Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Mrb hamdolsun iyiyim sen nasılsın? Ya ben sabah sağlıkocağında kan verdim, oturduğum semtte hiç hastane yok çünkü. Hemşire diyo ki 2-3 güne çıkar sonuç. Nasıl iş anlamadım valla
Ben sana özel msj atamıyorum proflin gizli sen bana yazarsan ordan da hatrını sorarım merak ediyorum seni burdan sürekli soruyorum :110:benımde kontrol cuma günü o gün ultrason ve tahlillerde problem çıkmazsA transfer günüm belli olacak.Benimde 4.deneme biliyosun.Allah yardımcımız olsun 2/3 gün nasıl dayancan sonuc için kıyamam.acaba sistemde falan görünür mü e nabızda takp et bence

Burda bir sürü pozitif sonuç alan var maşallah:nazar:. Bu ay baya bereketli. Bende bugun 7.gunumdu idrar testim negatif cikti, sabah yaptiğimda. Kendimi olumsuza hazirliyorum. Cuma kan testine. :KK51:
Bende 7. günü idrar testi yaptım negatif çıktı:( herkes erken yaptığımı söyledi ama inşşallah öyledir erken yapmışızdır. perşembe 12. günüm kan testi yaptırcam

Ben sana özel msj atamıyorum proflin gizli sen bana yazarsan ordan da hatrını sorarım merak ediyorum seni burdan sürekli soruyorum :110:benımde kontrol cuma günü o gün ultrason ve tahlillerde problem çıkmazsA transfer günüm belli olacak.Benimde 4.deneme biliyosun.Allah yardımcımız olsun 2/3 gün nasıl dayancan sonuc için kıyamam.acaba sistemde falan görünür mü e nabızda takp et bence
Tamam canım yazarım. Haftaya hayırlısıyla transfer olursun o zaman inşallah. E nabızdan bakıyorum ama sıfır yazıyo. Sanırım sonuç çıkmadığı için sıfır yazıyor olmalı. Yani inşallah öyledir 😂

e
Tamam canım yazarım. Haftaya hayırlısıyla transfer olursun o zaman inşallah. E nabızdan bakıyorum ama sıfır yazıyo. Sanırım sonuç çıkmadığı için sıfır yazıyor olmalı. Yani inşallah öyledir 😂
inşallah canım çok teşekkür ederim.ekran resmini atar mısın allah korusun acaba sonuc 0 olmasın:KK61:

Kızlar bugün benim 8.gün başım çok dönüyor sabahtan beri acaba betahcg arttığı için olabilir mi? Ya da ilaç etkisi falan mı

Kızlar günaydın benim 9.gun. ben az önce crinone jeli uyguladım afedersiniz çıkarırken etrafında kan vardı :KK43:(( normal değil heralde
Canım bnnde transfer den üçuncu gün öyle jel geldi pempe bı şekilde korkudan ölüyorum ikizlerim tutmadimi diye 🙄🥺🥺

Hanimlar benim gibi kahve rengi kanamasi olan varmi? Ikiz biraz korkuykrum gene kaybetcem diye

Bende 7. günü idrar testi yaptım negatif çıktı:KK43: herkes erken yaptığımı söyledi ama inşşallah öyledir erken yapmışızdır. perşembe 12. günüm kan testi yaptırcam
Bende senin yaptigin diger gebeligimde yapmistm sonrada agladim tutmadi die ama tutmustu canm idrar testinde hemen cikmaz norml

Back
X