- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Elif hocanın kendisine ulasamazsin ama sekreteri aracılığıyla iletişime görebiliyordum .Benim bir çocuğum var 6 yaşında normal yollarla 2. Ayda hamile kalmıştım ama 2.çocuğuma 3 yıldır istememe rağmen gebe kalamadım ve herhangi bir sorun bulunamıyor ben de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum ama bir çocuğum olduğu için herhalde herhangi bir ilaç indiriminden yararlanamayacağım bu şekilde ne kadar ücret öderim sizce bir de Elif hocaya her aşamada ulaşabiliyor muyuz sizin kaç ayda transfer oldu
Yok valla bulunmadı 2 kez kürtaj oldum, 3 kez kimyasal gebelik geçirdim, bir başarısız aşılamam ve tüp bebeğim var. Bu süre zarfında hangi Dr önerildiyse gittim, Dr ne istediyse yaptırdım 3 kez rahim filmi çekildim bu aralık ayında Histeroskopi oldum. Genetik tahlillere falan da bakıldı. Sonuç değişmedi bende ikinci kez tüp bebeğe başladım. Dün transfer ın 8.günüydü dayanmadım kan verdim şükür pozitif. Ne eşimde ne bende sorun var ama bazen olmayınca olmuyor işteMerhaba Sizde herhangi bir sorun bulundu mu
Kuzum ben raporsuz başlamıştım muayene ücreti opu ve ilaçlarla 160 bn e yakın harcadım. Önce bı görün istersen belki tüp bebeğe gerek bile kalmaz ilaç veya aşılama yeterli olur Allah in izniyle ben transfer olmadım bu arada onun ücreti nekadardir onu bilmiyorum transfer beklerken hamile kaldım ben
Öyle mi çok sevindim senin adına sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına alırsın inşallahKuzum ben raporsuz başlamıştım muayene ücreti opu ve ilaçlarla 160 bn e yakın harcadım. Önce bı görün istersen belki tüp bebeğe gerek bile kalmaz ilaç veya aşılama yeterli olur Allah in izniyle ben transfer olmadım bu arada onun ücreti nekadardir onu bilmiyorum transfer beklerken hamile kaldım ben
Canım senin adına çok sevindimYok valla bulunmadı 2 kez kürtaj oldum, 3 kez kimyasal gebelik geçirdim, bir başarısız aşılamam ve tüp bebeğim var. Bu süre zarfında hangi Dr önerildiyse gittim, Dr ne istediyse yaptırdım 3 kez rahim filmi çekildim bu aralık ayında Histeroskopi oldum. Genetik tahlillere falan da bakıldı. Sonuç değişmedi bende ikinci kez tüp bebeğe başladım. Dün transfer ın 8.günüydü dayanmadım kan verdim şükür pozitif. Ne eşimde ne bende sorun var ama bazen olmayınca olmuyor işte
Evet katılıyorum bankada aşılama gereksiz geliyor ama doktorlar birsey yok diyorsa ben tüp bebeğe gerek kalacağını sanmam ki inşallah gerek kalmaz. Elif hoca gerçekten çok başarılı gözü kapalı güvenip gorusebilirsinÖyle mi çok sevindim senin adına sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına alırsın inşallahCanım ben 3 defa klomen+ovitrelle aldım hsg çektim temiz çıktı histeroskopi oldum onda da tertemiz çıktı adetlerim hep günü gününe dir aşılama kaldı birtek onda da 40 bin civarı isteniyor ki şansı da çok yüksek değil doğrusunu söylemek gerekirse ona 40 bin vereceğime daha yüksek ihtimal olan tüp bebeğe başlamak daha mantıklı geliyor tabi bende bilmiyorum ama her gittiğim doktor bir sorun yok diyor insan da yıpranıyor bu süreçte
Bu arada ilk tüp bebeğe başlandığından ne kadar süre sonra transfer oluyorÖyle mi çok sevindim senin adına sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına alırsın inşallahCanım ben 3 defa klomen+ovitrelle aldım hsg çektim temiz çıktı histeroskopi oldum onda da tertemiz çıktı adetlerim hep günü gününe dir aşılama kaldı birtek onda da 40 bin civarı isteniyor ki şansı da çok yüksek değil doğrusunu söylemek gerekirse ona 40 bin vereceğime daha yüksek ihtimal olan tüp bebeğe başlamak daha mantıklı geliyor tabi bende bilmiyorum ama her gittiğim doktor bir sorun yok diyor insan da yıpranıyor bu süreçte
Opu dan sonra bir hafta içinde adet oluyorsun eğer taZe transfer olursa opudan hemen sonra adet beklemeden yapılıyor ama dondurulmuş embriyo olursa ertesi ay a bekletiliyor bende diğer ayı beklerken hamile olduğumu öğrendim bu surecteBu arada ilk tüp bebeğe başlandığından ne kadar süre sonra transfer oluyor
