- 25 Mayıs 2024
- 1.098
- 897
- 43
Anladım canım teşekkürler. Benim ilk gün kanama geldi çok az sonra durdu hatta ben bebek düşmedi sandım tabi HCG bakılınca yarıya inmiş değerim 3.günde. Sonra kahverengi lekelenmeler şeklinde devam etti bugün 5.gün hala aynı. Yalnızca dün bir kan pıhtısı geldi küçük. Sökülmedi bir türlü adetim.Benim çok yoğun kanamam olmadı canım lekelenmeyle başladı Bir gün normal kanama oldu 3 3,5 gün falan sürdü hatta lekelenmem varken yumurtlama gördüm öyle söyleyeyim o yüzden de değerlendirememiş oldum yumurtlamayı

yeni ay yeni umutlar
 yeni ay yeni umutlar

ben geçen ay 5 gün geç regl oldum bu ay da 10 gün erken oldum. Normalde hiç böyle düzensizliğim olmaz. Hep günü gününe olurum. Acaba havalar sıcak olduğu için mi. Fikir almak istedim. Bu durumda olan var mı
 ben geçen ay 5 gün geç regl oldum bu ay da 10 gün erken oldum. Normalde hiç böyle düzensizliğim olmaz. Hep günü gününe olurum. Acaba havalar sıcak olduğu için mi. Fikir almak istedim. Bu durumda olan var mı  yine olucam sanırım yarın öbür gün. Ben de sıcaklardan diye düşündüm hiç olmazdım çünkü erken. Sizin sancınız da oldu mu yine erkenden?
 yine olucam sanırım yarın öbür gün. Ben de sıcaklardan diye düşündüm hiç olmazdım çünkü erken. Sizin sancınız da oldu mu yine erkenden?