- 13 Mart 2023
- 3.150
- 4.811
- 63
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
napmayi dusunuyorsun peki deneyecekmisin yineSebepsiz inferlite her hangi bir sorun bulunmuyor eşimde de bende de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napmayi dusunuyorsun peki deneyecekmisin yineSebepsiz inferlite her hangi bir sorun bulunmuyor eşimde de bende de
Benimde bugün toplandı 16 tane ama kalitesini söylemedi sizin hemen belli oldu muBugün opu oldum 13 yumurta toplandı dr çok iyi kalite degil dedi yumurtalar icin biraz moralim bozuldu e2 değerim 2304 tü yarın embiryologtan haber beklicez
3 kere denedim 7 embriyom var deneyeceğim ama artık rahim çizme olsun genetik tarama farklı yollarla denemeyi düşünüyorumnapmayi dusunuyorsun peki deneyecekmisin yine
cok uzuldum adini eminim cok zoruli bir surectir Rabbim yardimcin olsun bnde ipk gorusme icin sali gunune randevumu aldim ilk kez deneyecegim ve ilk kez tanisacagim doktorla bulundugum yerde degil doktor baya arastirdim insallah devami iyi olur3 kere denedim 7 embriyom var deneyeceğim ama artık rahim çizme olsun genetik tarama farklı yollarla denemeyi düşünüyorum
3 kere denedim 7 embriyom var deneyeceğim ama artık rahim çizme olsun genetik tarama farklı yollarla denemeyi düşünüyorumnapmayi dusunuyorsun peki deneyecekmisin yine
umarım ilkte zorlanmadan hayırlı sağlıklı evlada kavuşursuncok uzuldum adini eminim cok zoruli bir surectir Rabbim yardimcin olsun bnde ipk gorusme icin sali gunune randevumu aldim ilk kez deneyecegim ve ilk kez tanisacagim doktorla bulundugum yerde degil doktor baya arastirdim insallah devami iyi olur
insallah sende tup bebege hic gerek bile kalmadan kavusursun mucizene3 kere denedim 7 embriyom var deneyeceğim ama artık rahim çizme olsun genetik tarama farklı yollarla denemeyi düşünüyorum
umarım ilkte zorlanmadan hayırlı sağlıklı evlada kavuşursun![]()
İsteyen herkese Rabbim nasip etsininsallah sende tup bebege hic gerek bile kalmadan kavusursun mucizene
cnm naptin nasil gidiyorToplamda 200 bin gitti 4 ay içerisinde
Bnde düşünüyorum en geç Ağustos ayında ama sürwç nasıl işliyor hiç bilmiyorum işlemler vesairSlm arkadaslar ben bayramdan sonra haziran en gec temmuz gibi ilk tup bebek icin tedaviye baslayacagim özelde olucak varsa bu surecte olanlari bekliyorum
bnde suan tahlillerimi yaptirdim esimde oyle rahim filmi falan cekildi cnm amh dusuk cikti benim vitamin takviyesi kullaniyorum adet olunca tekrar gidicem ve ilaclara baslanacak insallah guzel sonuclanir hepimizindeBnde düşünüyorum en geç Ağustos ayında ama sürwç nasıl işliyor hiç bilmiyorum işlemler vesair
İnşallah güzelmhaberlerle buluşuruzbnde suan tahlillerimi yaptirdim esimde oyle rahim filmi falan cekildi cnm amh dusuk cikti benim vitamin takviyesi kullaniyorum adet olunca tekrar gidicem ve ilaclara baslanacak insallah guzel sonuclanir hepimizinde
Benim bir çocuğum var 6 yaşında normal yollarla 2. Ayda hamile kalmıştım ama 2.çocuğuma 3 yıldır istememe rağmen gebe kalamadım ve herhangi bir sorun bulunamıyor ben de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum ama bir çocuğum olduğu için herhalde herhangi bir ilaç indiriminden yararlanamayacağım bu şekilde ne kadar ücret öderim sizce bir de Elif hocaya her aşamada ulaşabiliyor muyuz sizin kaç ayda transfer olduCanım Elif hoca çok ilgili ama işlemlerini fakültede yapıyor sadece arada muayene için kliniğe çağırıyor opu kan tahlili falan h m fakültede yapiliyor
Merhaba benim de doğal yolla olan bir çocugum var o yüzden rapor çıkmıyor ilaç indiriminden falan yararlanılmıyor malesefBenim bir çocuğum var 6 yaşında normal yollarla 2. Ayda hamile kalmıştım ama 2.çocuğuma 3 yıldır istememe rağmen gebe kalamadım ve herhangi bir sorun bulunamıyor ben de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum ama bir çocuğum olduğu için herhalde herhangi bir ilaç indiriminden yararlanamayacağım bu şekilde ne kadar ücret öderim sizce bir de Elif hocaya her aşamada ulaşabiliyor muyuz sizin kaç ayda transfer oldu
Merhaba Sizde herhangi bir sorun bulundu muMerhaba benim de doğal yolla olan bir çocugum var o yüzden rapor çıkmıyor ilaç indiriminden falan yararlanılmıyor malesef
Merhaba Sizde herhangi bir sorun bulundu mu
Kuzum ben raporsuz başlamıştım muayene ücreti opu ve ilaçlarla 160 bn e yakın harcadım. Önce bı görün istersen belki tüp bebeğe gerek bile kalmaz ilaç veya aşılama yeterli olur Allah in izniyle ben transfer olmadım bu arada onun ücreti nekadardir onu bilmiyorum transfer beklerken hamile kaldım benBenim bir çocuğum var 6 yaşında normal yollarla 2. Ayda hamile kalmıştım ama 2.çocuğuma 3 yıldır istememe rağmen gebe kalamadım ve herhangi bir sorun bulunamıyor ben de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum ama bir çocuğum olduğu için herhalde herhangi bir ilaç indiriminden yararlanamayacağım bu şekilde ne kadar ücret öderim sizce bir de Elif hocaya her aşamada ulaşabiliyor muyuz sizin kaç ayda transfer oldu