• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Aslında benimde tam tarif ettiğin yere vuruyorlar hatta eşim ne kadar dışarı vuruyorlar öyle demişti bende böylesi daha iyi oluyormuş demiştim. Fakat morardığı için acı geçmiyor. İlk vurulduğum zamanlar bacağıma kadar ağrısı vuruyordu artık ilk günkü gibi olmuyor ama 🤗
ben ilk gunler popoya yakin yapinca cok agrim oldu ama cok sukur dogru yere yavas yavas yapinca, morarmada olmadi, agri da.. sen yine de bi danis canim. ben soyleyince yanlis yere vurdugumu soylemislerdi, cok agrin olmamali dogru yere vurusan demislerdi.

Yaaa bu transfer sonrası insan ne yapacağını bilmiyor. Bazen farkında olmadan hızlı oturup kalkıyorum 😪 o kadarda bişey olmaz dimi dünden beri yatıyorum zaten.
İlk çocuğum 5,5 yaşında, 20 kilo. İki sefer boş bulunup kaldırmışlığım var, üstüme tanınam😳. Transferden sonra normal bi gebelik süreci gibi düşünmek lazım bence. Bu kadar hasas olsa bebişler kimsenin bebeği olmazdı diye düşünüyorum ben. Dikkatli olmak lazım ama gönlününüzü de ferah tutun. Hayırlı olsun transferiniz🙏

ben ilk gunler popoya yakin yapinca cok agrim oldu ama cok sukur dogru yere yavas yavas yapinca, morarmada olmadi, agri da.. sen yine de bi danis canim. ben soyleyince yanlis yere vurdugumu soylemislerdi, cok agrin olmamali dogru yere vurusan demislerdi.
bu alana vurunca rahat ettim ben, zaten baska turlu ulasipta kendin yapamiyorsun igneyi

1593605867145.webp

Çok şükür kuzum zaten hemşireler vuruyor ya en doğru yeri bilirler diye düşünüyorum nasıl diyim sana iç çamaşırının bel kısmına yakın biryerlere vuruyorlar anlatabildim mi bilmiyorum ama yine de özellikle derim en acısız yer olsun diye 😁 yoksa 3 aya çürür etim😁 aşırı beyaz tenliyim onunda etkisi var bacağımı hafifçe biryere vursam bile morarıyorum ☹

hmm bilmiyorum ki ilginc olmus....orasinin cok oturmayi etkilemiyor canim, bana da zaten yanlis vuruyorsun otururken agricak bi kas degil denmisti. daha once popoyu etkileyen yere yaptigim icin biliyorum acisini :bicak:
Otururkenden ziyade yatarken, uzanırken, sağa sola dönerken acıyor. Vallahi canı tatlı bir insan değilim nazlanmam kolay kolay ama bu iğne beni mahvetti ben anlamadım 😂

Otururkenden ziyade yatarken, uzanırken, sağa sola dönerken acıyor. Vallahi canı tatlı bir insan değilim nazlanmam kolay kolay ama bu iğne beni mahvetti ben anlamadım 😂

gecmis canim, cok sukur ben de bi sorun olmadi, tanidigim arkadas var o da kendi yapiyor, onda da sorun olamamis...neyse insallah cabuk iyilesir. :nazar: :emir_bebek:

gecmis canim, cok sukur ben de bi sorun olmadi, tanidigim arkadas var o da kendi yapiyor, onda da sorun olamamis...neyse insallah cabuk iyilesir. :nazar: :emir_bebek:
Demekki insan kendine yapınca o tam acımayan yeri daha iyi tutturuyor kuzum🤗 keşke buralarda olsan sana derdim iğnemi yapar mısın diye 🙈 amann ne olursa olsunda sonu güzel olsun yeterki💕

Demekki insan kendine yapınca o tam acımayan yeri daha iyi tutturuyor kuzum🤗 keşke buralarda olsan sana derdim iğnemi yapar mısın diye 🙈 amann ne olursa olsunda sonu güzel olsun yeterki💕

ben de sana ogretirdim, yapmazdim :KK45: bu kadar caninin yanmasina uzuldum insallah cabuk iyilesirsin, yoksa nasil gecer kalan 8 hafta:bicak:

ben de sana ogretirdim, yapmazdim :KK45: bu kadar caninin yanmasina uzuldum insallah cabuk iyilesirsin, yoksa nasil gecer kalan 8 hafta:bicak:
Oyy düşüncen için teşekkür ederim.😍 Amiin ya inşallah geçer ama diyeceğim daha az acıtan bir bölgeye vurun diye. Aklımda o 😁 Sana da maşallah vallahi 🤗 kocaman iğneyle cidden büyük takdir ediyorum her aklıma geldikçe 😁

Vallahi dönerken birşey olacağını sanmıyorumda yatakta dönmek daha çok canımı yakıyor kalçamdaki iğne yerleri iyice morarmaya başladı progestan vurulan arkadaşlar ne yapıyor acaba😑 tek benim mı böyle acıyor rahat rahat yatamaz oldum 😔
Ayy bi de bana sor o iğneleri yanlarım mosmor dokunmadan ağrıyorlar hele yatakta donerken ölüyorum gaz sancıları da cabasi ama olsun bunlar da güzel avilar mesakkatler diyelim 😍🤗

Ayy bi de bana sor o iğneleri yanlarım mosmor dokunmadan ağrıyorlar hele yatakta donerken ölüyorum gaz sancıları da cabasi ama olsun bunlar da güzel avilar mesakkatler diyelim 😍🤗
Heh tam olarak benim de yaşadıklarım bunlar😂 Öyle tabii ya sonunda miniklerimiz gelsin herşeye değer :anne:

Back
X