HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canim cok guldumya,,,yazdiklarina...evet kendi topigimle ilgilenmeyi unutmusum,burasi beni okadar cektiki,kendine belkide sebeb buymus...

Kadınlar kulubune daha yeni üye oldum Kasım annesiyim inş.bebişim sağlıcakla gelirse yuvamıza , cinsiyet için 3 gündür peşindeyim ama bulabilen aşk olsun kayıplardasın dedim dur bakim nerelerde bu çoşuyor bu kız , şansa pansa gördüm seni bura da şansıma da hamişliğine ( inş.) ve doğum gününe rast gelmişim allahım uzun ömürler versin doğum günün kutlu olsun canım :1: :1: :1: unutursun tabi topişini böyle gzüel şeylerle uğraşırken , sen mutlu ol da topişin bekler seni :21: :21: :21: ama bizi unutma bak ben daha bebişimin cinsiyetini bile ögrenemedim topişine de gel heycanlarından sonra yavaş yavaş :52: :52: :52:

Minureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tebrikkkk ederimmmm seniiiiii.Basbayağaaa çizgi çıkmışşş tabi adetten önce olduğu için silik çıkmıştırr..Anammmmm rabbim seninde gönlüne göre verdi.Yetiştirdin özel günlerinizee bebişii..Sağ salim büyüsünn inşallahh adetin geçince git yaptır testini.Hiç de çekinme kan aldırırken arkadaşlarından ne heyecanlı bi süreç o.Rabbim en kısa zamanda da kan testinde göstersin sana da için rahat etsinn

cok tesekkur ederim canim..bugun menim dogum gunume hediye oldu 4 gun sonrada esimin dogum gununde ona soyluyucem ona hediye olsun...suan cok heyecanliyimmm

Kız bir de döveydin.. Buldun garibanı vur bakalım.. Kediyi merak öldürmüş anacım. Hangimiz o kadar erken yaapmadık.

Döverim vallahi hepinizi döverim :9:
Anacım dediğin doğru doğru da, BAT'ına 1 hafta koca hafta kala kim görmüş çift çizgiyi.Anca üstüne falan gördüyse bi nebze.Ama zaten bu BhcG idrara en son düşüyo.Bide 1 hafta varken adete çok zor bir ihtimal.
Boşuna kendinizi olumsuz etkilemeyin diyorum ben kötü niyetli değilim. Yoksa bana ne.İsterse Adetine 20 gün kala yapsın herkes.Ben mümkün mertebe kesin sonuç olsun psikolojinizi olumsuz etkilemeyin diye diyorum....

:19::19: banane banane munırenın nıye 2.cızgı cıktı onunda daha var benım sadece 3 gun sonra benım nıye cıkmadı :49::52:

Kızlar benim de BAT tarihim 14 haziran dört gözle bekliyorum walla mide bulantılarım war ama hadi bakalım hayırlısı dua edin banada. Rabbim herkesin gönlüne göre versin :74:

kızlaarrrrr :( kalçalarım ve bacaklarım inanilmaz agrıyo bugün bide oturduğum yerde cok iyiyim azcık iş yaptımmı sankı adet olacam bana bişi söyleyin :)))

Kadınlar kulubune daha yeni üye oldum Kasım annesiyim inş.bebişim sağlıcakla gelirse yuvamıza , cinsiyet için 3 gündür peşindeyim ama bulabilen aşk olsun kayıplardasın dedim dur bakim nerelerde bu çoşuyor bu kız , şansa pansa gördüm seni bura da şansıma da hamişliğine ( inş.) ve doğum gününe rast gelmişim allahım uzun ömürler versin doğum günün kutlu olsun canım :1: :1: :1: unutursun tabi topişini böyle gzüel şeylerle uğraşırken , sen mutlu ol da topişin bekler seni :21: :21: :21: ama bizi unutma bak ben daha bebişimin cinsiyetini bile ögrenemedim topişine de gel heycanlarından sonra yavaş yavaş :52: :52: :52:

cookkkkkkk tesekkur ederimm..canim sen nekadar komik 1 kizsinya insani gulduruyordur...demekki,beni topigimde bulamayinca topik topik dolastin sonunda buldun ha...iyi dileklerin icin tesekkur...aksama sana cinsiyet tahmininde bulunucam,hesaplamak biraz zaman aliyor...misafirler falan gelsin gitsin,soz aylari hesaplaYIP SOYLUYUCEM...

seytan durttu ıste azcık mıdem bulanınca bakayım dedım tabıkı cıkmaz bı ıhtımal belkı cıkar dedım kısmet ınsallah 14 unde guzel haberlerı alırız olmadı herkesın dogum gunu ugurlu gelıyor benım askımın dgunu 19-07 olmadı temmuzda olur :9::9:

selam kızlar
mınure hamilesin işteeee bazen ikinci çizgi silik çıkabiliyomuş
ayy tebrik ederim yaa bende istiyorruuuuuuuummm
doğum gnün de kutlu olsun bu arada
ne kadar güzel bi doğum günü hediyesi yaa
allah tamamına erdirir inşallah

kızlaarrrrr :( kalçalarım ve bacaklarım inanilmaz agrıyo bugün bide oturduğum yerde cok iyiyim azcık iş yaptımmı sankı adet olacam bana bişi söyleyin :)))

bende iş yapamayorum sankı eğilince karnıma kıramp giriro mutfak topluyom geliom pc başına 1 saat bakıyommm kalkıyorum süpürüyom 1 saat oturuyom ölee zorla iş yapıyorummmmm kalkmak istemıyommm hiçççç

15 uyeee cest bien :)en son iki sene once 2010 aralik annelerinde bukadar kalabaliktik.insallah hamile klabaliklar olusturrurz

Son düzenleme:
oo minure arkadaşım çok sevindim. bebişin sana tutunsun ve Allah bebişini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

bi cesaret edip 1 gün geçmişken test aldıracaksınız bana:1:

Back
X