• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Suanda asiri saskinim desem 🤦🏻‍♀️ Yani gercekten bu bilgiyu paylasmiyor olmalari cok acimasizca.. tup bebek tedavisi basli basina cok pahali zaten, madem odeniyor ilaclar ordan biraz rahat etsin insanlar diye dusunen yok.. cok tesekkurler arkadasim bilgi icin..
Rica ederim canım ne demek, aynen dediğin gibi herkes kendi cebini düşünüyo bizim neler çektiğimizi düşünen yok neyseki farketmiş olduk

Kızlar benden olumsuz haber var. Öğrenince çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek. Annelik hayalim bikaç ay ertelenmiş gibi düşünüyorum şuan. 1 ay sonra diğer embriyolarla yola devam edeceğim inşallah. Umarım sonuç bekleyen diğer arkadaşların olumlu olur.
Hayırlı olsun cnm . Şuan değilmiş zamanı demekki inşallah rabbim diğerinde nasip edecek 🤲

Oksaparı yazmıyolarmış sordum da baktığı gibi yok yok dedi gitti diğer ilaçlarl sormadım bile bende
Cnm ben daha yeni aile hekimliğinde yazdırdım. Ama rapor olmadığı için ayda sadece 2 kutuyu karşılıyor.

Back
X