HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kızlarrr hepnizeee günaydınnn.Elifimm aynen dediğin gibi bende düğünde bi el çırpıp yerime döndüm milet aaa ne oldu oynak ilknur'a dedi böyle.Eee gözümüzün nurları geldi değil mi dikkat şart.Benimde çok şükür bi sıkıntım yok perşembe 934 sonucunu aldığımdan beri hayatım çok değişti.Ayaklarım yere basmıyo sanki.Annem kayınvalidem sürekli bişeyler yolluyolar eve ye diye.Şükür iştahsızlığımda geçti.Olayın heyecanından olsa gerek.Bende haftaya gideceğim doktora bakalım görmeden içim rahat değil ama allahıma emanet.Burdaki ve dışardaki tüm bebek isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum.Allahın izniyle hayırlı zamanlarda hayırlı haberler alırsınız.

Sen korktukça günün gecikecek. Hamile değilsen de bu yaşadığın stressten gecikecek..Şubat ayında ben tam 11 gün geciktim,hiç bir şey olmadığı herşey yolunda oldupğu halde.Sırf çekmecede duran testi yapmadığım için.
Bu ay da nasıl olsa yoktur yinede gidip yaptırıyım içim rahat etsin hoplayıp zıplayım düğünde istediğim gibi dedim.
Buyrun sonuç: Bit....
Düğünde de bir tek gelini tebrik etmeye kalktım yerimden,herkesler oynadı göbek attı bende yeni gelin gibi yerinmde oturdum uslu uslu :9:
O yüzden bu stresi kendine yaşatıp daha da zaman kaybedip bir de düzenini bozacağına yap,negatifsede aman yokmuş şimdi gelir dersin.Zaten hamiş değilsen o rahatlamayla (ki biz onu çöküş sanıyoruz) saatine hastalanırsın.Böyle daha mı iyi şişkinlikle geziyosun,rahmine daha çok eziyet edip zarar veriyosun be yavrum...

Sanırım haklısın.o zaman ben akşama kadar olmazsam test alayım sabahta ilk idrarda yapayım olurmu.bide adetten sonra 38. günüm olcak yumurta 19 da çatladı diye düşünüyom çok belli etti kendini çünkü.varsa çıkarmı canım testte?

ayyyy kızlar maşallah yaaa hamişleri haberleri geldikçe ben de umutlanıyorum :46: dayanamıyacam galiba erken gebelik testinden yapacam (10 gün var nerdeyse )

Sabah aç karnına git hemen saat 8 buçukta kanını alsınlar.Eğer yoğun bir sağlıkocağı değilse aynı gün veriyolar.
En sağlamı kan.Ama sabah olması ve aç olman önemli.Bence çok önemli değil ama önemli diyolar.
Tüm hormonlar ve salgılar sabah saatlerinde gıda almadan daha sağlam oluyormuş. İdrar yaptırma derim,varsa da yok çıktığı çok oluyo.özellikle BAT'ın yakınsa veya daha geçeli 1-2 gün olduysa negatif çıkabiliyo.

hımm. tamam ozmn. yarın gideyim bende. aç karna ve kan testi yaptırmaya. aslında günüm yarın ama belli olmuyor bu aralar sağı solu benim kırmızının. stresten felan etkilenip gecikebiliyor.

Ben malesef ben,bırakmistim ilk hamileligimde sonra tekrar başladim ama aması yoktur diceksiniz biliyorum ama,18 mayıstan beri paket almıyorum ordan burdan bulursam içiyorum:(

Senin kafanı kırarım taze hamiş!!!
Yanın da bile içirtmeyeceksin ne paketi,ne teki,ne tükü? Bitimize iyi bak.Burda o kadar debelendiğiniz günleri unutmayın,negatifleri görüpte ağladığınız anları unutmayın. 2 nefeste deşarj olacaksınız diye hayatını riske atmayın yavrularınızın...

Hem her yerde bütün doktorlar bas bas bağrıyolar sigara spermlerede yumurtalarada zarar veriyo doğurganlığı öldürüyo diye.
Paranızla intihar ediyosunuz ya!!!
Hemen bırakmalısın.Ben yanımda bile içirtmiyorum,içen balkona marş marş diyorum... Eşime de şart koştıum doğumdan önce bırakacaksın dedim. Çok riskli heleki sizlerin bazılarınızın daha önce sonuca ulaşmayan gebelikleri var. Yapmayın gözünüzü seveyim.Yavrunuzdan önemli mi?

Hekeze günaydin,bu sabah ablamın fransadan getirdiği çok hassas testi uyguladim ve hemen dakika olmadan gayet net çift çizgiyi gördüm:)

Fakat 4 cm lik miyomun var,bu akşamdan beri öströjen hormonum yükseldikçe ağrı yapmaya başladı.İnşallah bu kez bebeğim yaşar!!!

canim kucuk miom olunca hamilelikle birlikte 9 ay gider,hatta bazi miomlar eriyip gider,ama sende 4smlik bir miyom varsa daha dikkatli olmasin,,,yinede hersey ALLAHIN elinde...

kızlar ben geldim.
yeni bir hamişimiz var galiba yıldız tebrik ederim.
evdeyim bende raporluyum kızım da hasta analı kızlı hastayız valla.oda okula gitmedi.
:2::2:

daha once ıcıyordum bıraktım yanı 1 sene ye yakın oluyor bırakalı:16::8:

Afferim benim bilinçli doğurganımmm :46::46:

