelik yaşarız.

İnşallah normalde 4 5 yumurta görünürdü bu ay sekiz yumurta görünce hemen başlayalım dedi doktor yaş icabı ve amh dan dolayı bir anda karar verdim ciddi paralar ama kaybedecek zamanım yok bir şekilde bütçe ayırmak zorundayız Allah kucaklarımızı bebeklerimizi de sağlıklı bebeklerle doldursun genetik testi de yaptıracağım çünkü yaştan dolayı
Ben de genetik teste gönderdim onun sonucunu bekliyorum şu an. Tüm yumurtalarınız döllenir ve hepsi tertemiz gelir inşaallah 🤲

Ben sadece transferden sonra 10 gün içmedim negatifi görünce yaktım hemen. Bırakamıyorum maalesef olumsuzluklar daha da içmeme sebep oluyor beni de en çok zorlayan sigara
ben de tamamen aynı fikirdeyim. Suan hapla beraber kullanılması yasak diye bıraktım ama cidden zorlanıtyorum sabahtan beri 2. espresso ama kesmiyor :(

Siz de izmirdeydiniz sanki özel sağlığa gidiyordunuz değil mi ? Umarım bu ay poz görürsün 🙏

ben de tamamen aynı fikirdeyim. Suan hapla beraber kullanılması yasak diye bıraktım ama cidden zorlanıtyorum sabahtan beri 2. espresso ama kesmiyor :(

Siz de izmirdeydiniz sanki özel sağlığa gidiyordunuz değil mi ? Umarım bu ay poz görürsün 🙏
Evet özel sağlığa gidiyoruz bakalım inşallah benim umudum yok bu aydan nedense içime hep 3. transferde pozitifi anca görürüz gibi geliyor istemsiz içime bu doğuyor hep sizde mi izmirdeydiniz?

Benim doktorum yumurta büyütme sürecinde kafein de yasakladı. Gonalf cetrotide gonapeptyl ve ovitrelle dışında bir ilaç kullanmadım o yüzden sigarayı bıraksan iyi olur dedi ama başka bişey demedi.

Benim doktorum yumurta büyütme sürecinde kafein de yasakladı. Gonalf cetrotide gonapeptyl ve ovitrelle dışında bir ilaç kullanmadım o yüzden sigarayı bıraksan iyi olur dedi ama başka bişey demedi.

Ben o dönemde azaltmayı düşünüyordum zaten acıkcası. Ama suan tedaviye başlayamadık E2 değerim yüzünden kist de vardı galiba.
Doğum kontrol kullanıyorum. O nedenle sigarayla pıhtı riski artıyor diye bu süreçte içmiycem. Kafein de mi gitti elimizden kahvemizde mi gidiyoor oy dostlaaar :(

Evet özel sağlığa gidiyoruz bakalım inşallah benim umudum yok bu aydan nedense içime hep 3. transferde pozitifi anca görürüz gibi geliyor istemsiz içime bu doğuyor hep sizde mi izmirdeydiniz?
Ben de izmirdeyim evet :) Benim açtığım bi baslık vardı sizle orda konuşmuştuk.
Ben İrenbede karar kıldım. Başlayacaktık olmadı bi ay beklemedeyiz şimdilik.
Kacıntı transferdi sizin acaba ?

Kızlar bu süreçlerde sperm DNA hasar testi, genetik test falan hangi aşamalarda yapılıyor ya? Biz kendi talebimizle ilk transferden önce de yaptırabiliyor muyuz acaba? Maliyetli seyler mi

Ben de izmirdeyim evet :) Benim açtığım bi baslık vardı sizle orda konuşmuştuk.
Ben İrenbede karar kıldım. Başlayacaktık olmadı bi ay beklemedeyiz şimdilik.
Kacıntı transferdi sizin acaba ?
Hatırladım şimdi evet tamam 😊 inşallah memnun kalırsın pozitif sonuçlanır 🙏 ilk transferimdi benim. Bu ay boş yani çatlatma iğnesi ile deneyeceğiz diğer ay 2. Olacak

Hatırladım şimdi evet tamam 😊 inşallah memnun kalırsın pozitif sonuçlanır 🙏 ilk transferimdi benim. Bu ay boş yani çatlatma iğnesi ile deneyeceğiz diğer ay 2. Olacak
İnşallah. Hiç belli olmaz ya transferden sonra doğal yolla bile gebe kalanlar olabiliyor belki de ovitrelle işe yarar neden olmasın :)
Neden olumsuz olmuş diye derinlemesine bir araştırma yapıyor musunuz acaba ?
Genetik faktör, rahim kaynaklı, embriyo kalitesi kaynaklı gibi vs..

