• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

20'siydi sonuç çğrenme günüm ama adet oldum.Bugün kontrole gittim, ikinci transfer için estrofem başladık 2 embriyom var onlardan biri transfer edilecek kasım başı gibi nasipse.

20'siydi sonuç çğrenme günüm ama adet oldum.Bugün kontrole gittim, ikinci transfer için estrofem başladık 2 embriyom var onlardan biri transfer edilecek kasım başı gibi nasipse.
Canım inşallah bu sefer pozitif olarak sonuçlanacak Hiç strese girme ve bir sonra ki transferine hazırlan vardır bunda da bir hayır. Doktor konuyla ilgili açıklama yaptı mı?

Hayırlısı olsun insallah. Embriyolarınız kaçıncı gün ve kalitleri neydi acaba?

benimde 2. daha cok erken ama varmi hic belirtiniz
Cok erkenki hic belirtim yok. Ayaklarım cok üşüdü benim birde kalcadan bacağa giden ağrım var ara ara. Ilac yan etkisi sanırım bunlarda. Yuzumde de lekeler çıktı garip bir sekilde neden oldu onuda anlamadım. Sizin var mı bir belirtiniz?

Kızlar ben de bugün transfer oldum 2 embriyo 5. Gün ama kaliteleri malesef işte.. 😐 neyse Allah büyük. Transfer Öncesi idrara aşırı sıkıştım 15 dk dayanabildim sonra gittim tuvalete inş bir şey olmamıştır sonra geri yattım 1 saat. Ayağa kalkınca belimde karnımda gerginlik vardı sanırım normalmiş. Şimdi az birsey dayanamadım trilice yedim 😬

Kızlar ben de bugün transfer oldum 2 embriyo 5. Gün ama kaliteleri malesef işte.. 😐 neyse Allah büyük. Transfer Öncesi idrara aşırı sıkıştım 15 dk dayanabildim sonra gittim tuvalete inş bir şey olmamıştır sonra geri yattım 1 saat. Ayağa kalkınca belimde karnımda gerginlik vardı sanırım normalmiş. Şimdi az birsey dayanamadım trilice yedim 😬
Sizde de oldum bel ağrısı bacak ağrısı karında gerginlik tarzı şeyler

Cok erkenki hic belirtim yok. Ayaklarım cok üşüdü benim birde kalcadan bacağa giden ağrım var ara ara. Ilac yan etkisi sanırım bunlarda. Yuzumde de lekeler çıktı garip bir sekilde neden oldu onuda anlamadım. Sizin var mı bir belirtiniz?
Benimde ilk gun cok ayaklarim usudu. Birde ara ara alt karin bolgemde ufak ufak bi agri oluyor. Baskada bi belirtim yok. Beklemek zor :)

Canım hayırlı olsun inşallah listeye pozitif olarak ekleriz senide . Bende transferden 5 dk sonra gittim WC ye bunu hiç dert etme Gitmeden önce hemşirelere de sordum orası ayrı burası ayrı yer hiçbirşey olmaz dediler gerçekten de olmadı :)

Benimde ilk gun cok ayaklarim usudu. Birde ara ara alt karin bolgemde ufak ufak bi agri oluyor. Baskada bi belirtim yok. Beklemek zor :)
Evet ben diğer transferlerimde hep erken test yaptim birseyde cikmadi stres oldum. Bu sefer yapmama kararı aldım gidip test günümde direkt kan vericem. Benimde batma gibi sancı gibi oluyor bağırsak hareketlerimi yoksa embriyodanmi bilemiyorum.

Kızlar benim cumartesi gününe kese muayenesi randevusu verdiler ama vajinal kontrol olacakmış. Çevremdekiler tehlikeli düşük ihtimalini arttırır vajinal muayene olma diyorlar bu konuda tedirginim kese kontrolü olan var mı?
Bu konu hk. düşünceleriniz nedir?
Benim ilkinde karından ultrasonla bakılmıştı. Şimdi de 28 Ekime randevu oluşturuldu. Karından bakılacaktır diye not düşüldü. Farkı ne bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Benim ilkinde karından ultrasonla bakılmıştı. Şimdi de 28 Ekime randevu oluşturuldu. Karından bakılacaktır diye not düşüldü. Farkı ne bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
biraz araştırdım da alttan muayenede bebek kesesi zaten çok yukarıda oluyormuş zarar görmesi imkansızmış birde zaten profesör adam neden böyle bir risk alsın ki işte durumumuzdan dolayı pimpirikliyiz çevrede de herkes bir laf söyleyince insan korkuyor kafası karışıyor.
karında ileri tarihlerde kese görünüyor yakın tarihte görünmüyor diye biliyorum o sebeple vajinal kontrol yapılıyormuş

Canım hayırlı olsun inşallah listeye pozitif olarak ekleriz senide . Bende transferden 5 dk sonra gittim WC ye bunu hiç dert etme Gitmeden önce hemşirelere de sordum orası ayrı burası ayrı yer hiçbirşey olmaz dediler gerçekten de olmadı :)
Hemşireler de aynı şeyi söyledi zaten karnım aşırı kasıldı bu daha kötü diye hemen boşalttım üretram acıdı resmen tutmaktan ilkte bu kadar sikişmamiştim 🤭
Amin Allah razı olsun inş pozitifi gorurum ben de artik yoruldugumu hissedoyorum maddi manevi mujdeli habere cook ihtiyacim var 🥲.yine de en iyisini rabbim bilir. Hayırlısı olsun 2bc kaliteye takılmak istemiyorum ama arada içimi kemirmiyor değil. Sonra rabbim gücüne ne ağır gelir ki diyorum o isterse büyük küçük zayıf güçlü farketmez onun kudret eli herseye yetişir diyorum sükunet ediyo kalbim 🫠😇 sabırla beklediğimiz bungunlleri rabbim huzurla doldursun

biraz araştırdım da alttan muayenede bebek kesesi zaten çok yukarıda oluyormuş zarar görmesi imkansızmış birde zaten profesör adam neden böyle bir risk alsın ki işte durumumuzdan dolayı pimpirikliyiz çevrede de herkes bir laf söyleyince insan korkuyor kafası karışıyor.
karında ileri tarihlerde kese görünüyor yakın tarihte görünmüyor diye biliyorum o sebeple vajinal kontrol yapılıyormuş
Sizin ne kadar oldu? Benim o tarihte 6. haftalı aralığına denk gelecek. Zaten kese için 5/6 hafta aralıkları uygundur deniliyor.

Sanırım benim ki 3 gün transferi olacak kötü müdür bilmiyorum 3 gün bana kalite falan da demediler
Hiç öyle düşünmeyin prosedür gereği öyle yapıyorlar laboratuarşar, kalitelerini ben de transfer sırasında öğrendim, iyi ki de öyle olmuş yoksa kafama takardım. AA pgt li embriyolar bile tutmuyormuş, alacak nefesi varsa bebeğiniz size tutunacaktır inşallah💐🤲🏻

Back
X