HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kızlarrrr...
Bu aydan (MAYIS) umudunu kesenler, kırmızı kartı görüp hayal kırıklığına uğrayanlar, bu sefer oldu galiba deyip yine hüsran denizine yelken açanlar...
Yalnız değiliz.Bizim gibi bir çok kadın var ve hepsi de Haziran'a gözlerini dikti. Bu heyecanları,deneyimleri,belirtileri,acabaları,çift çizgileri,belki tek çizgileri hep birlikte yaşayalım isterseniz siz de BAT(Beklenen Adet Tarihinizi) yazıp cevaplayın.İçinizdeki umutları,hayalleri,hevesleri,kırgınlıkları paylaşın.Birbirimize destek olalım,ışık olalım.

Haziran ayı için BAT Totemimizi başlatıyorum.Benim BAT'ım : 1 Haziran

Bekliyorum.Hepinize öpücükler :16:

allahherkese nasip etsin inşallah

hayırlı ugurlu olsunnn 10. hamılemız :nazar: hamılelıgın boyunca sıkıntısız stressız bır gebelık gecırırsın hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınsallah :46:tbrkk ederım

canım benim batım 2 hazirandı 3 gün bekledim dün test yaptım pozitif çıktı :)

ciddimisin cok cok sevindim Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insanllah bende hamileyimdir. akintin varmi hala varsa nasil. ama benim hic belirtim yok kasigimda batmalar falan yok. ama gögüslerime elleyince biraz aciyo o kadar

kızlar ya benim hala adet olacakmış gibi ağrılarım devam ediyo. bazen sancı gibi giriyo ama fazla sürmüyo geçiyo. bu normal midir acaba.. cuma gününe randevu aldım doktora gidicem ama çok korkuyorum karnım ağrıdıkça..:43:

Canım normal merak etme bikac gün surebilir benim de oldu yeni bitti korksak bisey yok

ciddimisin cok cok sevindim Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insanllah bende hamileyimdir. akintin varmi hala varsa nasil. ama benim hic belirtim yok kasigimda batmalar falan yok. ama gögüslerime elleyince biraz aciyo o kadar

inşallah canım.. teşekkür ederim :) Allah sana da nasip etsin..
akıntım hala var öyle su kıvamlı geldi hep ama bu sabah çok az daha koyu kıvamlı gibi geldi... su kıvamlı akıntı gelirken hep hastalandım die tuvalete gidiyodum çıkmıyodu bişey.. adet olur gibi karnım ağrıyo su anda da ama normalmiş bunlar.. göğüsler çok acıyodu benim hem ağrıyo hem acıyodu ama özellikle uçları sıkmışlar gibi çok acıyodu. büyüdü zaten uçları.. adet günümden önce pek belirtim yoktu benim de azıcık göğüslerim acıyodu azıcık da akıntı vardı ama çok değil...
İnşallah bebiş vardır senin de :):16:

inşallah canım.. teşekkür ederim :) Allah sana da nasip etsin..
akıntım hala var öyle su kıvamlı geldi hep ama bu sabah çok az daha koyu kıvamlı gibi geldi... su kıvamlı akıntı gelirken hep hastalandım die tuvalete gidiyodum çıkmıyodu bişey.. adet olur gibi karnım ağrıyo su anda da ama normalmiş bunlar.. göğüsler çok acıyodu benim hem ağrıyo hem acıyodu ama özellikle uçları sıkmışlar gibi çok acıyodu. büyüdü zaten uçları.. adet günümden önce pek belirtim yoktu benim de azıcık göğüslerim acıyodu azıcık da akıntı vardı ama çok değil...
İnşallah bebiş vardır senin de :):16:

amin canim benim ilk defa biriyle ayni belirtileri yasiyorum hayirlisi olsun

Kızlaaar şimdi aldım test sonucunuuu,hamileymişim ay şoktayımm!!!çok küçükmüş daha ama nolur dua edin benim için sağlıllı,sıhattli olsun allah isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah!hepinizi seviyorum ve çok öpüyorumm :))

üzülmemeye çalışıyom canım.ama saten şimdi gittim kan verdim geldim.sonuç ne ise artık 2 saat sonra öğreneceğiz hep beraber.bende artık üzmem kendimi belki belki diye:( doğrusu kanımı alan hemşire 2-3 saat sonra çıktıysa ikinci çizgi negatiftir dedi:( çünkü 2 saat sonra çıkan doğru değil dedi.allah bilir artık

Asyahayat canım benim lütfen üzme kendini, bebeğin seninleyse eğer -ki Allahım inşallah öyledir- onu stresi sokmaya gerek yok değilmi.. Ama eğer değilse de nolur yıpratma kendini çünkü hiç bişiy bitmiş değil önümüzde bunun için nice zamanlar var tabiki deneyeceğiz elimizden geleni yapacağız dua edeceğiz. Allaha şükür ki maddi manevi bu bebişlere hazırız ki; gelmediğinde bizi üzüyor bu kadar.. Bebek isteyecek, bu sorumluluğu almaya cesaret edeceğimiz, sırtımızı huzurla yaslayabileceğimiz kocalarımız var Allah başımızdan eksik etmesin.. Hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle

ALLAHIIIMMMM........
Ne bereketli bir gün.Kızlaarrr; izmirlii35 ve cikolta... Sizi tebrik ederim.Artık sizde anne adayısınız.Biliyorum ilk olarak inanamıyosunuz. Ama öyle.
:9: :46:
Allah sağlıkla,sıhhatle bir 9 ay geçirmek nasip etsin ve sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.
İnşallah daha çok şey paylaşacağız.
Gözünüz aydın olsun :46:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek-----------------------> HAMİŞ
izmirlii35--------------------------> HAMİŞ
cikolta----------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000-------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

2. HAFTA GRUBU
leydim_01-----------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
18eylul---------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
evasude-------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
efsunn07------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll------------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012------------------> 8 Haziran
kardelen44------------------------> 10 Haziran
41zeynep--------------------------> 10 Haziran
edbe-------------------------------> 11 Haziran
MINURE---------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh----------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ekince------------------------------->13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
nrkny--------------------------------> 22 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania------------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran
canobebek-------------------------> 27 Haziran
dilem_------------------------------> 28 Haziran
northstar---------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07-------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 11 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

Kızlaaar şimdi aldım test sonucunuuu,hamileymişim ay şoktayımm!!!çok küçükmüş daha ama nolur dua edin benim için sağlıllı,sıhattli olsun allah isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah!hepinizi seviyorum ve çok öpüyorumm :))

Şekerimmmm tebriklerrr :))))) İnşallah sağlıcakla büyüsün minik yavrun.. Allah onu ve annesini korusun :)

ayyyyyyyyyy çooooookkk sewindiiimmm canıımmm beniiiiiiiimmmmmmmm :))) dualarımız kabul oldu deseneee:))) inşallaahh sağlıkla kucağına alırsın büyütürsün bebeğini :))) canımm :)):49::49::52::52::52::52::46::46::46:

:nazar::nazar::118: saat daha 11 bucuk 2 hamıle haberı cok guzel yaa allah korusun senı ve melegını canım tbrkk ederım

Back
X