Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Kızlar selam, döngümün 8. Günündeyim 4. Gününden itibaren gonalf 225 vuruyorum bugün kontrolde sadece 2 yumurta görüldü amh 1.77 olmasına ragmen. Dozda 300 e çıktık. Taze transfer planlıyorum dedi. Ama hiç 2 yumurta toplananınız var mı ya? Çok moralim bozuldu. Bir de taze mantıklı mı sizce

Benim önceki toplamada 1 tane olmuştu sadece tabi orda sıkıntılar oldu onuda kullanmadık bu sefer 6tane toplandı ama mesele sayıda değil kalitede öyle düşün sadece tutmazsa tekrar toplama gerekiyor benim gözümde çok büyümüştü bu mesele ama insan her duruma adapte oluyor canını sıkma derim gelip geçici bu kaygılar ben boşuna kendima o günleri zindan etmişim şimdi düşündükçe bu aklıma geliyor

Perşembe günü bende tedaviye başladım gonal f 300 ve duphaston kullanıyorum ama bu ilaçlar beni çok kötü etkiledi halsizlik bulanti bas agrisi bas donmesi vucut ağrıları ne ararsanız var. Gözümü açamıyorum surekli uyku halindeyim. Sizler de de böyle yaptı mı

Bende ay başı başlıcam tedaviye hiç tecrübem yok hemşireye sordum hangi ilaçlar kullanılıyor diye en önemli olarak gonal-f 900 ve meriofert dedi neye göre belirliyorlar ilaçları siz gonal-f 300 ile başlamışsınız

900 verir ama dozu siz ayarlarınız 900 yapmazsınız yani. Daha düşük dozlarda kullananlarda var. Bana gonal f duphaston verdi şimdilik son kontrolüm cuma olacak

900 verir ama dozu siz ayarlarınız 900 yapmazsınız yani. Daha düşük dozlarda kullananlarda var. Bana gonal f duphaston verdi şimdilik son kontrolüm cuma o
Anladım.. yani 900,450,300 arasında fark yok almadım henüz ilaç adet olayın öyle alıcam onun için soruyorum peki bir kutu gonal-f 900 kaç gün yetiyor tek seferlik mi

Anladım.. yani 900,450,300 arasında fark yok almadım henüz ilaç adet olayın öyle alıcam onun için soruyorum peki bir kutu gonal-f 900 kaç gün yetiyor tek seferlik mi
Mesela ben 300 yaptığım için benimki tek seferlik. Ama siz 900 luk kalem alirsiniz 300 yaparsanız 3 gün yeter. Benim doktorum karışıklık olmasın diye tek doz 300 luk veriyor. Size farklı dozlarda başlanabilir doktorunuz ayarlar

Şimdi anladım çok teşekkür ederim inşaallah güzel sonuçlar almamız dileğiyle

İyi günler hanımlar bizde bu ayın 1 ne başladık yarın yumurta toplama günüm 15/16 tane yumurta gelişmiş görünüyor umarım toplarken hepsini toplayabilir ve şans artık diye ümit ediyorum. Bende Gonal-f kullandım ilaveten menopur 75 ve Cetrotide 250 kullandım dün akşam en son gonapeptyl iğne iki tane aynı anda yaptım bugün çok şükür her hangi bir iğne falan yok sadece gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyeceğim inşallah hepimizin ki hayırla ve kolaylıkla sonuçlanır

insallah pozitif sonuclar aliriz hep beraber cnm

Az yumurta toplanan birilerine bilgindirme olsun diye yazıyorum. 3 yumurta toplandı. 3 döllendi. 1 tanesi 2. Gün gelişimi durdurdu. 2. Tane 4. Gün embriyomdan biri donduruldu biri 14 temmuzda transfer edildi. Embriyolog 1A kalite dedi. İyi kaliteymiş dua edin pozitif sonuçlar alayım, bende bu gruptaki herkese bol dua ediyorum kendimle birlikte

insallah sıkı sıkı tutunur sana cnm Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…