HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kizlar listede 1 kisi adet gormus diyer kisiyse hamis cikmis...ama 2 kere isimleri var....bulun bakalim bu kisiler kim.............tam 2 yerde yazilmislar///ELIFCIM neden dikkatinden kacmis....blo blo blo...

Canım bizimki de göz, bilgisayar optiği değil neticede. Bu adar kalabalıkta bazı karışıklıklar normaldir.Bu topicte kimse bunları dert etmez sen merak etme hiç.Olmuşsada karışıklık arkadaşlarım beni özelden uyarır düzeltiriz, ama düzelmez gözden kaçarsa da bu dert edilmez. Tek derdimiz bu olsun Minureciğim, sen yorma bunlara kafanı,biz hallederiz canımıniçi :34:

Elifimmmm kayboldummmm :(

Burdayım kuşum,ben bulurum seniiii kaybetmeeemmm :9: :9:

Eki Görüntüle 437245 kızzlaarrr testiiiiiiiimmmmmmmmmmmm :)))))))))) :52::52::52::52::52::52: Hamileyiiiiimmmmmmmmm

TEBRİKLERRRRRR :46: :46: :nazar: :nazar: :nazar:
Canım beniimmmmm hayırlı uğurlu olsun....Çkta belirgin çıkmış baya büyümüş demekki annesi.Bu Bit 4-5 haftalık var gibi gibi çünkü benimki 3 haftalıkken daha silikti ama seninki baya belirgin.Hadi bakalım tebrikler artık sende üst kolondasın Allah utandırmasın :9: :16: :54:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania------------------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000-------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
cikolta------------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

2. HAFTA GRUBU
leydim_01-----------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
18eylul---------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
evasude-------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
efsunn07------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll------------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay------------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012------------------> 8 Haziran
kardelen44------------------------> 10 Haziran
41zeynep--------------------------> 10 Haziran
MINURE---------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh----------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania------------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran
canobebek-------------------------> 27 Haziran
dilem_------------------------------> 28 Haziran
northstar---------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07-------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 8 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

Kızçeler ben gidiyorum, dışarıda işlerim var biraz, fatura falan..
Onları halledip geleceğim.Bir de birkaç arkadaşımı göreceğim, haftaya yazlığa taşınıyoruz bir süre göremem onları.
Sizi öpüyorum...

Listede değişiklik olursa İlknurcum sen takip edersin gülüm, biliyorsun düzeni :34:

Öpüyorum sizi..Hamişlerrr canı bişey çeken var mı alıyım dışardannn :9: :1: :16:

Mucukk :54

teşekkür ederim elifcim.. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)) ben artık eminim bu topiğin uğurlu olduğundan.. hamişler çok artıcak daha. :49::49::52::52:

bakalım bu topik bende de işe yarayacak mı:) batım 10 ya da 11 haziran, beni de listeye ekler misiniz?

Kızlar şu an çok üzgünüm,tahmini doğum tarihimi hesaplarken beğen linkini tıklamışım ki hiç görmedim.ama facebookta yaninlanmis,
şu an ağlamak istiyorum ben 3 ay olana kadar saklamayi planlıyordum ki doğru olan o!!! nasil olur yaaaaaa

once yurekten tebrik ederim canim ve allahin bildiyini kuldan saklama...

Hekeze günaydin,bu sabah ablamın fransadan getirdiği çok hassas testi uyguladim ve hemen dakika olmadan gayet net çift çizgiyi gördüm:)

Fakat 4 cm lik miyomun var,bu akşamdan beri öströjen hormonum yükseldikçe ağrı yapmaya başladı.İnşallah bu kez bebeğim yaşar!!!

Canım gözün aydın tebrik ediyorumm, aklına öyle şeyler getirme.. Her şey çok güzel, olacak bebişe ve kendine iyi bak bolca dinlen :):)

Canım bizimki de göz, bilgisayar optiği değil neticede. Bu adar kalabalıkta bazı karışıklıklar normaldir.Bu topicte kimse bunları dert etmez sen merak etme hiç.Olmuşsada karışıklık arkadaşlarım beni özelden uyarır düzeltiriz, ama düzelmez gözden kaçarsa da bu dert edilmez. Tek derdimiz bu olsun Minureciğim, sen yorma bunlara kafanı,biz hallederiz canımıniçi :34:

BEN BUNU kotu anlamda soylemedim...bu kadar sert cevap vermene gerek yok,,,sadece gozunden kacmis olabilir ve ben seni uyardim..iyi anlamda...ben bunu kendime asla dert etmem...benim derdim hamile kalmak ve otesi herkez hamile kala bilir en onemli derdim dusuksuz hastaliksiz 9 ayi sag-saglim basa vurmak...liste fazla kalabalik ondan...hamileler melek gibi olurlar,,,senin suan melek olman gerekir,,,cunki,ben hamileyken herkezle iyi gecinen 1 melektim...ruyalardaydim...boyle yazi yazmana gerek yoktu...unutma sen burda yokken gelib sayfalari yeniden gozden gecirmemen hamile halinle cok yorulmaman icin 4-5 gunde arkadaslari listeye ben aldim,hamisleri kayd etdim,o zaman ozelden yazan arkadaslarin yoktu canim...senin olmadigin sayfalara bakarsan arkadaslarin hicte girip yardimci olmamis...neyse ben 4 aylik bebisimi kayb etdiyim icin benim hamilelere saygim var...ALLAH gonlune gore versin...

