- 22 Haziran 2020
- 290
- 393
- 53
- 32
Teşekkür ederim canımEtkili olacagini sanmiyorum cunku idrardaki hcgye bakiyor, tebrik ederim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımEtkili olacagini sanmiyorum cunku idrardaki hcgye bakiyor, tebrik ederim canim
Var canım tebriklerGörmek istediğim için görmüyorum değil mi var orda bi çizgi daha ?? Çok silik ama var gibi dimi ?

Aminnn inşallah canım cümlemizinHayırr etkisi olmaz, gözün aydın hamilesin çok şükürAllah kucağına aldigin günleri de göstersin inşallah

Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHamilesin diyen ilk kişisin bunu duyacagımı hiç duşunmuyordum cok teşekkür ederim inşallah kan sonucunda güzel gelir sarısı tüm isteyenlere bekleyenlere olsun inşallah saglıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizin

Amin inşallah canımTebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Vaaar ben gordum cizgiyiiiGörmek istediğim için görmüyorum değil mi var orda bi çizgi daha ?? Çok silik ama var gibi dimi ?

hayirli olsuun
hayirli olsuunCnm üzülme inşallah diğer denemelerinde olacak sadece zamanı değilmiş diye düşünCevabım neqativ çıktı kızlar

Nasıl yaniCevabım neqativ çıktı kızlar
 Rabbim hayırlısını nasip etsin...
 Rabbim hayırlısını nasip etsin...Canim Rabbim.ne verirse hayırlısını versin insallah , en yakin zamanda anne olabilmen duasiyla..Cevabım neqativ çıktı kızlar
Perşembe günü transfer im var. Canım şuan jel ve ilaçları alıyorum sen ne yaptınSultanhsyn sen ne yaptın canım? Seninle adet günümüz aynıydı.
Cok uzuldum arkadasimCevabım neqativ çıktı kızlar
 hakkinda hayirlisi olsun.. demekki biraz daha zamani varmis.. biliyorum cok zor ama cok uzmemeye calis.. saglikli sihhatli olmayacakti belki oyle teselki et kendini.. ben ilk 2 denememde hep boyle dusunmustum.. Allah tez zamanda gonlune gore versin insallah
 hakkinda hayirlisi olsun.. demekki biraz daha zamani varmis.. biliyorum cok zor ama cok uzmemeye calis.. saglikli sihhatli olmayacakti belki oyle teselki et kendini.. ben ilk 2 denememde hep boyle dusunmustum.. Allah tez zamanda gonlune gore versin insallah 
Var canım ben ne cektım 1 hafta. Sonra internette okudum ılık suya 1 cay kasıgı karbonat at Bır bardak suya. İç 10 dk sonra sonuç süper. He buarada vc kapısında bekle tavsiyemOpu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan

Insallah canim benim3ümüz de aynı inşallah hamile oldugumuz haberlerini veririz haftaya Burdan

Masallah size3embriyo benimama içim çok hareketli benim,sürekli gaz yerimde duramıyorum

Tebrik ederim darisi bize insallahKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm daha koyu mu olmalıydı normal mi hamile miyim gerçek mi?

Ciddi misin yaa çok üzüldümmmCevabım neqativ çıktı kızlar
 hiç üzülme diyemeyeceğim.. Ağla acını yaşa ama sonra toparlan hiçbirşey bitmedi. Şuan zamanı değilmiş ama o gün gelecek sende hayırlı haberler alacaksın
 hiç üzülme diyemeyeceğim.. Ağla acını yaşa ama sonra toparlan hiçbirşey bitmedi. Şuan zamanı değilmiş ama o gün gelecek sende hayırlı haberler alacaksın 

Yüreğinizdeki heyecanı anlayabiliyorum
 Yüreğinizdeki heyecanı anlayabiliyorum  ben perşembeden önce yapamayacağım galiba direk kan vereceğim. Oğluma da tüp bebekle kavuşmama rağmen cesaret edemiyorum. Sizin cesaretinizi kutluyorum çok güçlüsünüz hepiniz de
 ben perşembeden önce yapamayacağım galiba direk kan vereceğim. Oğluma da tüp bebekle kavuşmama rağmen cesaret edemiyorum. Sizin cesaretinizi kutluyorum çok güçlüsünüz hepiniz de 

Ayy masallahGörmek istediğim için görmüyorum değil mi var orda bi çizgi daha ?? Çok silik ama var gibi dimi ?

ne kadar pozitif bir sayfa olmuş böyle
 ne kadar pozitif bir sayfa olmuş böyle  peş peşe guzel haberler geliyor içim kıpır kıpır
 peş peşe guzel haberler geliyor içim kıpır kıpır