- 15 Şubat 2017
- 656
- 397
- 103
- 31
Canim 7 gunun varmis adet olacaksan bile yumusama olmaz burun ucu gibi sertce korkma bide gun ocinde kendini kontrol etme cok yaniltici oluyo em dogrusu sabah idrar yapmadanKız sen de burun gibi falan demişsin bütün umutlarım tükendi mi yani benim Ama benim parmağımı soktuğum gibi orada ve benim 7 gün var adetime yani bu kadar çabuk inmez ki yani girişte var o burun gibi bir engel direkt girişti sonrası boşluk neyse umudum hala var çünkü yine bir engel olup hamile olduğunu öğrenenler var herkes de bir değil sanırımaalesya

kimyasala çevirmesinden korkuyorum ağrım var baya sanki ucunda gelecekmiş gibi
 kimyasala çevirmesinden korkuyorum ağrım var baya sanki ucunda gelecekmiş gibi

Hatta yabancı kaynaklarda da var ama ilk yapışta insanın kafası karışır bence kendi vücudunu tanımak için birkaç ay denemek lazım. Onun yerine bazal vücut sıcaklığı takibi yapıyorum bu ay onu da ilk defa deniyorum:)
 Hatta yabancı kaynaklarda da var ama ilk yapışta insanın kafası karışır bence kendi vücudunu tanımak için birkaç ay denemek lazım. Onun yerine bazal vücut sıcaklığı takibi yapıyorum bu ay onu da ilk defa deniyorum:)

ben de ilk hamileliğimde aşırı halsizdim ya hatırlıyorum da
 ben de ilk hamileliğimde aşırı halsizdim ya hatırlıyorum da eşimin de benim de gönlüm kız bebekten yana
 eşimin de benim de gönlüm kız bebekten yana 
 işin şakası sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil
  işin şakası sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil