Arkadaşlar az önce bişey oldu umutlanmak istemiyorum ama iş yerinde bir arkadaş bu konuları hiç konuşmadığım hatta herkese bebek daha düşünmüyorum diyorum. Yanıma geldi konuşurken sen hamile misin dedi bende yok dedim. Sen hamilesin bakda gör dedi bende güldüm nerden anladın ki diye göz bebeklerin büyümüş dedi burda bu tür bir yazı okumuştum komik gelmişti ama öyle söyledi şaşırdım bakalım görcez tezi doğru çıkacak mı
papatyam karmaşığım güzelim bir diyorum ki hamile olayım bir olmayayım. Ay bilmiyorum ki arkadaş öyle deyince birden sevindirik oldum sanki hamileyim cidden
sende iyisindir inşallah hem bebek işini ertelemiş olabilirsin ama toptan ertelemedin ya Allahın izniyle o bebiş hayatında olacak bu evrelerden geçeceksin onun için burdaki arkadaşların tecrübelerinden yararlanman iyi olur. Hem bizi de senden, sohbetinden mahrum bırakmamış olursun
güzelim sen evleneli bir kaç ay olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Benim yeni evlendiğim sıralar adetimde düzensizlik olmuştu. Normalde hiç sekmezdi günüm 3 gün geçip eyvah ben hamileyim diye ağlarken ( o zaman istemiyordum ) hastalanıp üstüne mi görüyorum diye düşünmüşlüğüm olmuştur. Belli bir süre sonra düzene oturuyor vücut meraklanma şimdi bekarken nasıl sekmiyorsa yine aynı tıkırında maşallah
karmaşık olmamın sebebide eşime kızgın ve kırgınım aman bu da geçici bir durumdur belki aslında ne yapmak istediğimi bilmiyorum sanırım ben ne tuhaf biri oldum çıktım ya ne sinirim bir istiyorum inşallah hamileyimdir diyorum bu forumdan çıkmıyorum bir yok biraz daha zamanı var sanki az daha bekleyeyim diyorum psikolojim bozuldu tatile çıkma zamanı geldi sanırım:44:
:)) hahah alemsın vallaa
bak bendede hıcbı belırtı yokk oglumdada olmamıstı :)) yanı belırtı yok demek hamıle degılsın demek degıl tatlım[/QUOT
umutlandırıyorsun beniii
aynen valla hiç dayanamıyorum gıcık şeye hemen yelkenleri indiri veriyorum
Bu hormanlar nasıl bi şeydir anlamış değilim. Evlendim bütün hormonlar alt üst oldu. Hiç almadığım kadar kilo aldım kendimi tanıyamıyorum. Yeme içme aynı ama fazladan bir 8 kilo var
konuştuk canım dün ama ben fena takıntılıyım yanlış yaptığımı biliyorum daha ilk deneme dur bakalım ama sabırsız kulum ben etrafımdan da bir sürü hamilelik haberi alıyorum bu aralar iyice strese girdim, adetime 4 gün var hesabıma göre, bu sabah sancılarım başladı tek tuhaf olan hiç göğüslerim ağrımıyor bide deli gibi çikolata yiyen ben elim tatlıya gitmiyor, çok takmayacağım artık yumurtlama döenemimde tatildeydik her gün deneme yapamadık, bir daha ki aya kısmet bakalım ilk önce smear testimi tekrar yaptırmam lazım iltihap vardı geçmediyse zaten olmaz
Ayyyyy ne güzel yaa Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah güzel bir gebelik geçirirsin ve sağ salim yavrunu kucağına alırsın
canım benım sagol ısteyen herkese nasıp etsın yuce rabbımmm:))
adet olacak gıbı belım agrıyodu 3 gundur dunde agzımın tadı bozuldu bıseyden tat alamadım ve bu sabahta mıde bulantım kuma yok ama erken basladı :)) ve en onemlısı oglum anne karnında kardesım var dıyıp durduu ben de yok oglum daha bellı degıl dıyodumm :))) sımdı uyunınca haberı verıcem onadaa
Hadi bakalım herkes hamile kalsıntest yapın güzel sonuçl
ar alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?