Sağol canım Allah razı olsunCanım senin adına çok sevindiminşallah gebeliğini sağlıklı bir şekikde geçirir bebeğine kavuşursun bu süreçte bana da dua edin hangi doktorda tüp bebeğe başladın
Tüp bebek sürecinde hamile kalanları çok duyuyorum psikolojik mi bilmiyorum ama Allah nasip edince ediyor gerçekten iyi ki bu şekilde gebe kalmışsınız peki bu şekilde gebe kaldığınız için iğne falan kullanmıyorsunuz değil miOpu dan sonra bir hafta içinde adet oluyorsun eğer taZe transfer olursa opudan hemen sonra adet beklemeden yapılıyor ama dondurulmuş embriyo olursa ertesi ay a bekletiliyor bende diğer ayı beklerken hamile olduğumu öğrendim bu surecte
Çok teşekkür ederim canımSağol canım Allah razı olsunRabbim gönlüne göre versin tez vakitte, ilk tüp bebeğim ankara hrs de süleyman akarsu daydı. Sürecin her saniyesi berbattı sonuçta negatif oldu. Görev yaptıgım yerde diyarbakır bahçecide zeki akkum a gittim. Allâh bin kere razı olsun. Sonuç negatif bile olsaydı ben kendisinden ekibinden razıydım. Resmen prenses gibi hissettim süreç boyunca. Aman çok iyi araştırın kurban olayım
Dondurulmuş yumurta transferi mi daha iyi taze mi farkları tam olarak neÇok teşekkür ederim canımevet gerçekten iyi bir doktora denk gelmek de çok önemli özellikle tüp bebek sürecinde ve laboratuvar da çok önemliymiş galiba
Malesef kullanıyorum canım hem göbekten hem kalçadan hergun iğne fitil folik asit yoğun bir şekilde devam ediyorum spontan bir gebelik olduğu içinTüp bebek sürecinde hamile kalanları çok duyuyorum psikolojik mi bilmiyorum ama Allah nasip edince ediyor gerçekten iyi ki bu şekilde gebe kalmışsınız peki bu şekilde gebe kaldığınız için iğne falan kullanmıyorsunuz değil mi
Dondurulmuş daha iyi deniliyor ama bazen bu doktor un hastanin vücuduna bakarak gerek duyduğu yönteme gereken hangisi ise ona göre karar vermesiyle yapılıyor mesela progesteron hormonum yüksek çıktığı için tazeyi yapamadı dondurulmuş embriyo transferi kararı aldı vücudun gebeliğe en hazır olan durumuna göre transfer yapılır canımDondurulmuş yumurta transferi mi daha iyi taze mi farkları tam olarak ne
Allah kolaylaştırsın dayanma gücünüzü artırsın canım yavrunu kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallahMalesef kullanıyorum canım hem göbekten hem kalçadan hergun iğne fitil folik asit yoğun bir şekilde devam ediyorum spontan bir gebelik olduğu için
Anladım canım bakalım ben de regl olunca Elif hocayla görüşmeye gideceğim inşallah Ağustos gibi başlamayı düşünüyorum inşallahDondurulmuş daha iyi deniliyor ama bazen bu doktor un hastanin vücuduna bakarak gerek duyduğu yönteme gereken hangisi ise ona göre karar vermesiyle yapılıyor mesela progesteron hormonum yüksek çıktığı için tazeyi yapamadı dondurulmuş embriyo transferi kararı aldı vücudun gebeliğe en hazır olan durumuna göre transfer yapılır canım
Hangisinin iyi olduğu konusunda tıp dünyasında da net bir görüş yok ben çok araştırdım. Taze transferde yumurta toplandıktan sonra 3.veya5.gün transfer oluyorsun embriyo nun durumuna göre. Dondurulmuşta da Dr un uygun gördüğü süre kadar rahim dinlendiriliyor sonra transfer ediliyor. Benim ilki tazeydi tutmadı bunda rahim dinlendirme yaptık şükür ki tuttu.Dondurulmuş yumurta transferi mi daha iyi taze mi farkları tam olarak ne
Çok şükür canım rahim dinlendirme bana da mantıklı geliyor tabi doktor ne önerirse ona göre hareket ediyor insanHangisinin iyi olduğu konusunda tıp dünyasında da net bir görüş yok ben çok araştırdım. Taze transferde yumurta toplandıktan sonra 3.veya5.gün transfer oluyorsun embriyo nun durumuna göre. Dondurulmuşta da Dr un uygun gördüğü süre kadar rahim dinlendiriliyor sonra transfer ediliyor. Benim ilki tazeydi tutmadı bunda rahim dinlendirme yaptık şükür ki tuttu.
Amin Rabbim mucizelerimizi korusun tez zamanda size ve bekleyen herkese nasip etsin inşallahAllah kolaylaştırsın dayanma gücünüzü artırsın canım yavrunu kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah
Çok teşekkür ederim canımAmin Rabbim mucizelerimizi korusun tez zamanda size ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?