Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Pembeeeeeeeeeeeeeeeee gönlüm sendeeeeeeeeeeeeee benimde 28 mayıs batım nolecek şimcik:9:

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin:nazar:

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 30 mayıs

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 28 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

Erginsena çok az kaldı canım ya,hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
benim için hayırlı haber kırmızıları görmekten geçiyor canım...vazgeçtim bebişten ama hala korunmuyorum...sprıal taktırmam lazım reql olunca...
Pembeeeeeeeeeeeeeeeee gönlüm sendeeeeeeeeeeeeee benimde 28 mayıs batım nolecek şimcik:9:
eklemiş bizi hemde haziran listesine...kıss senin bat bugünmüş ne var ne yok...test falan yaptınmı...hadi merakta bırakma...
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin:nazar:

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 30 mayıs

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 28 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

pembişşş ne diyim sana emii :60::60: haziran topiqine mayıs eklenirmi ben gülelim diye demiştim ama sen listeye ekleyinde daha çok güldüm :9::9:

Son düzenleme:
Kızlar benim sinirlilik hallerim başladı,demek ki kırmızılar yolda :(
Ağlayacağım vallaaaa

günaydın kızlar çok güzel yaqmur yaqıyor böyle havalara bayılıyorummm :21::21::21:
bata 2 gün var ve bende hiçbir belirti yok :21::21: inşallah bu ayı hayırlısıyla atlatıcam...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..amin....

ayy nasııııııııııı gökgürlediiii :67:

benim için hayırlı haber kırmızıları görmekten geçiyor canım...vazgeçtim bebişten ama hala korunmuyorum...sprıal taktırmam lazım reql olunca...

eklemiş bizi hemde haziran listesine...kıss senin bat bugünmüş ne var ne yok...test falan yaptınmı...hadi merakta bırakma...

pembişşş ne diyim sana emii :60::60: haziran topiqine mayıs eklenirmi ben gülelim diye demiştim ama sen listeye ekleyinde saha çok güldüm :9::9:

kız ne var surun surasında 2-3 gun kaldı :9:

pembişimm sen hani kilo verecektin...bak irmegan bizim topiqe geldi ne güzel kilo vermeye başladı..kendine inanamıyor..hatta dün k.validesi sen kilomu verdin demiş...:27:

aylardır seesizce takip ettim sizi.. artık yazma vakti gelmiştir sanırım. şubat ayında korunmayı bıraktık.. son adetim 18 mayıstı (4 gün gecikmeyle) bende hazirana erteledim umutlarımı...

bu arada acemiyim, bakalım becerebilecekmiyim :P

kızlar tekrar merhaba ben 2 aydır yumurtlama takibi yaptırıyordum ama kendimize 4 ay zaman verdik artık kendi kendimize deneyeceğiz size şunu sormak istiyorum doktor bize hep 15.gün ilişki diyordu 16. gün kontrole gittiğimde ise yumurta çatlamış oluyodu bu arada 28 günde bir adet görüyorum sizce yanlış zamanlama mı verdi bize dr ? bu ay diyorum ki 14.gün mü ilişki uygun olur ?20 mayıs pazar gecesi adet olmuştum ilgilenirseniz sevinirim hoşçakalın ( bu arada daha öncede hamilelik yaşadım ama 3 aylıkken kalbi durduğu için aldılar çok kötü bi durum kimseye yaşatmasın allahımmmm o zaman kendi kendime hamile kalmıştım )

Back
X