İnşallah. Hiç belli olmaz ya transferden sonra doğal yolla bile gebe kalanlar olabiliyor belki de ovitrelle işe yarar neden olmasın :)
Neden olumsuz olmuş diye derinlemesine bir araştırma yapıyor musunuz acaba ?
Genetik faktör, rahim kaynaklı, embriyo kalitesi kaynaklı gibi vs..
Doktorum hiçbir sebep yok diyor ısrarla. Rahim, embriyo, bütün koşulların hepsi çok iyiydi dedi. Ama ben bu katil hücre olayına takıldım otoimmün hastalığım var ve bende olma olasılığı yüksek diye düşünüyorum doktoruma da söyledim. Bağışıklık baskılayacağız dedi ama serum işine de çok net karşı olduğunu belirtti. Bilmiyorum nasıl bir yol izleyecek göreceğiz artık 🥲 genetik vs hiç aklımıza gelmedi şu aşamada belki önümüzdeki denemelerimizde olumsuz olursa o zaman yaptırırız

Kızlar bu süreçlerde sperm DNA hasar testi, genetik test falan hangi aşamalarda yapılıyor ya? Biz kendi talebimizle ilk transferden önce de yaptırabiliyor muyuz acaba? Maliyetli seyler mi
Ben bir aşılama yaptırdım sebebi veya ne olduğu anlaşılmadı düşük yaptım. Doktor moldan şüphelendi ama patoloji sonucunda çıkmadı. O süreçten sonra genetik test yaptırdık ama bu detaylı olan değil de periferik olanı yaptırdım. Üniversite hastanesinde kadın doğumdan yönlendirdi o zamanki doktorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce de pgt yöntemini duydum o yüzden önceki gebeliklerimin de sıkıntıları olduğundan dolayı yaptırdım. Benim şu an 7 embriyom gitti pgtye embriyo başı 6600 tl ve kullandıkları bir kalem tarzı bişey için 9450 verdim. Ama pgt ücreti bazı yerlerde dolarla alınıyor diye okudum 200-300 dolar gibi ücreti varmış. Ayrıca 10bin tl gibi bir fiyata da mikroçip yaptırdık bu dna kırığı olan spermleri ayırması için.

Açıkcası gücüm yettiğince tüm tuşlara basmaya çalıştım hayırlısı olur inşaallah.

Ben o dönemde azaltmayı düşünüyordum zaten acıkcası. Ama suan tedaviye başlayamadık E2 değerim yüzünden kist de vardı galiba.
Doğum kontrol kullanıyorum. O nedenle sigarayla pıhtı riski artıyor diye bu süreçte içmiycem. Kafein de mi gitti elimizden kahvemizde mi gidiyoor oy dostlaaar :(
Çocuğu olan bir arkadaşım var. Normalde bir paketten fazla sigara içen birisi ama hamile kaldığı an sigaradan tiksinirmiş. Öyle hamilelikler geçirelim inşaallah 💕
Kahve konusunda da o dönem kafeinsiz içtim genelde. İsteği köreltiyor en azından.

Ben bir aşılama yaptırdım sebebi veya ne olduğu anlaşılmadı düşük yaptım. Doktor moldan şüphelendi ama patoloji sonucunda çıkmadı. O süreçten sonra genetik test yaptırdık ama bu detaylı olan değil de periferik olanı yaptırdım. Üniversite hastanesinde kadın doğumdan yönlendirdi o zamanki doktorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce de pgt yöntemini duydum o yüzden önceki gebeliklerimin de sıkıntıları olduğundan dolayı yaptırdım. Benim şu an 7 embriyom gitti pgtye embriyo başı 6600 tl ve kullandıkları bir kalem tarzı bişey için 9450 verdim. Ama pgt ücreti bazı yerlerde dolarla alınıyor diye okudum 200-300 dolar gibi ücreti varmış. Ayrıca 10bin tl gibi bir fiyata da mikroçip yaptırdık bu dna kırığı olan spermleri ayırması için.

Açıkcası gücüm yettiğince tüm tuşlara basmaya çalıştım hayırlısı olur inşaallah.
Çok teşekkür ederim açıklaman için. İnşallah hayırlısı olsun ☺ Biraz biraz süreç oturdu sanırım kafamda. Transferin ne zaman olacaktı peki ?
Şuan sanırım pgt sonucunu bekliyorsunuz.
Benim de niyetim o acıkcası. Biraz pürüz kalmadan ilerleyebilmek ama doktorun da görüşü önemli tabi bu konuda. Ben biraz presslerim gerek var mı gibilerinden.

Çocuğu olan bir arkadaşım var. Normalde bir paketten fazla sigara içen birisi ama hamile kaldığı an sigaradan tiksinirmiş. Öyle hamilelikler geçirelim inşaallah 💕
Kahve konusunda da o dönem kafeinsiz içtim genelde. İsteği köreltiyor en azından.
Aiiy inşallah tiksiniriz ya. Bilinçaltımı dünden beri tiksiniyosun çok kötü kokuyodu zaten diye kodluyorum ama bi miktar bile tiksinmedim, tiksinemedim.. 😂

merhaba. ben almanyada başlamak istedim kan testi vs ama ilaçların aşırı pahalı olmasından ötürü türkiyede aret kamarla temmuzda başlayacam allahın izniyle. amh düşüklüğüm var, eşimde sperm hareketsizliği :(

Back
X