Slm canım, genelde vajinal bakıyorlar. En son gittiğim dr. hem karından hem vajinal bakmıştı.[/QUOTE
anladım canım adet bitimi gitmek daha iyi olur galiba ekin bu arada geçmşte okudum düşük yapmışsın en kısa zamanda inş. sağlıcakla bebişini kucağına alırsın bende nisan sonunda yaptım düşük sonrada gitmedim:1no2: ama hcg hormonunu iki ayda attım şimdi sıfırlandı ama doktor inş. bişi çıkmaz
nisacım ilk kez mi gidicen . vajinal ultrasona hiç girmedin mi gir mutlaka.
evet hazel şimdi eşim randevu alacak daha belli deil ne zaman gitceği. ben ertelemesini istemiorum da.
ben bu adet döngümde yani adet başlangıcından itibaren 12. gün ilişkiye girebilcem en erken. rahim filmi çektirmeden temizlenmiş olcam ama ilişki yapmıcaz. film de bu etkil mi etkiler bilmiom . etkilesedi doktor sölerdi ama di mi? ama biz yapmadan gitcez işte!! dedim gibi ilk ilişki 12. gün olur anca..
aslında randevu geç alsa da olur ayarlama derdimiz de olmaz. düşündüm de benim o riski olan gebe kalmam için önemli olan günler yani en son ihtimal yapacağımız günden hesplayıp da dierkt o günün 3 gün sonrasına alması da mantıklı geldi. bakarız artık.. randevu var mı yok mu ayarlıcaz artık. şimdi belli olmıcak daha. hem 3 gün önce adamakıllı ilişki olur. kendi yapmak zorunda kalmaz. sanki böle daha mantıklı geldi bana.. 1 hafta ertelesek daha ii gibi çünkü haftaya benle yapamıcak. giderse kendi yapıp gitce. bildim kadarıyla öle de de olur ama ne se işte sonuçta 1 hafta boşalmadan gitmesi de sakıncalı..
Nisa, geçmiş olsun. Yarın için kolaylıklar dilerim. Benim dokt. vajinal baktı. Detaylı görünüyor sanırsam öyle olunca. Genel muayene çok iyi olur tabi.
sağol canım benim inş vazgeçmem vLL çocukluktan bu yana doktor krkum var nasıl yenicem ben bunu bilmşiyorum:1hug:
hazel dedin gibi bari eşimde bişi çıkmasa da tam gaz yapsak ama bu ay düşündük randevu alabilrsek tabii 15 temmuz die düşündük ..
sabah gidilse daha mı ii olur hazel. hani spermler o zaman daha ii olurmuş ya..
rahim filminde n önce de ilişki yapmamaya karar verdik. filmden sonra da 3 gün geçcek. adetimi n 12. günü ilk ilişki yapıcaz. sonra da 14. günü yani temmuzun 11 i gecesi . 15 ine de randevu alalbilirs 15. temmuzda da sperm testi yaptırcak. ondan sonra ilişkiye ne zaman istersek gireiz veya girmeyiz artık. tutcaksa tutar zate yumrtlama zamnı geçmiş olcak. yani bu ay adetimden sonra 2 tane ilişkimiz olcak gebe kalmaya yönelik öncesi ve sonrası yapamıcaz. olur mu olur az yaptımız ay tutarmış.
inşallah rahim filmim ii çıkar ve de eşimin sperm değerleri.. o zaman bu aydan da ümitlenebilirim belkim tabii yumurtalam a zamınım hesapladım gibi olursa. direkt kaçırabiliriz de . bu ay benim işler sarpa sardı kızlar yaa.
yeterince dert yandım . Allah hepimize yardım etsin..
nasılsın nısa.yarın dr. amı gıtceksın.yaa vagecme gıt bır baksın hem dusukten snra gıtmen gerekr bence.buu ay gelırmıs bebısın ohhh o zaman her ay gıtceksınkaydirigubbakcemile3
O bende de var. Hele ki jinekolojik muayene her kadın için rahatsızlık verici birşey sanırsam. Ben doktordan önce çok gergin olurum, ayaklarım geri geri gider ama vajinal usg o kadar korkutucu gelmiyor bana. Yine de bugün nasıl kastıysam kendimi, karikatürlük olmuştum resmen.
Ne kadar rahat olursan o kadar kolay. Hem içinin rahat etmesi için çok önemli.
ya vajınal ultrason kotu degıl ama eger bacaklarını acıp oturdugun koltuk varya ona oyle oturmazsan vajınal ultrason ıyı ama o sekılde kotumirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?