• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Tebrik ederim cnm, Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin🙏🙏 7 yıl dile kolay. Biz 4 yıldır istiyoruz hala daha eşimle gerçek mi diyoruz, inanmak çok zor. 🤗🤗🧡 mucizelerimiz bizimle 🙏🙏
Teşekkür ederim canım derdi derdi çekene sor derler ya aynen öyle
Öyle büyük bi mucize ki🙈🤗🥰

Hayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimle 🙈 Rabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya🤗🤗
Hayirli olsun arkadasim saglikla buyusun bebisin karninda, saglikla kucagina alirsin Insallah 🙏🏻

Hayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimle 🙈 Rabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya🤗🤗
Ayyy Maşallah ☺️ 2 gündür ne güzel haberler var burda. Ol deyince olduran Rabbime Hamdolsun ☺. Rabbim hepiciğimizin kucağını doldursun İnşallah...

Ne güzel haberler bunlar valla umut oluyorsunuz bizlerede. Çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizler için de dua edin. Darısı bizlere inşallah 🙏🏻

Ne güzel haberler bunlar valla umut oluyorsunuz bizlerede. Çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizler için de dua edin. Darısı bizlere inşallah 🙏🏻
Inan ki hep aklım burda öyle sahiplenmişim ki sürekli mutlu haber duyalım diye duamdasınız hepiniz🤗🤗

M meraklisivas Uykusuz Koala Uykusuz Koala ikinizi de tebrik ederim. Allah kucağınıza aldırsın inşallah. Test gününü bekleyenlerde olumlu sonuç alır inşallah. Benim transfer yarın. Transferi beklemek bile bana yıl gibi geldi test gününü düşünemiyorum. Allahım sabır versin artık. 😅

M meraklisivas Uykusuz Koala Uykusuz Koala ikinizi de tebrik ederim. Allah kucağınıza aldırsın inşallah. Test gününü bekleyenlerde olumlu sonuç alır inşallah. Benim transfer yarın. Transferi beklemek bile bana yıl gibi geldi test gününü düşünemiyorum. Allahım sabır versin artık. 😅
Amiin Allah razı olsun ben inanıyorum sende pozitif göreceksin rabbimin izniyle😍💕

Hayırlı olsun canım cidden insallah darısı başımıza:))
Belirtin varmiydi henuz cok yeni ama:)
İlaçların yan etkisi vardı onu saymak istemiyorum transferden sonra en net farklılık karın ve kasık ağrısıydı ve belirti olduğunu düşünmediğim bir olayı burada okudum bir arkadaşımız gün içinde uyuduğunu söylemiş bende e bu bende de var normalde uyuyamam 2 gündür gün içinde uyuyakaliyorum 🤗 bu ikisi dışında birsey olmadı ☺

Back
X