• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Sinemcimmm maşallah tutunmuş 3.Gün olmasına ragmen görünüyor ya
Tuğbacım bende çok şaşkınım. Daha çok erken ama idrarda çıktı inanamıyorum. İnşallah koyulaşarak devam eder 🙏 aynı gün transferiyiz sende yapmayı düşünüyor musun? Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu. Sende pozitif çıktı haberini ver inşallah 🙏

Yok çok afedersin sabah peçete böyle kahverengi tortu gibi birşey geldi. Sonra jeli yaptığımda ucunda birkaç parça kan gibi şeyler vardı. Şimdi gidince soracağım sana da bilgi veririm.
Crinone jel kahverengi yada pembemsi tortu olarak geri gelebiliyor korkmayin lütfen jel tahris etmis olabilir hayirli haberler insallah

Ben dayanamadim yine test yaptim 5.gunum bugun once normal test yaptim cizgi yokk gibi anlayamadim yani dedim su erken gebelik testini yapayim ozamn silik bir sekilde ikinci cizgi cikti insallah koyulasarak devam eder :dua: :KK42:
Maşallah canım hayırlı olsun🙏

Günaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?
Tebrik ederim canım katlanarak artar inşallah 🥰

Günaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?

Aha buda bendennn 🥳🥳🥳
Tebrik ederimmm kizlarr hadi bakalim koyulasarak artarak devam etsin degerleriniz insallahhh 🙏🏻❤️🧿

Kizlar merhaba benim değerim düştü en son 6ydı ilaçları bıraktık adet olmayı bekliyorum. Nasip değilmiş sizler için çok seviniyorum rabbim tutanları tamamına sağlıkla erdirsin. Bekleyenlere pozitif nasip etsin. Benim gibi olmayanlara sabır ve yeniden deneme gücü versin 🙏🏼 Çok şükür bir oğlum var çok şükür dondurulmuş embriyolarım var çok şükür yumurta rezervim iyi (PKonun tek iyi yanı 😂) Allah ol derse hayırlı zamanda olur inşallah. Adetimle birlikte yeni transfer için hazırlanacağız bu defa çift embriyo olacak. Kaliteleri 5ab imiş. İlaç konusunu çok konuştum ama ısrarla beyaz haplar ve jel dışında hiçbir ilaca gerek yok hatta gereksiz diyor doktorum. Kan sulandırıcı ve progestan iğneyi yine vermeyecek galiba. Hakkımızda hayırlısı. Hepinize yardımlarınızdan iyi kalbinizden dolayı teşekkür ederim 🥰
Ahh canim hayirlisi olsun hakkinda ama cok guzel bir mesaj yazmissin.. cok icten, samimi.. Allah gonlune gore versin insallah tez zamanda.. belki oglun 2 kardes istiyordur🙏🏻❤️😂

Back
X