- Konu Sahibi pembemasal
huuu huuuu kimse uğramıyormu buralaraaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim için hayırlı haber kırmızıları görmekten geçiyor canım...vazgeçtim bebişten ama hala korunmuyorum...sprıal taktırmam lazım reql olunca...Erginsena çok az kaldı canım ya,hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
eklemiş bizi hemde haziran listesine...kıss senin bat bugünmüş ne var ne yok...test falan yaptınmı...hadi merakta bırakma...Pembeeeeeeeeeeeeeeeee gönlüm sendeeeeeeeeeeeeee benimde 28 mayıs batım nolecek şimcik![]()
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
egzantrikressam - bat 15 haziran
tuze - bat 3 haziran
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
pembemasal- bat beklemede
divinty- bat 14 haziran
ceyz- bat 5 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 30 mayıs
Eceli54 - 28 mayıs
aysem_kas- 28 haziran
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim![]()
benim için hayırlı haber kırmızıları görmekten geçiyor canım...vazgeçtim bebişten ama hala korunmuyorum...sprıal taktırmam lazım reql olunca...
eklemiş bizi hemde haziran listesine...kıss senin bat bugünmüş ne var ne yok...test falan yaptınmı...hadi merakta bırakma...
pembişşş ne diyim sana emiihaziran topiqine mayıs eklenirmi ben gülelim diye demiştim ama sen listeye ekleyinde saha çok güldüm
![]()
pembişimm sen hani kilo verecektin...bak irmegan bizim topiqe geldi ne güzel kilo vermeye başladı..kendine inanamıyor..hatta dün k.validesi sen kilomu verdin demiş...![]()
huuu huuuu kimse uğramıyormu buralaraaa![]()
![]()
sonucun belli oldu mu
acıktım ne yesem :26:
pembişş akşama ne yemek var quuu gelemmiii![]()
gel canım gel makarna ve lezziz sosum var :))