- 13 Mart 2023
- 3.100
- 4.637
- 63
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
yaa oylemi 25 yasimdayim ben bazi ozel hastanelerde oluyormus diye duymustum da27 yaş altına ilk iki transferde tek transfer yapılıyor diye biliyorum kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa oylemi 25 yasimdayim ben bazi ozel hastanelerde oluyormus diye duymustum da27 yaş altına ilk iki transferde tek transfer yapılıyor diye biliyorum kuzum
insallah tup bebege gerek kalmadan hamile kalirsin cnmBen de şu anlık Letu ile deniyorum ama eğer ki olmazsa ağustosta tüp bebek yapacağız. 3 yıllık evliyim 8 aydır deniyorum amh düşüklüğüm var
Tam yaş bilmiyorum ama bende 35 yaş altı ilk denemede tek koyuluyor diye biliyorum canımbisey daha merak ediyorum ben cift embriyo konulmasini istiyecegim ben Allah nasip ederse ikiz olsun istiyorum ben acaba bunu doktormu belirliyo yoksa bizmi
Sormak lazım kuzumyaa oylemi 25 yasimdayim ben bazi ozel hastanelerde oluyormus diye duymustum da
tesekkur ederim cnmTam yaş bilmiyorum ama bende 35 yaş altı ilk denemede tek koyuluyor diye biliyorum canım
İnşallah hepimiz sağlılkla kavuşuruzinsallah tup bebege gerek kalmadan hamile kalirsin cnm
amiin cnm Rabbim kolaylastirsin surecini insallah dilerim pozitif sonuclanirkızlar selamm ben de geldim ilk tüp bebe tedavim olacak inşallah bu ay hormon değerlerinden dolayı başlayamadık ertelendi süreçler.
Hepimizin işi su gibi aksın , sağlıklı bebelerimiz olsun inşallah
Gecmis olsun.Gec olsun güç olmasınMerhaba herkese cuma günü transfer olacaktım fakat rahatsızlandım hastanede kana bakıldı crp aşırı yüksek olunca doktoruma söyledim iptal etti riske atmamak için Allah nasip ederse haziranda olur adetimde bi düzensizlik filan olmazsa![]()
Çok teşekkürler lütfen sizler de dikkat edin dinlenin kendinizi hasta edecek kadar yormayınGecmis olsun.Gec olsun güç olmasın![]()
hic uzulme cnm vardir bunda da bi hayir insallah guzel sonuclanirMerhaba herkese cuma günü transfer olacaktım fakat rahatsızlandım hastanede kana bakıldı crp aşırı yüksek olunca doktoruma söyledim iptal etti riske atmamak için Allah nasip ederse haziranda olur adetimde bi düzensizlik filan olmazsa![]()
İnşallah nasipten ötesi yok gerçekten bir tane genetikli dondurulmuş embriyom vardı doktorum riske atmayalım dedi hepimizin hayırla güzel sonuçlansınhic uzulme cnm vardir bunda da bi hayir insallah guzel sonuclanir
ilk denememi olucakİnşallah nasipten ötesi yok gerçekten bir tane genetikli dondurulmuş embriyom vardı doktorum riske atmayalım dedi hepimizin hayırla güzel sonuçlansın![]()
Benim bağışıklığım çok düşük o konuda kendime hiç güvenmiyorum umarım transfer zamanı bir sorun çıkmazÇok teşekkürler lütfen sizler de dikkat edin dinlenin kendinizi hasta edecek kadar yormayın![]()
Hayır ilk denemem taze transferdi maalesef 9.haftada kalbi durdu ikinci denemem olacakilk denememi olucak
Transferden önce bi kan değerlerinize baktırın bence içiniz rahat olsun bnm kullandığım estrofem kan sulandırıcı iğne progestan iğne hepsini bıraktım transfer iptal olunca adet olabilmek için duphaston başlattılar 5günlük adet düzene girsin diye iptal olunca insan üzülüyor ama tek embriyom var genetikli ziyan olsun istemedi doktorum kanımda enfeksiyon çok fazla çıkınca onun tedavisini ol dediBenim bağışıklığım çok düşük o konuda kendime hiç güvenmiyorum umarım transfer zamanı bir sorun çıkmaz
bizide haberdar et olurmu doktordan gelinceBen de bugün regl oldum kızlar yarın doktora gideceğim