Haziranda doğum yapacak öğretmen anneler ve izinleri

ortmenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
731
150
merhaba arkadaşlar doğumlarımız biraz ters zamana geliyor ve izinlerimizi tam olarak kullanamıyoruz ne zaman izne ayrılacaksınız ve seneye 1. dönemi nasıl kapatacaksınız ben bebeğime kendim bakmak istiyorum sürekli rapor nereye kadar alabilirim
kullandığımız raporlar eğitim-öğretim yılı için mi geçerli yoksa bir yıl için mi bana biri bunu açıklarsa çok sevinirim

ben sadece doğum öncesi iznimi kullanabiliyorum ama doğum sonrası yaza denk geldiği için doğum sonrasını kullanamıyorum.seneye 1. dönemde raporlarla uzatmaya çalışacam inş.

merhaba ben meb de özlük bölümündeyim. malesef doğum izniniz tatile denk geliyor alacağınız raporlarda 1 yıl için geçerli. onada dikkat etmelisiniz tabiki sisteme işleniyor ve sınırsız değil. tek hekimden alınan raporların süresi kırk günü geçemez. ve bunuda tek seferde kullanamazsınız. birde dikkat etmeniz gereken rapor süreniz 7 günü aştığında maaşınızdan kesinti yapılır.

O ortmenim benim de dogum 13 haziran gorunuyor Allah nasip ederse once sonra bilmiyorum ama ben su an 1, sinif okuttugum icin dogum sonradi zaten kullanamicaz normal sartlarfs dogum onceso 32. Hafta da 18 nisana falan geliyo o aralar 23. Nisan falan derkrn guzel hizli geciyo düsuncem tam olarsk 1 mayis gibi izne ayrilmak dogum sonrasida muhtemelen caliscam bilmiyorum rapor almak cok icime sinmiyo imkanim olsa 6 ay ucrstsix izne ayrilirdim ama ev kredsi ivir zivir maddi olarak zor

O ortmenim benim de dogum 13 haziran gorunuyor Allah nasip ederse once sonra bilmiyorum ama ben su an 1, sinif okuttugum icin dogum sonradi zaten kullanamicaz normal sartlarfs dogum onceso 32. Hafta da 18 nisana falan geliyo o aralar 23. Nisan falan derkrn guzel hizli geciyo düsuncem tam olarsk 1 mayis gibi izne ayrilmak dogum sonrasida muhtemelen caliscam bilmiyorum rapor almak cok icime sinmiyo imkanim olsa 6 ay ucrstsix izne ayrilirdim ama ev kredsi ivir zivir maddi olarak zor
anladım canım benim branşım bilişim olduğu için kendi bebeğim daha önemli bana göre ben 18 nisandanda önce izne ayrılmayı düşünüyorum bebeğim 1 hafta önde görünüyor eğer onu gösterebilirsek 31. haftamda çıkmak istiyorum sonrasınıda raporla kapatmak ama uzun bi süreç olduğu için bi dönemi nasıl kapatıcam bilmiyorum açıkçası

anladım canım benim branşım bilişim olduğu için kendi bebeğim daha önemli bana göre ben 18 nisandanda önce izne ayrılmayı düşünüyorum bebeğim 1 hafta önde görünüyor eğer onu gösterebilirsek 31. haftamda çıkmak istiyorum sonrasınıda raporla kapatmak ama uzun bi süreç olduğu için bi dönemi nasıl kapatıcam bilmiyorum açıkçası
benimde branş bilişim canım. ben eğer herşey umdugum gibi giderse rapor almayı düşünmüyorum. su anda 14 saat derse girip formatörlük yapıyorum okulda çok rahatım. o yüzden sonuna kadra çalışıcam yani mecburi izne ayrılmam gereken zamana kadar. tabi bir terslik olmazsa. dogum sonrası ise sadece derse girmeyi düşünüyorum. iki öğretmeniz biz. eğer anlaşabilirsek gene 14 saat derse girebilrsem raporda almıycam izinde.eğer anlaşamazsak formatörlükte yapabilirm gene bilemiyorum. bebeğe annem bakıcak evde okula 10 dakika mesafede. formatörlükte de zamanı istediğimiz gibi ayarlıyoruz emzirme ilgilenme sorun olmaz diye düşünüyorum. tabi yasadıkça görücez.

merhaba ben meb de özlük bölümündeyim. malesef doğum izniniz tatile denk geliyor alacağınız raporlarda 1 yıl için geçerli. onada dikkat etmelisiniz tabiki sisteme işleniyor ve sınırsız değil. tek hekimden alınan raporların süresi kırk günü geçemez. ve bunuda tek seferde kullanamazsınız. birde dikkat etmeniz gereken rapor süreniz 7 günü aştığında maaşınızdan kesinti yapılır.
canım ayda 7 günü aştıgında mı maaşta kesinti yapılıyor?

ben de öğretmenim. doğum 12 haziran görünüyor.doğum sonrası iznimin çoğu yanacak o nedenle 32.haftada hemenn ayrılcam hatta mümkün olursa raporla 30da bile ayrılabilirim.6 haftaam kaldı buna göre.

Selam..dogum izni sat a gore mi ultrasona gore mi bebegim bir hafta onden gidiyor.bilen var mi?

ultrasyon diye biliyorum. Benim de bebeğim 1 hafta önden gidiyor öğretmen arkadaşım doğum iznin ona göre oluyor demişti.

ultrasyon diye biliyorum. Benim de bebeğim 1 hafta önden gidiyor öğretmen arkadaşım doğum iznin ona göre oluyor demişti.
teşekkürler canım netten pek bişe bulamadım doktorum başka ilde burda gittiğim doktorun ağzını bıçak açmıyor....

Selam..dogum izni sat a gore mi ultrasona gore mi bebegim bir hafta onden gidiyor.bilen var mi?

ben ebelere sordum, sat a göre alman gerekiyor, dedi. çünkü zaten bebek 42. haftaya kadar (eğer normal doğum olacaksa) gelmesi beklenebiliyor. biz önceden alarak o tarihi yanıltmış oluyormuşuz. :/

ben ebelere sordum, sat a göre alman gerekiyor, dedi. çünkü zaten bebek 42. haftaya kadar (eğer normal doğum olacaksa) gelmesi beklenebiliyor. biz önceden alarak o tarihi yanıltmış oluyormuşuz. :/
ANLADIM CANIM TEŞEKKÜRLER...zor bi süreç bir hafta erkende olsa ayrılmak istiyorum ama bakalım...

Merhaba benim doğumum Ağustos'ta bilgisi olan bîrine şhtiyacım var sizi gördüm cevap yazarsanız çok sevinirim.32.haftam 28haziranda bitiyor çalışabilir raporu götürsem 5hadtayı sonraya aktarabilîyormuyuz acaba

Sevgili öğretmen haziran anneleri görmüş oldugunuz mavi beyaz set 10 lu takım dir mini beden markadır.
Kutudaki set 6 parça chicco markadır.
ilgilenirseniz yardimci olmak isterim.

Eklentiler

• l14YMINESET1205MVI_1.jpg
    l14YMINESET1205MVI_1.jpg
    221,8 KB · Görüntüleme: 92
  • sm14KCHIKSET7293KRM_2.jpg
    sm14KCHIKSET7293KRM_2.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 100
  • sm14KCHIKSET7293KRM_1.jpg
    sm14KCHIKSET7293KRM_1.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 77