Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Aynı canım bendede lekelenme olmadı bi ara çok şiştim şimdi indi göğüs hassasiyeti tedaviye başladığımdan beri vardı.birde normalde de eksiyi acıyı çok severim ama transferden bi süre sonra kaşık kaşık tursu suyu ıciyorum ev yapimi ekşi ekşi limonu tuzlayıp yiyorum ama hava sıcak olduğu içinmi bilmiyorum.hem oraya bağlamak istiyorum hem başka birseyi bahane ediyorum.cok umutlanmamak için😊😊
Tursu suyu sakincali diye duymustum ben.

Benim 7. Gün hergün Bi adet agrısı. Bazen cok bazen az. Şimdi biraz geçti ama saat 2 bucuktan beri coktu yine

Tursu suyu sakincali diye duymustum ben.
Doktor bisey söylemedi bu konuda tatlım hayatına devam et ne yiyorsan içiyorsan ne yapıyorsan diye sadece ağır kaldirmamaya dikkat et birde spordan bi süre uzak dur dedi onu bunu yeme içme demedi sakıncalı görse söylerdi sanırım.kabiz olmamaya dikkat etmek gerekiyorumus sadece

Doktor bisey söylemedi bu konuda tatlım hayatına devam et ne yiyorsan içiyorsan ne yapıyorsan diye sadece ağır kaldirmamaya dikkat et birde spordan bi süre uzak dur dedi onu bunu yeme içme demedi sakıncalı görse söylerdi sanırım.kabiz olmamaya dikkat etmek gerekiyorumus sadece
Evet bana da yeme içme konusunda çiğ et, sakatat dışında bir şey yasaklamadı.

Merhabalar, bir sır değilse nasıl ve hangi kriterlere klinik seçimi yapıyorsunuz?
Merhaba bende iki yere gittim ikiside cok iyi yerlerdi ilki bana daha cok paraya bakıyorlar mış gibi geldi ikincisine gittigimde öngörüşmeydi ama sagolsun doktorum öngörüşme olmasına ragmen muayene etti ücret talep etmeden paraya degilse hastaya onem verdigi için tercihim ikincisi olmuştu

Tuz ve sirke vucudunun daha fazla su tutmasina sebep olur arkadasim o da siskinlik yapar, rahatsiz eder..

Tam ben de sonuç yazmak için girdim canım. Şükürler olsun pozitif. 79 çıkmış ama doktor 3 gün sonra tekrar istedi artış önemli dedi. 5.gün embriyosu için 10.gün bugün. Rabbim inşallah sağlıkla devamını getirir. Herkesin pozitif olur inşallah
Canım transfer günü hariç 10. Gün mü ?

Evet bana da yeme içme konusunda çiğ et, sakatat dışında bir şey yasaklamadı.
Sucuk salam sosis konusunda ne dusunuyorsunuz =(( , yenmemeli diyor doktorlarin bir kismi .Cig kofte de yasak , kahve , gazli icecek ve soda ooff ne yicez biz ???🙄🙄

Sucuk salam sosis konusunda ne dusunuyorsunuz =(( , yenmemeli diyor doktorlarin bir kismi .Cig kofte de yasak , kahve , gazli icecek ve soda ooff ne yicez biz ???🙄🙄
Sucuk salam sosis aslinda normalde de cok tuketilmesi onerilmeyen yiyecekler.. mide ya da bagirsakta parazit yapmaya musait gidalar oldugu icin evet suanda hic tuketilmemeli.. mumkun oldugunca pismis sebze, protein ama iyi pismis cinsten takilacagiz. Bu arada gunde 1 tane kahveye izin var, soda da iciyorum ben. Gazli icecekler, alkol yasak, dip baliklari yasak toxic madde icerdikleri icin.. zor bir donem ama soyle dusun saglikli beslenecegiz 😂

Şarküteri tüketmemek lazım, salam sosis normalde de eve sokmam, kendim yemem çocuğuma hiç yedirmem. Sucuğu bildiğimiz marka yada yerden mümkünse memlekete gittikçe (kayseri) alıyoruz. Hamilelikte ona da gerek yok. Çiğ köfte etli yenmemesi lazım. Hatta az pişmiş bütün et ürünleri ve yumurta. Etsiz çiğ köftenin sorun olacağını düşünmüyorum. Gazlı içecek ve hazır gıdayı bi süre hayatımızdan çıkartmak lazım. Tansiyon sorununuz yoksa maden suyu sıkıntı olmaz bence. Açık süt ve dışarda yediğiniz sütlü tatlılarada bu dönemde dikkat etmekte fayda var. Emin olmadığınız yerlerden yememek lazım. Açıkta satılan haşlanmış mısırlardada bakteri riski var.

Sucuk değil de salam sosis de yasak yazmışlar bana verdikleri kağıtta. Sucuk yedim ben. Gerçi hamile miyim bilmiyorum daha. Çayı kahveyi az içiyorum ama. Soda da mı zararlı?

Tuz ve sirke vucudunun daha fazla su tutmasina sebep olur arkadasim o da siskinlik yapar, rahatsiz eder..
O doğrudur bak ama hamileliğin sonlarına doğru tansiyon için tehlikeli diye biliyorum.dedigin gibi tuz zaten su tutuyor ama elimde değil ki bi kaç kare çok canım çekti zaten sürekli yemiyorum Allah korusun 1😊😊

Kızlar bisey soracağım dün normalde adet baslangicimdi bu gün trasferden sonra 11. Günüm yarın testim var 11 gündür hiç kanamam olmadı ama az önce peçetede jelin tortusunu gördüm azıcık da kahverengimsi gibi akinti vardı sanki tutmadı mı acaba 😔😔😔

Kızlar bisey soracağım dün normalde adet baslangicimdi bu gün trasferden sonra 11. Günüm yarın testim var 11 gündür hiç kanamam olmadı ama az önce peçetede jelin tortusunu gördüm azıcık da kahverengimsi gibi akinti vardı sanki tutmadı mı acaba 😔😔😔
Canim daha once bi arkadasada yazmistim rahat ol lutfen jel kahverengi veya pembemsi geri gelebiliyor bende test icin gittigimde jel yerine progestrn kapsulu isteyecegim insan ister istemez tedirgin oluyor acisi kasintisida cabasi

Back
X