• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhaba arkadaşlar
Benim 16 haziranda 3. Gün 8 hücreli 2 embriyo transferim oldu
Bugün sonucum 19.8 inşallah katlanarak artar değerim.
Rabbim pozitif sonuç bekleyen evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun.
Amin 🤲 ne güzel katlanarak devam eder inşallah

Merhaba arkadaşlar
Sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun.
Benim de 23 Haziranda 3.gün 8 hücreli embriyo transferim oldu. Sanırım 10.gün değeriniz... Hayırlı olsun İnşallah. Kat kat artsın...

hayırlısı olsun canım. demek ki zamanı değilmiş üzülme diyemiyorum illa ki üzüleceksin ama umarım en kısa sürede sağlıkla alırsın evladını kucağına 😥
Ahh ya negatif oldugunu okudukca cok uzuluyorum:KK43: hakkinizda hayirlisi olsun arkadasim.. insallah tez zamanda allah gonlune goresini verir🙏🏻
İlk denememizdi ama her türlüsü zor zaten. Dualarım hepinizle hayırlısıyla bekleyen herkesin olur inş

Bi dakika içinde böyle çıktı. Hatalı sonucmu acaba çok korkuyorum ümitlenmek istemiyorum

Eklentiler

• 51B33B3D-A394-475C-86CE-EC6A2BFF04C3.webp
    51B33B3D-A394-475C-86CE-EC6A2BFF04C3.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 99
bu arada benim kan testim transferden sonra 9.gune verildi. demekki 5.gun embriyo icin 8-9 gun beklemek yeterli hamileligi anlamak icon...turkiyede baya ileri gunlerde verilmis...
Aaa öyle mii. Şahsen bende 12 gün beklemek istemiyorum ama bakalım ne zaman yaparım 🤔

Merhaba arkadaşlar
Hayirli olsun kat kat artar insallah.💕 Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin 🌸

Back
X