HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Tatlım hoşgeldin.
Benim her yumurtlama dönemimde sancım olur yumurtalıklarımda. Çalışmayı adet dönemim biter bitmez başladık, ama yumurtlama dönemlerimde daha da yoğun çalıştık.
Yumurtlama günümde hem akıntım,hem sancım olurdu. Ve hesaplamama göre tam yumurtlama günümde hamile kalmışım...

Serpilimmm.. Naıslsın? Nasıl oldu mercimeğimiz?
Arayacam seni dk.m kalmadı arayamıyorum ama aklım hep sende.İyi misin arkadaşım?

Canım daha iyinin ama pazar gunü lekenme başladı bugün yok cok şükür tekrar gittim doktora kan verdim Dr.ancak kandan takip edebiliyor değerlerim normal cuma gunü çağırdı keseyi görmek icin inşallah görürüm yoksa icim rahat etmeyecek yatmaya devam ediyorum seni mercimek nasıl?Dr.nezaman gidiyorsun?

sağol elifcim,düzenlensin diye demedim ama hee,ne zamansa düzenlerdin nasılsa...
hayırlısı artık,umutlar yine azaldı,ben dondum kaldım artık bişey düşünmicem,napim hayırlısı

Demin sana uzuun bir sey yazdım ama hat koptu silindi yazdıklarım.Tekrar toparlamaya çalışıcam...

Düzenle diye de yazacaksın tabiki arkadaşım,bende makine depğilim sonuçta herkes kendini görüp uyarırsa daha kolay olur herşey :9:

Bak seni döverim. Vallahi şu hamile halimle, mercimeğimi tuta tuta koşarda gelir, teyzesi falan demem seni döverim...
Umutsuzluk ne demek ya?
Sen daha kaç aylık evlisin de umudun kırılıyo?Burdaki bazı arkadaşları görmüyor musun yıllarca bekledikleri oluyo,hiçte umutlarını yitirmeden,bir gün bile kahretmeden.
Sen daha 8 aylık evlisin.Bunun 6 ayı çöp zaten. Vucut anca kendini toparlıyo; yeni düzene ayak uyduruyo.Aktif bir cinsel hayata geçiyorsun vucudunun bunu sindirmesi 6 ay zaten. 6 aydan sonra ancak gebelik beklemen lazım. cut tam düzene giriyo bu seferde sen ay çocuğum olmuyo dşye strese girip düzene girmiş sistemi alt üst edip köreltiyosun...Yani senin şurda 2 aydır denemen var demektir bu.2 ay da olmadı diye umudunu kaybeder mi insan? sen 2 ayda umudunu yitiyriyosan diğer kızlar ne yapsın? Onlara haksızlık değil mi bu? Senin bu halini asla kabullenmiyorum.
Allah nasip ettikten sonra anı-vakti hiç önemli değil. 35 tane korunma yöntemide uygulasan boş,gene gelir rahmine otururverir veled.Yada veresi yoksa yaradanın sen her gün 15 kerede yapsan,amuda da kalksan olmaz.O yüzden bu kadar kendonı strese sokupta kendini olumsuz etkileme.
Tamam mı bal böceğim, telaşe müdiresi doğurganım.Sen kendine de mercimeğine de zaman ver,o geleceği saati bilir,şaşmaz annesi.Anlaştık mı? :16:

Canım daha iyinin ama pazar gunü lekenme başladı bugün yok cok şükür tekrar gittim doktora kan verdim Dr.ancak kandan takip edebiliyor değerlerim normal cuma gunü çağırdı keseyi görmek icin inşallah görürüm yoksa icim rahat etmeyecek yatmaya devam ediyorum seni mercimek nasıl?Dr.nezaman gidiyorsun?

Teyzesi biz de ayın 11 inde yani Pazartesi sabahı gideceğiz Doktor teyzemize.Bakalım bu sefer gösterecek mi gül-cemalini benim nazlı mercimeğim;? İnşallah bir problem yoktur. Gerçi son 2 gündür uslu duruyor ağrı sancı yapmıyor pek.İnşallah sağlığıda yerindedir.
Sende çok dikkatli ol,kendine iyi bak, bebeğimize iyi bak annesi.Çok özledik biz onları.Teyzesi yesin onun minik popişini :9:

cok sevindim. Allah hayırlı etsin. ben seni 10. hamiş olarak tahmin etmiştim ama 11. oldun sanırım:9::46::46::46: Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin..

