• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Korkuyorum negatif olur diye ya hiç bir şey de hissetmiyorum ki😄
O korku zaten mahvediyor insanı. Fakat ne olacaksa olsun önümü göreyim diyorum 😑 erkenden negatifi görürsem (Allah korusun) erkenden üzüleceğim fakat tam tersi olursa inşallah erkenden stresim bitecek erkenden sevinecegim. Pozitif olsunda sıradaki evhamlanacagim olay gelsin kese gününü sayayım istiyorum ben 😁

O korku zaten mahvediyor insanı. Fakat ne olacaksa olsun önümü göreyim diyorum 😑 erkenden negatifi görürsem (Allah korusun) erkenden üzüleceğim fakat tam tersi olursa inşallah erkenden stresim bitecek erkenden sevinecegim. Pozitif olsunda sıradaki evhamlanacagim olay gelsin kese gününü sayayım istiyorum ben 😁
Yaaa dimi keşke kese kalp atışı heyecanlarımız başlasın onları görelim sırayla insallah 🥰🥰🥰🥰🥰

İnsallah kuzum ya bir yanım çok mutlu bir yanım çok mutsuz Allahım yüzümüzü güldürsün 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Aynen bende öyleyim. Bir an oluyor umut dolu oluyorum sonra aradan biraz zaman geçiyor tam tersini hissediyorum. Hislerim aslında nötr desem daha doğru olur. Allah hayırlısını nasip etsin.🌸👼🏻

Harika 😍 darısı isteyen herkese inşallah
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🙏🙏 benim de hevesim gitti tabi 7. Gün idrarda negatif çıkınca 🥺 kan vericem ama çoğu kişinin idrarda 5. Gün bile çıkıyormuş I yüzden çok umutsuzluğa kapıldım😢 sen yapmışmıydın canım idrar testi
hiç kimseyle kıyaslamayın derim. Ben ikinci çocuk için uğraşıyorum senelerdir. İlk gebeliğimde de takip ediyordum burayı. Adetlerine 5 gün kala 7 gün kala idrarda öğrenenler vardı bende öğreneyim dedim. Erken gebelik testi aldım 5 gün Kala yaptım negatif. Çok üzüldüm ve olmayacak dedim. Daha sonra adet günü normal test yaptım onda da silik çıktı. Herkesin bariz görünüyordu benimki silik☺️ Sevinemedim acaba değil miyim diye. Sonra baktım hamileymişim. Aslında burayı okurken bir yandan moral oluyoruz birbirimize bir yandan da olumsuz etkileniyoruz. İnşallah tutar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bu süreç çoook sıkıcı ve yorucu

Bende öyle ya dayanamayacağım 12. Güne 😑 erken gebelik testi sipariş verdim pazartesi gelirse yaparım o gün diye düşünüyorum 😁
Gunaydin kizlar , bu yaziyi gorunce dayanamadim ve yazdim 🙂 benim 2. Transferim bu , ilkinde tutmamisti ve ben de erken gebelik testi ile 3 ayri gun test yapmistim.Ama hatirliyorum da , silik cizginin daha xa siliklestigini gormek beni yyikmisti.Hic umudum yoktu ve biraktim kendimi .Ne ilac ne özen ne dikkat hicbisey kalmadi , nevatifi kabullendim ve negatif sonuc aldim. Ikinci transferimde de ayni sekilde ama sadece 1 test yaptim erkenden , o da cok silik cikti yine biraktim kendimi .Benim yaptigim hataya dusmeyin , nolursa olsun test gunune kadar ilaclara ve özenli olmaya gayret edin 🤩😇🥰

Ya binlerce maşallah 🧿 ikizlerin geliyor ❤❤❤❤ Ben de senden bir gün sonra transfer oldum pazartesi kan vericem ama 7. Gün idarada negatif çıkınca pek umudum yok🙄 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏🙏🙏
Sakin umudunu kaybetme idrar testi yaniltabilir

Kizlar inş hepimizin sağlıklı yavruları olur.birsey soracağım.peki gebeliği nasıl hesaplıyoruz yani transferden itibaren mi belirliyoruz kaç haftalık olduğunu?nasıl oluyor?

Back
X