BEN BUNU kotu anlamda soylemedim...bu kadar sert cevap vermene gerek yok,,,sadece gozunden kacmis olabilir ve ben seni uyardim..iyi anlamda...ben bunu kendime asla dert etmem...benim derdim hamile kalmak ve otesi herkez hamile kala bilir en onemli derdim dusuksuz hastaliksiz 9 ayi sag-saglim basa vurmak...liste fazla kalabalik ondan...hamileler melek gibi olurlar,,,senin suan melek olman gerekir,,,cunki,ben hamileyken herkezle iyi gecinen 1 melektim...ruyalardaydim...boyle yazi yazmana gerek yoktu...unutma sen burda yokken gelib sayfalari yeniden gozden gecirmemen hamile halinle cok yorulmaman icin 4-5 gunde arkadaslari listeye ben aldim,hamisleri kayd etdim,o zaman ozelden yazan arkadaslarin yoktu canim...senin olmadigin sayfalara bakarsan arkadaslarin hicte girip yardimci olmamis...neyse ben 4 aylik bebisimi kayb etdiyim icin benim hamilelere saygim var...ALLAH gonlune gore versin...

Canım,hepimiz cok hassas durumdayız,cok alınganız.Bende listeye alınmadığımda çok üzülmüştüm,bunların hepsi hassasiyetimizden.Kimsenin bilerek bişi yaptığını zannetmiyorum,hepimizin ortak bi amaci var buna konsantre olalım.Hadi gülümse ve unut:) Öpüyorum bütün bebek bekleyenleri ve umut edenleri:)

KIZLAR...burda kac tane kisi daha duyununden 1 hafta sonra hamile kaldi???tabiki,hic kimse...benim hamile kalmama gibi 1 derdim asla olmadi...COK sukur ALLAH gonlume gore verdi ve gelir gelmez hamile kaldim...yumurtlama takibi catlatma ignesi ve.s seyler gibi 1 derdim yoktu...simdi hayati 1 sey anlatmak istiyorum.ALLAHIMA sukur hamileligim cok iyi gitmisti,,,benim bebis 16.haftalikken hala kizimin duyunu vardi ve duyunden sonra benim yanima ultrasona geldi hep bebek istiyordu,surekli mesajlar atip sorular sorar,,benim bebegimi merak ederdi,tekme attimi falan bende bababim ve kendi hayatimin zenginlik ,guzellik icinde gecmesine ve mutlu evlilik yapib gelir gelmez,,hamile kalmama ragmen asla kimseyi kucumsemedim...herkezle ayni oldum...hergun sabahdan aksama bebisimle ilgili mesajlar yazib bazen beni biktirti ama yinede mesajlarina cevap yazar,ihmal etmezdim..ben 20.haftaya gelince onun adetinden yeni gecmisti ve bebisi vardi...fakat benim kiz biliyorsunuz hikayeyi alindi...sonra ben hala kizima dikkat et ve.s gibi mesajlar yazdim,daha ben hasta yatagimdayken ona onerilerde bulundum,neler yapicagini soyledim...o ne yapti ben hastahanedeyken birazcik ilgilendi,,,ve sonra ne zaman mesaj yazmsam cevap yok...arada 1 tane falan yazardi...bende cok kotu oldum,,,ben bebisi kayb etdim onun yeni bebisi oldu diyemi,boyle goklerde verende ALLAH alanda ALLAH...neyse 2 ay gecti ,,,10 gunde 1 defa ben ona o bana yazardi,ara gunlerdede mesajima cevap gelmezdi,,,yumurtlama takibi yaparken kotu gunlerinde ben vardim,simdi hamis ya beni aldirmadi,,,benim daha gelir gelmez 1 haftada sorunsuz,tedavisiz hamile kaldigimi unutdu...neyse...3. aya gecmisken bebegi dustu...cok agladi mahv oldu ama inanirmisiniz...simdi yine beni ariyor ve bebek icin ne yapmaliyim bicok sualler...ama ben onunla eskisi gibi samimi diyilim...
demem oki,kimse ne oldum diyil ne olucam demeli.ALLAH tum hamileleri korusun...ama hamileyken atdiniz her addima dikkat edin sakin kalp kirmayin,kotuluk yapmayin...ALLAH herkezin gonlune gore verir unutmayin...bana gelince daha 25 yasindayim ve evleneli daha 1 yil olmadi...acele etmemin sebebi sadece olen bebegin yerini doldurmak,,,yoksa onumde daha aylar yillar var,onumuz yaz tatillere gitip gezip tozucam...ALLAH 1 kere iliskide bana bebis verdiyse yine vericek...hayati yasamaya devam.nasil olsa yas 25...is,meslek,kariyer,tamam,bana kalan gezip tozmak,bebiste bigun gelicek......hepiniz kendinize iyi bakin...insallah 9 ay boyunca sonuna kadar sapa saglam hamilelik gecirirsiniz...

Arkadaslar öncelikle bütün hamile arkadaşları tebrik eerim Allah kucagniza almayi nasip etsin benim morelim bozuk pazar gunü lekelenmem yeniden başladı genelde kahverengi cok nadir kırmızı dün kan verdim tekrar 2346 çıktı doktor normal demiş ama lekelenme odug icin dış gebelik olabilir demiş 3 gün sonra ultrasyonda bakmak icin çağırdı

Back
X