Hazelim bu ay benim hakkımda ne hissediyorsun herkes soruyor ya sanatamam cnım inş gidecem eyvahedigeldismile bu arada yiyeceklerebakıyorum nasıl sence fikrini beklerim karpuz şeftali tam mevsim meyvelerisempatiksalakcinni çalışmalara hız kazandırır belki tüm topic hamile boshayallersmile
yase evet sabah versın testı daha hareketlı oluyormus spermler.sen 15. gununde bıtrcekmısın calısmayı sırf esın test vercek dıye.ayyy ama nıye yaa.bak buun pers.bgugun bosalma olsa yarın(cuma)-cts-pazar gecsın pazartesı test verebılır esın.sonrada ıstedıgınız kadar calısma yaparsınız senın fılmınden sonra.yanı bence cok uygun pzt esın ıcınde senın ıcınde.aynı gun ıslerınızı halledıp bıtırırsınız tetkıklerı.ama tabı sız bılırsınız yınede.
3 gun en az en cokta 5 gun ama benım dedıgım olayda 4 gun tam ıdeal olanmıs.teoman bey dedı bunu
hazelcim o zama n gelince bizde pazarı pazartesiye bağlayan gece yapıcaz yane pzar gecesi. randvuda aksilik çıkmassa da perşembe sabah sperm vericek. böle olurasa da 3 günü de biraz geçio sanırım 4 gün gibi i i olur dimi. senin verdin tavsiyedeki gün sayıları aynı sadce tarihler farklı!
kımse kalmamıs .yarın amelıyat varya ayyy korkuyorummm.esım ılk defa amelıyat olcak.basıt bı amelıyat ama ınsan dusunmeden edmıyor.rabbım saglıkla cıkmayı nasıp eder ınsallah.offf neler yasıycaz daha hıc bılmıyoruz.bırgun bebek ıcın bunlar bunlar olcak deselerdı ınanmazdım
Edamm, bomba haberler sendeymiş ya! Ekinle aynı zamana gelecek haberleriniz, hadi bakalım:)
hayırlısı bakalım cnm ben de günümü bekliyorumm belirtiler var ama ümitlenmek istemiyorum şimdilikk..
dua edın kızlar .ben cıkayım artık.kendınıze ıyı bakın.rabbım hepımıze saglıklı bebısler versın tez zamanda amin
dua edın kızlar .ben cıkayım artık.kendınıze ıyı bakın.rabbım hepımıze saglıklı bebısler versın tez zamanda amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?