Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

3 kere denedim 7 embriyom var deneyeceğim ama artık rahim çizme olsun genetik tarama farklı yollarla denemeyi düşünüyorum
cok uzuldum adini eminim cok zoruli bir surectir Rabbim yardimcin olsun bnde ipk gorusme icin sali gunune randevumu aldim ilk kez deneyecegim ve ilk kez tanisacagim doktorla bulundugum yerde degil doktor baya arastirdim insallah devami iyi olur

napmayi dusunuyorsun peki deneyecekmisin yine
3 kere denedim 7 embriyom var deneyeceğim ama artık rahim çizme olsun genetik tarama farklı yollarla denemeyi düşünüyorum
cok uzuldum adini eminim cok zoruli bir surectir Rabbim yardimcin olsun bnde ipk gorusme icin sali gunune randevumu aldim ilk kez deneyecegim ve ilk kez tanisacagim doktorla bulundugum yerde degil doktor baya arastirdim insallah devami iyi olur
umarım ilkte zorlanmadan hayırlı sağlıklı evlada kavuşursun 🦋

Bnde düşünüyorum en geç Ağustos ayında ama sürwç nasıl işliyor hiç bilmiyorum işlemler vesair
bnde suan tahlillerimi yaptirdim esimde oyle rahim filmi falan cekildi cnm amh dusuk cikti benim vitamin takviyesi kullaniyorum adet olunca tekrar gidicem ve ilaclara baslanacak insallah guzel sonuclanir hepimizinde

Canım Elif hoca çok ilgili ama işlemlerini fakültede yapıyor sadece arada muayene için kliniğe çağırıyor opu kan tahlili falan h m fakültede yapiliyor
Benim bir çocuğum var 6 yaşında normal yollarla 2. Ayda hamile kalmıştım ama 2.çocuğuma 3 yıldır istememe rağmen gebe kalamadım ve herhangi bir sorun bulunamıyor ben de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum ama bir çocuğum olduğu için herhalde herhangi bir ilaç indiriminden yararlanamayacağım bu şekilde ne kadar ücret öderim sizce bir de Elif hocaya her aşamada ulaşabiliyor muyuz sizin kaç ayda transfer oldu

Benim bir çocuğum var 6 yaşında normal yollarla 2. Ayda hamile kalmıştım ama 2.çocuğuma 3 yıldır istememe rağmen gebe kalamadım ve herhangi bir sorun bulunamıyor ben de tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum ama bir çocuğum olduğu için herhalde herhangi bir ilaç indiriminden yararlanamayacağım bu şekilde ne kadar ücret öderim sizce bir de Elif hocaya her aşamada ulaşabiliyor muyuz sizin kaç ayda transfer oldu
Merhaba benim de doğal yolla olan bir çocugum var o yüzden rapor çıkmıyor ilaç indiriminden falan yararlanılmıyor malesef

Kuzum ben raporsuz başlamıştım muayene ücreti opu ve ilaçlarla 160 bn e yakın harcadım. Önce bı görün istersen belki tüp bebeğe gerek bile kalmaz ilaç veya aşılama yeterli olur Allah in izniyle ben transfer olmadım bu arada onun ücreti nekadardir onu bilmiyorum transfer beklerken hamile kaldım ben 🥰🥰

Back
X