• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Kendinize iyi bakın.... Allah a emanet olun... Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah...
Ah canım aynı duygulari paylaşıyorum senle.

Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Kendinize iyi bakın.... Allah a emanet olun... Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah...
Ahh arkadasim cok uzuldum :( Allahim hakkinda hayirlisini versin, tez zamanda guzel haberlerle yuzunu guldursun insallah 🙏🏻

Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Çok üzüldüm sizin için bu sefer değilmiş inşallah diğer seferinde olacak🤲

Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Canım çok üzüldüm Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin, umudunu hiç yitirme, bir gün güzel yavrun gelecek sana

Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Bunu kesinlikle doktoruna sormalisin canim, bayram icin benim de planim var ama 13 unde kontrolumuz var sorucam, gitme derse gitmicem mecbur..
ayne. Sorucam bankada 14 e randevu verildi ama tüp bebek merkezine gitmic
Merhabalar , evet ben 650 km yol gidecegim ama
Doktor unuz onay verdi mi peki ne diyorlar kac saat yolculuğa izin var 😊

Kızlar benim de ikiz ama netlik olmadığı için söylemek istemedim. Biri diğerine göre küçük dün birinin kalp atışını duyduk ama diğerini duyamadik kese ve bebek var kalp atışı yok dedi iki hafta sonra tekrar cagirdi. Ama muhtemelen tek olarak devam edeceğiz dedi. Başka bir doktora gittim biri 6 haftalık biri 4 haftalık belli de olmaz belki devam eder dedi. Bu şekilde duyduğunuz var mı🙈🤲

Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
mrb canım geçmiş olsun bu son negatifin olur inşallah.kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosuydu acaba. :cry:

Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Nasip değilmiş canım çok üzüldüm :( canım üzüntünü yaşa ve toparlan pes etmek yok:KK200:

Back
X