• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

İlaçların yan etkisi vardı onu saymak istemiyorum transferden sonra en net farklılık karın ve kasık ağrısıydı ve belirti olduğunu düşünmediğim bir olayı burada okudum bir arkadaşımız gün içinde uyuduğunu söylemiş bende e bu bende de var normalde uyuyamam 2 gündür gün içinde uyuyakaliyorum 🤗 bu ikisi dışında birsey olmadı ☺
Anladim canim bizede bilgi olsun herkesin durumh tabi kendine özel ama nedense insan sanirimm kendindende pay bicmek istiyo:) insallah kese kalp sonra cinsiyet derken hepsini hayirlisiyla görün ve saglikla kucaginiza alin 🤲

Anladim canim bizede bilgi olsun herkesin durumh tabi kendine özel ama nedense insan sanirimm kendindende pay bicmek istiyo:) insallah kese kalp sonra cinsiyet derken hepsini hayirlisiyla görün ve saglikla kucaginiza alin 🤲
Oyy Allah razı olsun ❤ Rabbim senide kavuştursun yavruna inşallah sıkıntısız stressiz atlatırız bu günleri hep birlikte 🤗💕

@meraklisivas Uykusuz Koala Uykusuz Koala ikinizi de tebrik ederim. Allah kucağınıza aldırsın inşallah. Test gününü bekleyenlerde olumlu sonuç alır inşallah. Benim transfer yarın. Transferi beklemek bile bana yıl gibi geldi test gününü düşünemiyorum. Allahım sabır versin artık. 😅
İzmirde siniz sanırım hangi hastane. Ben medikalpark

Kızlar bende bugun transfere gidiyorum dua edin bana da nolur. 4.deneme. Donmuş transfer. Allahım bu sefer güldürüver yüzümüzü benimle bir bütün ugrasanları inşallah 😊
İnşAllah bu sefer olur canımm. ALLAH pozitif haberini paylaşmayı nasip etsin inşAllah 🤲

Back
X