• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah🤲🏻☺️Dün bi de bozmuştun moralini baya olmadı diye, dünyalar senin olmuştur di mi😉inşallah çook güzel ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın. Darısı başıma inşallah ben de yarın güzel haber paylaşırım.
Sen yarin kan vereceksin degil mi ay hadi insallah pozitif olur arkadasim🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ah canım ne denir bilmiyorum ki hayırlısı olsundan başka. Vaktini bekliyordur, ne zaman alacağı nefes yiyeceği ekmek varsa o zaman gelecektir inşallah🤲 Elimizden geleni yapıyoruz biz, Allah’tan herşey. En kısa zamanda Rabbim senin de bizim de kucağımızı doldursun inşallah🤲🏻
Saol kuzum hayırlısı dicez napalım. Doktorum bırakma ilaçları pazar tekrar test yaptır dedi ama benim umudum yok artmaz herhalde. İnş yarın güzel haberlerini alırız 🙂

Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah🤲🏻☺Dün bi de bozmuştun moralini baya olmadı diye, dünyalar senin olmuştur di mi😉inşallah çook güzel ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın. Darısı başıma inşallah ben de yarın güzel haber paylaşırım.
Aynen çok üzülmüştüm. İhtimal vermiyodum hiç. Şükürler olsun. İnşallah güzelce artar. Hepinize dua edicem. 🥰 inşallah seninde yarın güzel haberini alırız🥰

Amin can kızlar Allah razı olsun hepinizden🤲🏻 Yarın sonucumu alınca hemen paylaşıcam sizlerle☺️Hayırlısı olur inşallah
Sen yarin kan vereceksin degil mi ay hadi insallah pozitif olur arkadasim🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Saol kuzum hayırlısı dicez napalım. Doktorum bırakma ilaçları pazar tekrar test yaptır dedi ama benim umudum yok artmaz herhalde. İnş yarın güzel haberlerini alırız 🙂
Aynen çok üzülmüştüm. İhtimal vermiyodum hiç. Şükürler olsun. İnşallah güzelce artar. Hepinize dua edicem. 🥰 inşallah seninde yarın güzel haberini alırız🥰

25. Gün gec olmuyor degil mi, benimde yumurta gec gelisiyor opu olamadi henuz
Ben rahim dinlendirmedeydim sonrada araya virüs girdi yani 4 5 ay kadar ara vermiş olduk. Rahim geç kalınlaştığı için 25. Günü buldu transfer. Herkesin aynı sürede kalınlaşmaz normaldir bu demişti doktorum

S sunflower71 K Kahvebademm çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Pozitif haberleri alinca tamam benim de oldu bu sefer diyorum, negatif görünce benimde olmadı diye içim kararıyor. Bir yerdeyim bir gökte.... belirtiniz oldu mu yerleşme kanaması vs.
Benim hiçbişey olmadı canım. En ufak adetimden farklı bi belirtim olmadı. İlk 6 gün hiçbişey yoktu. Dün adet ağrım başlar gibi oldu. Bugün ilaçları bırakmak için en erken testten aldım. Şükür gördüm pozitifi😍

S sunflower71 K Kahvebademm çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Pozitif haberleri alinca tamam benim de oldu bu sefer diyorum, negatif görünce benimde olmadı diye içim kararıyor. Bir yerdeyim bir gökte.... belirtiniz oldu mu yerleşme kanaması vs.
Bende aynen bu sekildeyim.. hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allahim yuzumuze guler🙏🏻

Çok sağol canım sakın karamsar olma. Belirtim yoktu hiç kanamam falan da olmadı. İnşallah güzel haberlerini alırıZ senin de ☺️

Back
X