Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anka
Benim de yaşım 26 olmasına rağmen rezervim çok az. Spermde de sorunlar var daha önce negatifler var. Sebebini falan araştırabilecegim bir doktor biliyor musunuz ? Çok basınız ağrıttım kusura bakmayın
Ankara'da ecemiş kliniğ tavsiye ederim, lütfen bir gidin, sanırım bayram sonrası hasta kabul edecekler.

Şimdi verdim kan 1 bucuk 2 saate cıkarmıs dualarınızı eksik etmeyin hem cok heyecanlı hem cok korkuyorum
Ay canım inan bende şuan senin için çok heyecanlandim inşallah çok çok yüksek bir değer çıkar bebeğim sana sıkı sıkı tutunur Allahım aminnn

Size de bayram sevinci olacak evde insallah ben inanıyorum bayram hedefimdi yaaatacak bebeklerimiz Benim de Allah işin verirse bügün

Nasılsın canım nasıl gidiyor seni merak ettim sürekli yatıyor Musun yoksa ufak tefek işlerini yapıyor Musun bende armalarını bekliyorum hazırlandım
Kalkıyorum canim ev işlerine falan anladım e yalnızım esim 8 gun goreve gitti yemek kahvalti vs. Yapıyorum hepsini kendim Allahim güldürsün hepimizi

Kalkıyorum canim ev işlerine falan anladım e yalnızım esim 8 gun goreve gitti yemek kahvalti vs. Yapıyorum hepsini kendim Allahim güldürsün hepimizi
Aminn canım benim arkdasım ikizlere hamile o da her işini kendi yapmış kimseden bir şey beklememiş bende bekleyemem ufak tefek işlerimi yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…