• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Evet kendiliğinden oldu. O ay sürekli karnıma istediğin zaman gel ben hazırım diye söylendim hep bide her ezanda diledim🥰 Onca ilaç ve tedaviden bana kalan korku ve endişe oldu ne yazıkki hamileliğimi öğrendikten sonrada endişelerim hiç bitmedi galiba kucağıma almadığım sürece içimdeki korku peşimi bırakmayacak😢 Gebelikten sonrada sınavın bitmediğini anladım ama bu süreç bizi kesinlikle daha güçlü yaptı o yüzden pes edilmemesi gerektiğini düşünüyorum asla. Gönülden diliyorum mutluluktan ağlayacağın günler yakın🌸🤲🏻
Çok teşekkür ederim umut oldunuz. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥰

Kuzum aslında hem dediğin sebepten hemde bazı doktorlar vücuttan ilaçların atılmasını beklemek için istiyor ayrıca donmuş embriyo transferinin başarıya artısı olduğunu düşünüyorlar benim çok yumurtam yoktu ama bu dedigim sebepler dolayısı ile rahim dinlendirdik
Anladim canim..demekki ilac etkiside var..mantikli..doktorun nasil dusunduyse guzel dusunmus..canim..

Ben genelde bir adet dönemi ara veriyordum. Ara vermeden hiç yapılmadı
Normalde rahimi bu hale getirmek.icin çok ugrasiyrz galiba ondan ara vermedik.
Bir umut yola çıktık yine Rabbim büyük inşallah bu sefer sonu güzel olur,
Ben iki ay beklemistim canim 😊
Bı oncekin de iki ay beklemiştim bu sefer hiç ara yok bakalım hayırlısı☺️

İnttalipid felan senin doktor temkinli gidiyor. Bu gruptakilere vermemişler hiç. Ben dedim doktoruma hapını Bile vermedi bırak serumu vermeyi. Karısınca da kızıyorlar. Allaha bıraktım artık hayırlısıyla inşallah tutunurlar😪 ne kadar cabalasak olmuyor bazen. İnşalah rabbim olduracak bu sefer.
Transfer hazırlığında ve transfer sonrası hangi ilaçları kullandın canım?
mesela rahimde katil hücreler oluyomuş bunun cd56 diye rahimden biyopsi alınarak özel bi testi yapılıyomus.O test parça alınarak yapıldığı ve geç çıktığı için doktorlar artık ona önlem amaçlı bu intralipidi ondan veriyolar daha çok.
birde embriyo sonuçta babanın da hücresiyle gelişip transfer oluyoruz.Onu vücud atmasın diyemiş.
Organ nakli hastalarında kullanılıyomuş.

Canim rahim dinlendirme genellikle cok yumurtasi toplanan hastalarda yaoiliyomuss ama eger toolanan yumurtan 10 un altindaysa..hemen transfer yapiliyomus..tabi degerlerinde onemli..
Toplam beş yumurta olmuştu . Ben hipo hipo hastayım. Herşey o kdr yolunda gitmişti ki ama iki sefer tutmadı.
Dün doktoruma dedim en ufak bi içinizde umutsuzluk varsa baslamayalim diye.Hayir başlayacağız dedi.

Kuzum aslında hem dediğin sebepten hemde bazı doktorlar vücuttan ilaçların atılmasını beklemek için istiyor ayrıca donmuş embriyo transferinin başarıya artısı olduğunu düşünüyorlar benim çok yumurtam yoktu ama bu dedigim sebepler dolayısı ile rahim dinlendirdik
Anladim canim..demekki ilac etkiside var..mantikli..doktorun nasil dusunduyse guzel dusunmus..canim..

Kızlar benim 20 Haziran’da transferim olmuştu. Dün test günümdü 414 çıkmış sonuç. Siz pozitifi gördükten sonra ilaçlara aynen devam mı ettiniz yoksa azaldı mı? Estrofemi ne zaman bırakacaksınız söyledi mi doktorunuz?
Ben sonucumu daha doktoruma söylemedim pazartesi öğrenecek ve ilaçları düzenler diye düşünüyorum, estrofem kalp atışına kadar kullanılacak diye duyuyordum ama emin değilim. Sadece progestan ve crinone jele 12 hafta devam edecegim

Merhaba Arkadaşlar. Benim test günüm de yarın. Şimdiye kadar bir şekilde zaman geçti. Ama bugün bir türlü geçmek bilmiyor. Ayrıca çok duygusalım... Yüreğim kıpır kıpır... Rabbim hepiciğimize hayırlı evlatlar versin İnşallah ☺️

Merhaba Arkadaşlar. Benim test günüm de yarın. Şimdiye kadar bir şekilde zaman geçti. Ama bugün bir türlü geçmek bilmiyor. Ayrıca çok duygusalım... Yüreğim kıpır kıpır... Rabbim hepiciğimize hayırlı evlatlar versin İnşallah ☺
Amiin🙏 Ah şu zaman.. Çabuk geçsin isteriz yavaş geçer, yavaş geçsin isteriz hızlı geçer.🤗 İnşallah hayırlısı ile mutlu haberini alırız.😍💕

Back
X