HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bende iş yapamayorum sankı eğilince karnıma kıramp giriro mutfak topluyom geliom pc başına 1 saat bakıyommm kalkıyorum süpürüyom 1 saat oturuyom ölee zorla iş yapıyorummmmm kalkmak istemıyommm hiçççç

aynisi bende de var ama benim adetime cooooooooooooooooookkk var :) cokmu tembeliz nee? :52::52::52::52::52::52::52::52:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne----------------------> HAMİŞ
eylulgulu-------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm--------------------------> HAMİŞ
60gelsin--------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35--------------------------> HAMİŞ
cikolta----------------------------> HAMİŞ
leydim_01-------------------------> HAMİŞ
MINURE---------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

bende iş yapamayorum sankı eğilince karnıma kıramp giriro mutfak topluyom geliom pc başına 1 saat bakıyommm kalkıyorum süpürüyom 1 saat oturuyom ölee zorla iş yapıyorummmmm kalkmak istemıyommm hiçççç

aynisi bende de var ama benim adetime cooooooooooooooooookkk var :) cokmu tembeliz nee? :52::52::52::52::52::52::52::52:

benim dün olmam lazımdııı dün iyiydide bugün umutlar azalıyoorrr :)))))

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
MINURE----------------------------> HAMİŞ

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------------------------------> 26 Mayıs (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
karabiber89---------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem-----------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat---------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000---------------------------------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
asyahayat----------------------> 3 Haziran BAT'ı geçti / Sonucu Negatif (BAT'ı bekliyor)

2. HAFTA GRUBU
sila84---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2------------------------------------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
18eylul------------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
evasude-----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem--------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
gogomel-------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
kucukpisi------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
ibozll----------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
UP_YG---------------------------> 7 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012-------------------> 8 Haziran
vanillia------------------------------> 9 Haziran
kardelen44-----------------------> 10 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe-----------------------------> 11 Haziran
eva07---------------------------> 11 Haziran
taliha----------------------------> 12 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh--------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan---------------------> 13 Haziran
ekince--------------------------->13 Haziran
gumus19---------------------------> 13 Haziran
SaGo_LeRa-----------------------> 14 Haziran
ebebebruli------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl---------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar---------------------> 14 Haziran
ruveyda-----------------------------> 15 Haziran
tamdabu--------------------------> 15 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
dupdurucan------------------------> 17 haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden---------------------> 20 Haziran
nrkny-----------------------------> 22 Haziran
kader1982------------------------> 22 Haziran
mahzen---------------------------> 22 Haziran
mania-----------------------------> 24 Haziran
smllttle---------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
dilem_----------------------------> 28 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 13 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54

selam kızlar
mınure hamilesin işteeee bazen ikinci çizgi silik çıkabiliyomuş
ayy tebrik ederim yaa bende istiyorruuuuuuuummm
doğum gnün de kutlu olsun bu arada
ne kadar güzel bi doğum günü hediyesi yaa
allah tamamına erdirir inşallah

COK TESEKKUR EDRIM CANIM.insallah tum umid edip bekleyenlere ALLAH vericek..

bugün kırmızı kartı görecem galibaa oyyy :((((:18:

tatlım herşeyın hayırlısı olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay böle biz stres yaptıkça daha kötü ama bi umut ben bi sürü değişik belirtim var ama psikolojikte olabilir ve karar verdım bu ay denelerim sonucu kırmızı kartı görürsem..takmıyacam hiç bişeyi akışına bırakacam ama bu ay heyecanlıyım...:D bu duygular tatlı guzel duygular :))

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
MINURE----------------------------> HAMİŞ

DELI KIZ... hoy hoy diye diye benite attin hamislerin arasina ya adet olursam...???

tatlım herşeyın hayırlısı olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay böle biz stres yaptıkça daha kötü ama bi umut ben bi sürü değişik belirtim var ama psikolojikte olabilir ve karar verdım bu ay denelerim sonucu kırmızı kartı görürsem..takmıyacam hiç bişeyi akışına bırakacam ama bu ay heyecanlıyım...:D bu duygular tatlı guzel duygular :))

ben kaç aydır takmıyom değişen yok toptan cıkıyo bu ayyy :))))) adetimin 31. günü bugün bekleee bekleee bekleee :)))

