- 9 Aralık 2012
- 3.666
- 8.256
- 358
- 31
Evet dün oldum reglim 34 gün sürüyormuş benim ben sanıyorum ki gecikiyor Meğersem geç yumurtluyormuşum 21. Gün yumurtladım resmennnhalolita sen adetmi oldun yeni yeni okuyorum geçmiş yorumları.
 of ondan önceki aylar yumurtlama belirtilerini ben gebelik belirtileri zannediyormuşum o kadar aptal gibi hissediyorum ki hiç ama hiç denk gelmemiş yumurtlamaya
 of ondan önceki aylar yumurtlama belirtilerini ben gebelik belirtileri zannediyormuşum o kadar aptal gibi hissediyorum ki hiç ama hiç denk gelmemiş yumurtlamaya  sadece ilk deneme şubatta yumurtlamadan bir gün önce tek ilişki de denk gelmiş o da kimyasal olmuştu zaten. Neyse bu ay resmen her ayrıntıyı öğrendim anladım. İyi oldu benim açımdan canım
 sadece ilk deneme şubatta yumurtlamadan bir gün önce tek ilişki de denk gelmiş o da kimyasal olmuştu zaten. Neyse bu ay resmen her ayrıntıyı öğrendim anladım. İyi oldu benim açımdan canım 

guzel haberlerle
guzel haberlerle 
 amin hepimize inşallah canım bu ay daha bilinçliyim ama çok da ümitlenmek istemiyorum nasipse o olucak zaten öyle ya da böyle
 amin hepimize inşallah canım bu ay daha bilinçliyim ama çok da ümitlenmek istemiyorum nasipse o olucak zaten öyle ya da böyle 

tesekkurler
tesekkurler