çok teşekkür derim canımm :)sıra sende ama seninde güzel,hayırlı hberlerini bekliyoruzzz hamile olmayan kalmasınnnn!!!!...:))

amin canım inşallah :) kaç haftalıkmış?

tatlım bilmiyorum walla,haftaya gidecem o zaman net belli olur heralde kaç haftalık olduğu en son 6 mayısta hastalanmıştım ama bana sorarsan 2 haftalık değerler biraz düşük çıktı çünkü yeni diye dedi doktor bakalım kısmet,çok acele ediyoruzz :))

Teyzesi biz de ayın 11 inde yani Pazartesi sabahı gideceğiz Doktor teyzemize.Bakalım bu sefer gösterecek mi gül-cemalini benim nazlı mercimeğim;? İnşallah bir problem yoktur. Gerçi son 2 gündür uslu duruyor ağrı sancı yapmıyor pek.İnşallah sağlığıda yerindedir.
Sende çok dikkatli ol,kendine iyi bak, bebeğimize iyi bak annesi.Çok özledik biz onları.Teyzesi yesin onun minik popişini :9:

Canım inşallah görürsün Pazartesi insan sabirsizlaniyor oyy yerim ben onları

çok teşekkür ederim tatlımm inşallah!!!seninde bata az kaldı hadi bakalım bu ayçok bereketli ve uğurlu!güzel haberlerini bekliyoruzzz :))

Tatlımmm ben regl oldum 2 gün erken geldi namussuz :):) Temmuza inşallah kısmetse... Ama bende inanıyorum uğuruna topiğin inşallah bissürü bissürü hamiş çıkaracak :)

Kıslar maalesef değilmişim negatif dedi hemşire.artık kısmet temmuza demekki fazla sitres yaptım ben.hakkımızda hayırlısı olsun

tebrik ederim yeni hamile arkadaşları sağlıklı bi hamilelik diliyorum.. ben adet oldum tam 11 gün gecikti idrarda hep negatif çıktı bi türlü kan veremedim kanda öğrenmeyince hep umutlandım şimdi çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım çok kötü oldum ağladım vurdum kafayı yattım uyuyamadım gerri kalktım eşimde yok yanımda hala ağlıyorum 9. ayımda hayal kırıklığıyla sonuçlandı :43::43::43:

Kıslar maalesef değilmişim negatif dedi hemşire.artık kısmet temmuza demekki fazla sitres yaptım ben.hakkımızda hayırlısı olsun

tebrik ederim yeni hamile arkadaşları sağlıklı bi hamilelik diliyorum.. ben adet oldum tam 11 gün gecikti idrarda hep negatif çıktı bi türlü kan veremedim kanda öğrenmeyince hep umutlandım şimdi çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım çok kötü oldum ağladım vurdum kafayı yattım uyuyamadım gerri kalktım eşimde yok yanımda hala ağlıyorum 9. ayımda hayal kırıklığıyla sonuçlandı :43::43::43:

kızlar inşallah temmuzda hayırlısıyla bizlerde güzel haber vericez üzülmeyin canlarım ya En hayırlı zamanda gelecek bebişlerimiz inşallah:49:

üzülme canım inşallah bizde önümüzdeki ay hamiş oluruz.allahtan ümit kesilmez dimi.sonuçta sağlık sorunumuz yok.ben önümüzdeki aya gözümü diktim:)soğan kürü falan yapcam zaman geçer gider bakmışın önümüzdeki ay hamile kalmışız.ümit hep vardır:)

:64::64::64:çikolta canııımm çok sevindim. :nazar::nazar:

sırada sıla ve asyahayat var hadi bakalım sizlerden de umutluyum ben

canım sagolasın.. Rabbim sana da gönlünden geceni nasip etsin inş. bir yandan cok istiyorum. öbür yandan acele mi ediyorum kız braz daha mı büyüse diyorum?? karısıgım yani.. bu ay bişi olmazsa temmuzda tekrar dusunurmuyum mechul yani:44::44: hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim.

Tatlım benim, inşallah bir dahaki aya yüzün gülecek emin ol. Nolur üzülme biliyorum davulun sesi uzaktan hoş ama öyle değil,bende çok yaşadım aynı yıkımları Allah nasip etsin yeterki,seni seviyoruz:54:

Gülüm beniiimmmm.. Ağlaaamaaaa kıyamaaam sanaaaaaa....
Elbet çok zor bir durummm. İnanılmaz yıkıcı ama napalım takdir-i ilahi işte,sorgulamak bize düşmüyor, O vereceği saati biliyor bazen de bizi sınıyor. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş kendini ansın dilinden düşürmesin diye. Sende ona inan,duanı eksik etme.İnşallah yüzünüz gülecek Temmuzda.Ohh sıcaklarda geld,sereserpe çalışırsınız kocişlerinizle :9:

Sizi çoook seviyorum ben

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek-----------------------> HAMİŞ
izmirlii35---------------------------> HAMİŞ
cikolta-----------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------> 26 Mayıs (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000-------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
asyahayat------------------------> 3 Haziran BAT'ı geçti / Sonucu Negatif (BAT'ı bekliyor)

2. HAFTA GRUBU
leydim_01-----------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
18eylul---------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
evasude-------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
efsunn07------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll------------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012------------------> 8 Haziran
kardelen44------------------------> 10 Haziran
41zeynep--------------------------> 10 Haziran
edbe-------------------------------> 11 Haziran
MINURE---------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh----------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ekince------------------------------->13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
nrkny--------------------------------> 22 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania------------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran
canobebek-------------------------> 27 Haziran
dilem_------------------------------> 28 Haziran
northstar---------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07-------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 11 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

Back
X