Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Selam kızlar tekrardan opu sonrası 5. Günüm bu sabah aradılar 12 yumurta toplanmıstı 9 u döllenmişti ve 8 tanesi 5. Güne gelmiş dondurulacak🙏 kalitelerini söylemediler ama iyi kalite çoğunlukta ve 3 tane orta kalite varmıs kötü kalite yok dediler çok mutlu oldum size yazdım hemen artık transfer için beklemedeyim 🥰
Maşallah çok güzel inşallah bebeğe kavuşmak da nasip olur sürecin sonuna geliyorsun Allah in izniyle.Transfer ne zaman olacak

Merhaba bence gidip riske atmayın dün normalde transfer olckmş hafta sonu annemlere gitmiştim hastalandım kanımda çok yoğun enfeksiyon çıktı bu sefer de sonuçları doktora gönderince transferi riske atmamak için iptal etti üç gün kala 😭 eşim pek razı değildi benim de az kaldı transfere diye dinlememiştim
ailemle aramda 10 saat mesafe var o yüzden zaten mecburen gidince uzun süre kalıyorum git gel yapmıyorum temmuzun başında hemen gidicem doktora gerçi adetim denk gelmiyor ama yapacak bir şey yok.

Geçmiş olsun ama en azından transfer için dinleceksin inş sonuç olumlu olur en önemlisi o isterse 1 ay geç olsun :(

Selam kızlar. Çarşamba günü yumurta toplama yapılacak bana da. Çok heyecanlıyım 😍 rahim duvarı kalınlığım uygun olmadığı için transfer hazirana kaldı malesef. Dondurulmuş olarak transfer edilecek. Var mı durumu benim gibi olan? Dondurulmuş embriyo şansı tazeye göre nasıl?

ailemle aramda 10 saat mesafe var o yüzden zaten mecburen gidince uzun süre kalıyorum git gel yapmıyorum temmuzun başında hemen gidicem doktora gerçi adetim denk gelmiyor ama yapacak bir şey yok.

Geçmiş olsun ama en azından transfer için dinleceksin inş sonuç olumlu olur en önemlisi o isterse 1 ay geç olsun :(
Kesinlikle öyle bekliyorum bakalım duphaston biter bitmez leke gelmeye başladı adet olursam gidcm yine siz de dikkat edin lütfen 🤲❤️

Evet maalesef. Kist için tedavi gördünüz mü hiç? Ya da yumurta büyütme,aşılama tedavisi vs?
Kist için 6-7 sene önce kadar visanne kullandım. Onun dışında doğum kontrol hapıyla büyümesini baskıladık.
Aşılama yaptırmadım ama letu ile büyütme yaptık, kendisi çatladı ama maalesef gebelik oluşmadı.

Mart sonu gibi tüp bebeğe başladık nisanda opu oldum 9 embriyom oluştu ama sadece 1 tanesi kaldı 3. gün.
Kistlerin yumurta kalitesini kötü etkilediğini söyledi doktorum. Şimdi transfer hazırlığındayım.

Merhaba kızlar bende bu ay opu oldum. 2 embriyom var 3.gün dondurulan. Çok embriyosu gelişenlere göre şansım daha az ama umudum hala var. 2.regl bekliyorum temmuzda transfer olacağım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizi anlayan biziz sadece insan bazen en yakınından bile aradığı desteği bulamıyor. İyiki burası var 🩵🩷

Kızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz bilgisimolan varmı 11 gün oldu da bana gelen yok hala

Kızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz bilgisimolan varmı 11 gün oldu da bana gelen yok hala
Benim de tam 12. gün söküldü ama ben hemen adet olmamak için progestan fitil kullandım 10 gün doktorum vermişti. Fitili bıraktıktan 2 gün sonra regl oldum

20 de opu oldum 25 de söküldü benim canım inşallah 2. Adet uzun sürmez hemen transfer sürecine başlarız
Bendaha olmadı. 11 gün olduysa geriden gelen Umurlar vardı onlar kiste sönmesin diye tarlusal verdi omu geciktirdi acaba

Back
X