Kızlarrr hepnizeee günaydınnn.Elifimm aynen dediğin gibi bende düğünde bi el çırpıp yerime döndüm milet aaa ne oldu oynak ilknur'a dedi böyle.Eee gözümüzün nurları geldi değil mi dikkat şart.Benimde çok şükür bi sıkıntım yok perşembe 934 sonucunu aldığımdan beri hayatım çok değişti.Ayaklarım yere basmıyo sanki.Annem kayınvalidem sürekli bişeyler yolluyolar eve ye diye.Şükür iştahsızlığımda geçti.Olayın heyecanından olsa gerek.Bende haftaya gideceğim doktora bakalım görmeden içim rahat değil ama allahıma emanet.Burdaki ve dışardaki tüm bebek isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum.Allahın izniyle hayırlı zamanlarda hayırlı haberler alırsınız.

AMİİNNNN İlknurummmm :9:
Allah hayalini kuran herkese nasip etsin inşallah.Bizde aynı durumdayız teyzesi.Sürekli yememiz için bişiyle geliyo böyle giderse doğuma yuvarlanarak gidicez heralde :1:

Sanırım haklısın.o zaman ben akşama kadar olmazsam test alayım sabahta ilk idrarda yapayım olurmu.bide adetten sonra 38. günüm olcak yumurta 19 da çatladı diye düşünüyom çok belli etti kendini çünkü.varsa çıkarmı canım testte?
Elbette çıkar,çıkmaz olur mu?Benim de 17siydi sanırım dediğin gibi çok belli etti çatladığını.Benimki daha adetim gelmeden 3 gün önce çıktıysa seninki hayli hayli çıkar...

ayyyy kızlar maşallah yaaa hamişleri haberleri geldikçe ben de umutlanıyorum :46: dayanamıyacam galiba erken gebelik testinden yapacam (10 gün var nerdeyse )

LALEEEEEE haydi artıkk umutlanmakla olmuyo bu iş, seni de en üst sıraya taşımak istiyorum beennn Lütfeeennnnn :46:

Yanın da bile içirtmeyeceksin ne paketi,ne teki,ne tükü? Bitimize iyi bak.Burda o kadar debelendiğiniz günleri unutmayın,negatifleri görüpte ağladığınız anları unutmayın. 2 nefeste deşarj olacaksınız diye hayatını riske atmayın yavrularınızın...

Hem her yerde bütün doktorlar bas bas bağrıyolar sigara spermlerede yumurtalarada zarar veriyo doğurganlığı öldürüyo diye.
Hemen bırakmalısın.Ben yanımda bile içirtmiyorum,içen balkona marş marş diyorum... Eşime de şart koştıum doğumdan önce bırakacaksın dedim. Çok riskli heleki sizlerin bazılarınızın daha önce sonuca ulaşmayan gebelikleri var. Yapmayın gözünüzü seveyim.Yavrunuzdan önemli mi?

:46::46::46::46:

sigara içenlere kızıyorum. sigara içen hamişlere daha da çok kızıyorum. nefes almanın kıymetini bilin. ben astım hastasıyım. nefessiz kalınca okadar kötü oluyorum ki... dünya duruyor sanki.... bebekleriniz öle devam ederseniz sorunsuz doğarsa bile astım olabilir. yazık etmeyin.

astımlı biri; ağaçlık yeşillik yerde oynayamaz. gönlünce koşamaz. sabahlara kadar nefes alıyormu die başında beklersiniz. her tıkandığında acile gidersiniz ve çeşitli iğneler yapılmasını izlersiniz. nefes alamamak çok kötü.....

Eki Görüntüle 437245 kızzlaarrr testiiiiiiiimmmmmmmmmmmm :)))))))))) :52::52::52::52::52::52: Hamileyiiiiimmmmmmmmm

TEBRİKLERRRRRR :46: :46: :nazar: :nazar: :nazar:
Canım beniimmmmm hayırlı uğurlu olsun....Çkta belirgin çıkmış baya büyümüş demekki annesi.Bu Bit 4-5 haftalık var gibi gibi çünkü benimki 3 haftalıkken daha silikti ama seninki baya belirgin.Hadi bakalım tebrikler artık sende üst kolondasın Allah utandırmasın :9: :16: :54:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania------------------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000-------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
cikolta------------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

2. HAFTA GRUBU
leydim_01-----------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
18eylul---------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
evasude-------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
efsunn07------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll------------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay------------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012------------------> 8 Haziran
clemmm---------------------------> 9 Haziran
kardelen44------------------------> 10 Haziran
41zeynep--------------------------> 10 Haziran
MINURE---------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh----------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania------------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran
canobebek-------------------------> 27 Haziran
dilem_------------------------------> 28 Haziran
northstar---------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07-------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 8 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

Kır vallahi kafamı gözümü patlat:( bilinçsizce davrandığımın farkındayım ama artık yok.Birde içmeyince içilmiyor bu zehir umarım bundan sonra hayatima birdaha asla girmeyecek!!!

:nazar::nazar::nazar:masallahhh pembe tılkı allah tamamına erdırsın ınsallah darısı bızım basımıza:124::124:

kizlar listede 1 kisi adet gormus diyer kisiyse hamis cikmis...ama 2 kere isimleri var....bulun bakalim bu kisiler kim.............tam 2 yerde yazilmislar///ELIFCIM neden dikkatinden kacmis....blo blo blo...

Back
X