Kızlar, bende acayip tembellik miskinlik var. Kafam çok karışık. Bitirmem gereken bir doktoram var. çalışıyorum. Kocam ikinci cocuğu çok istiyor. Yaş geçiyor. sizler ne güzel genç evlenmişsiniz. Ben geç yaşta evlenince ve ilk bebeğim çok zor büyüdüğü için, İkinciye cesaret edemiyorum. İstiyorum aslında ama geçen ay gördüm ki insanın çocuk haricinde hiç bir şeye konsantrasyonu kalmıyor. Elimdeki işler ölüm kalım meselesi ama ben çok gereksiz konulara takılıyorum. Hamarat olmak istiyorum, evim sürekli dağınık. İşimde işlerim ertemeli ve sürümcemede. Kızım, kocam benden daha çok ilgi bekliyorlar, haklılar. bense herşeyi ite kalka, yarım yapıyorum. Bana feyz verin....Ben ne yapayım..

cookkkkkkk tesekkur ederimm..canim sen nekadar komik 1 kizsinya insani gulduruyordur...demekki,beni topigimde bulamayinca topik topik dolastin sonunda buldun ha...iyi dileklerin icin tesekkur...aksama sana cinsiyet tahmininde bulunucam,hesaplamak biraz zaman aliyor...misafirler falan gelsin gitsin,soz aylari hesaplaYIP SOYLUYUCEM...

aradım tabi :21: :21: yok canım mühim değil sen ilgilen misafirlerinle müsait olunca bakarsın akşama :52: :52: e genç anneyim içim fıkır fıkır :1: :1: :1: :1:

DELI KIZ... hoy hoy diye diye benite attin hamislerin arasina ya adet olursam...???

Olmayacaksın merak etme.. Çağırma şu BAT'ı. Dün sen bana ne dedin, iyi düşün mercimek için dedin.
Sende şimdi senin susam için iyi düşün iyi olsun annesi çok yorma kendini :54:

Lilililliliiliiiii Höy höY!:21:

Kızlar, bende acayip tembellik miskinlik var. Kafam çok karışık. Bitirmem gereken bir doktoram var. çalışıyorum. Kocam ikinci cocuğu çok istiyor. Yaş geçiyor. sizler ne güzel genç evlenmişsiniz. Ben geç yaşta evlenince ve ilk bebeğim çok zor büyüdüğü için, İkinciye cesaret edemiyorum. İstiyorum aslında ama geçen ay gördüm ki insanın çocuk haricinde hiç bir şeye konsantrasyonu kalmıyor. Elimdeki işler ölüm kalım meselesi ama ben çok gereksiz konulara takılıyorum. Hamarat olmak istiyorum, evim sürekli dağınık. İşimde işlerim ertemeli ve sürümcemede. Kızım, kocam benden daha çok ilgi bekliyorlar, haklılar. bense herşeyi ite kalka, yarım yapıyorum. Bana feyz verin....Ben ne yapayım..

sen gazmı istiyon kuşum

ayyyy seni pissss seni pisss kalkk cabukkk elini yüzünü yıka siz beni değil ben sizi yenecem de evini topla otur dersinin başına çabukk hııımmmm :52::52::52::52::52::52:

kızlarr ben folik asit olarak folidoce yi kullanıyorum içinde magnezyum da varmış zararıolur mu
malesef geçen doktora gittiğimde bebek istediğimi bile bile bana folik asit vermeyen doktoruma inat içmeye başladım

haftaya yeni bir doktora tabi Rabbim nasip eder de kesemizi görürsek ona sorayım diyorum da o vakte kadar bu elimdekini içsem ne olur acaba :44:

folidoce içebilirsin tabi ama ben önceki hamileliğimde hiç ilaç içmedim folik asit yönünden zengin besinleri bol tükettim(kavun, taze fasülye gibi)

GUZeLLERIM CANLARIM SEKERLERIM...ben artik simdilik cikmaliyim...nerdeyse misafirler gelicek...ilginiz ve desteginiz icin hepinize tesekkurler..ALLAH hepinizin yardimcisi olsun ve ALLAH gonlunuze gore versin...simdilik dasvidaniya...(hoscakalin)...aksama gorusuruz...

GOGOMEL ve KÜÇÜKPİSİ ben adet olcam gibi kızlar ya BAT kardeşliğimiz var bi de hamiş kardeşliğimiz olsunnnnnnn inş :16:

inş yaaa butun duam oo gece uyku tutmadı hepimiz için dua ettim yaa hadi inş allahım sen bizlerin umutlarını boşa cıkartma nolur şu mubarek aylarda güldür hepimizin yüzünü kırmızıları göstertme bize nolurrr :(

Back
X