• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Benim bu transferde ben bekliyordum çok sıkışmışsın rahme baskı olmasın direkt çık tuvalete diye kaldırdılar. İlkinde hiç hiç tutamamıştım 10 dk yine iyi dayanmışsın valla 😅
Ay çok zordu çok ağlıcaktım nerdeyse😂😂 4 dakika sürdü tuvaletten çıkmam

sizler dondurulmus embryo transfer oncesi hangi ilaclari kullandiniz adetin baslangicinda

Bana 3-4 gün dinlen hızlı hareket etme ağır kaldırma ama sakın hareketsiz kalma dediler. Sizde var mı farklı uyarılar?
Yok kuzum aynı şeyleri dediler bana da hafif lekelenme olabilir dediler ama kanama olursa haberimiz olsun dediler az önce çok hafif lekelenmem oldu bi tırstım ama devamı gelmedi şükür.

Oksapar iğne, protex mi ne progesteron iğnesi işte bir de progestan fitil ve folik asit kullanıyorum

Benim taze transfer oldu. Tek yumurtam vardı riske atmadılar. Bana gonal f, menopur, cetrirtido en son da çatlatma iğnesi.
Beni de bugun aradılar 3. Gün tek embriyom kalmış ilk denemem dondurup rahmi hazırlayıp 40 gün sonra transfer edecekler . Dondurma ve çözdürme de sıkıntı olmazsa inşallah tutunur bebeğim. Taze transfer yaş 40 olduğu için olmadı sanırım rahmi hazırlıyorlar. Sizin tek embriyo taze transfer olmuş sanırım. Ümitleniyorum ama ümitlenme sonra diyorum kendime . Değişik duygular

Beni de bugun aradılar 3. Gün tek embriyom kalmış ilk denemem dondurup rahmi hazırlayıp 40 gün sonra transfer edecekler . Dondurma ve çözdürme de sıkıntı olmazsa inşallah tutunur bebeğim. Taze transfer yaş 40 olduğu için olmadı sanırım rahmi hazırlıyorlar. Sizin tek embriyo taze transfer olmuş sanırım. Ümitleniyorum ama ümitlenme sonra diyorum kendime . Değişik duygular
Aslında bende 39 yaşımdayım ama hoca en başından taze yapalım demişti. Belki metodu öyledir. Hepsi farklı yaklaşabiliyor. Onlara güveniyoruz artık napalım. Rabbim acısın halimize de yardımcı olsun inşallah.

Aslında bende 39 yaşımdayım ama hoca en başından taze yapalım demişti. Belki metodu öyledir. Hepsi farklı yaklaşabiliyor. Onlara güveniyoruz artık napalım. Rabbim acısın halimize de yardımcı olsun inşallah.
Aynen öyle Rabbim yardım etsin bize🙏🙏 sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

Ben henüz bugün öğrendim 3. Gün dondurma yapacaklarını. Muhtemel henüz adet görmedim adet göreceğim sonrasında 50 gün sonra transfer yaparız demişti doktor henüz yumurta büyütme kontrolüne gittiğim zaman söylemişti sanırım ağustos ikinci haftaya denk geliyor

sizin ne zaman transfer sureciniz?
Ben henüz bugün öğrendim 3. Gün dondurma yapacaklarını. Muhtemel henüz adet görmedim adet göreceğim sonrasında 50 gün sonra transfer yaparız demişti doktor henüz yumurta büyütme kontrolüne gittiğim zaman söylemişti sanırım ağustos ikinci haftaya denk geliyor

iyi sizinde az kalmis, transfer olunca artik heycanli bekleme sureci insallah

iyi sizinde az kalmis, transfer olunca artik heycanli bekleme sureci insallah :KK200:

Bana 3-4 gün dinlen hızlı hareket etme ağır kaldırma ama sakın hareketsiz kalma dediler. Sizde var mı farklı uyarılar?
Bana da aynı uyarılar yapıldı. Bol su sakatat çiğ et yok bol sebze meyve falan klasik.

sizler dondurulmus embryo transfer oncesi hangi ilaclari kullandiniz adetin baslangicinda
Gonalf f+femara+estrofem+prednol+progestan dex kullandım

Şimdi progestan fitil ve clexan eklendi bir de

Bana da aynı uyarılar yapıldı. Bol su sakatat çiğ et yok bol sebze meyve falan klasik.

Gonalf f+femara+estrofem+prednol+progestan dex kullandım

Şimdi progestan fitil ve clexan eklendi bir de
Başka neler yenecek içilecek acaba tutunma devresinde ne kadar ayakta kalma ne kadar yürüyüş acaba

Başka neler yenecek içilecek acaba tutunma devresinde ne kadar ayakta kalma ne kadar yürüyüş acaba
Her saat başı 5-10 dk kadar yürüyüş ilk 3 günden sonra normal hayatınıza dönebilirsin dediler. Günlük 2,5-3 lt su, protein ağırlıklı beslenip iyi pişirilecek mutlaka.

Meyve,sebze çok iyi yıkanıcak.Süt ve süt ürünleri pastörize olacak.Salam sucuk gibi işlenmiş etler yasak. Dışarı çıkabilirsiniz merdiven asansör kullanabilirsiniz ama çok yorumlamak kaydıyla. Bu kadar başka bir şey söylenmedi. 😌🙏🏻

Back
X