• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Arkadaşlar merhaba. Bende yeni katıldım araniza. Pzt günü tek 3.gün embriyo transferi yapıldı.zaten sürekli okuyordum ama yazmak istedim. Bu süreci sizlerle beklemek istiyorum. Anne olmak için tüm sıkıntılara katlanan bizler, evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri de görürüz..tüm kalbimle diliyorum .
Merhaba 🤗 Hayırlı olsun inşallah mutlu haberini alırız beklerken bol bol sabır diliyorum 🙏🌸

Hoşgeldin.. bende dahil pazartesi transfer olan 2-3kişi varız,çok şükür günler ilerlemeye başladı da test günümz yaklaşıyor.. hepimiz inş çektiğimz tüm acılara değer de bebeklerimz bizimle olur 🙏🙏
Çok teşekkür ederim. Evet biraz okumaya çalıştım pzt transfer olanlar var ne güzel.hepimizden güzel haberler gelir inşallah hep..

Benim de dündeb beri oturup kalkarken dönerken falan ağrıyor belim. Doktora perşembe gittik cuma bel ağrısı başladı. Doktorada soramadım. Hayır olsun inşallah
Bi arkadaş sormuş ona normal demişler kuzum hayır olsun inşallah dediğin gibi

Back
X