- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
- #2.261
Tebrikler gelmeye başlayınca farkettim bende!!!
nasıl oldu o. bi ara bir haber sitesinde ne okuduysan yazıyordu. sonra kapatınca kesildi. bu da mı öle bişiy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar listede 1 kisi adet gormus diyer kisiyse hamis cikmis...ama 2 kere isimleri var....bulun bakalim bu kisiler kim.............tam 2 yerde yazilmislar///ELIFCIM neden dikkatinden kacmis....blo blo blo...
Elifimmmm kayboldummmm![]()
Kızlar şu an çok üzgünüm,tahmini doğum tarihimi hesaplarken beğen linkini tıklamışım ki hiç görmedim.ama facebookta yaninlanmis,
şu an ağlamak istiyorum ben 3 ay olana kadar saklamayi planlıyordum ki doğru olan o!!! nasil olur yaaaaaa
nasıl oldu o. bi ara bir haber sitesinde ne okuduysan yazıyordu. sonra kapatınca kesildi. bu da mı öle bişiy
Hekeze günaydin,bu sabah ablamın fransadan getirdiği çok hassas testi uyguladim ve hemen dakika olmadan gayet net çift çizgiyi gördüm:)
Fakat 4 cm lik miyomun var,bu akşamdan beri öströjen hormonum yükseldikçe ağrı yapmaya başladı.İnşallah bu kez bebeğim yaşar!!!
Canım gözün aydın tebrik ediyorumm, aklına öyle şeyler getirme.. Her şey çok güzel, olacak bebişe ve kendine iyi bak bolca dinlen :):)
Canım bizimki de göz, bilgisayar optiği değil neticede. Bu adar kalabalıkta bazı karışıklıklar normaldir.Bu topicte kimse bunları dert etmez sen merak etme hiç.Olmuşsada karışıklık arkadaşlarım beni özelden uyarır düzeltiriz, ama düzelmez gözden kaçarsa da bu dert edilmez. Tek derdimiz bu olsun Minureciğim, sen yorma bunlara kafanı,biz hallederiz canımıniçi
BEN BUNU kotu anlamda soylemedim...bu kadar sert cevap vermene gerek yok,,,sadece gozunden kacmis olabilir ve ben seni uyardim..iyi anlamda...ben bunu kendime asla dert etmem...benim derdim hamile kalmak ve otesi herkez hamile kala bilir en onemli derdim dusuksuz hastaliksiz 9 ayi sag-saglim basa vurmak...liste fazla kalabalik ondan...hamileler melek gibi olurlar,,,senin suan melek olman gerekir,,,cunki,ben hamileyken herkezle iyi gecinen 1 melektim...ruyalardaydim...boyle yazi yazmana gerek yoktu...unutma sen burda yokken gelib sayfalari yeniden gozden gecirmemen hamile halinle cok yorulmaman icin 4-5 gunde arkadaslari listeye ben aldim,hamisleri kayd etdim,o zaman ozelden yazan arkadaslarin yoktu canim...senin olmadigin sayfalara bakarsan arkadaslarin hicte girip yardimci olmamis...neyse ben 4 aylik bebisimi kayb etdiyim icin benim hamilelere saygim var...ALLAH gonlune gore versin...
Canım bizimki de göz, bilgisayar optiği değil neticede. Bu adar kalabalıkta bazı karışıklıklar normaldir.Bu topicte kimse bunları dert etmez sen merak etme hiç.Olmuşsada karışıklık arkadaşlarım beni özelden uyarır düzeltiriz, ama düzelmez gözden kaçarsa da bu dert edilmez. Tek derdimiz bu olsun Minureciğim, sen yorma bunlara kafanı,biz hallederiz canımıniçi
BEN BUNU kotu anlamda soylemedim...bu kadar sert cevap vermene gerek yok,,,sadece gozunden kacmis olabilir ve ben seni uyardim..iyi anlamda...ben bunu kendime asla dert etmem...benim derdim hamile kalmak ve otesi herkez hamile kala bilir en onemli derdim dusuksuz hastaliksiz 9 ayi sag-saglim basa vurmak...liste fazla kalabalik ondan...hamileler melek gibi olurlar,,,senin suan melek olman gerekir,,,cunki,ben hamileyken herkezle iyi gecinen 1 melektim...ruyalardaydim...boyle yazi yazmana gerek yoktu...unutma sen burda yokken gelib sayfalari yeniden gozden gecirmemen hamile halinle cok yorulmaman icin 4-5 gunde arkadaslari listeye ben aldim,hamisleri kayd etdim,o zaman ozelden yazan arkadaslarin yoktu canim...senin olmadigin sayfalara bakarsan arkadaslarin hicte girip yardimci olmamis...neyse ben 4 aylik bebisimi kayb etdiyim icin benim hamilelere saygim var...ALLAH gonlune gore versin...
Canım,hepimiz cok hassas durumdayız,cok alınganız.Bende listeye alınmadığımda çok üzülmüştüm,bunların hepsi hassasiyetimizden.Kimsenin bilerek bişi yaptığını zannetmiyorum,hepimizin ortak bi amaci var buna konsantre olalım.Hadi gülümse ve unut:) Öpüyorum bütün bebek bekleyenleri ve umut edenleri:)