- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
- #3.301
gunaydınnn sekerlerrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm benımm cok sevındım ben bu ayı da es gecekmısım gıbı hıcbır belırtı yok az kaldı canım dua et lutfennn cok ıstıyorum cunku![]()
günaydınn teyzoşlaarrrr :))) dün doktora gittim ilk kontrolümü oldum beta-hcg 10018 çıktı :) 5 haftalık olduğu kesinleşti... kesesini de gördükk :)) Allahıma şükürler olsunnn :)))))))6 tüp kan daha verdim gebelik rutinleri yapılcakmış kan değerlerine bakılıcakmışşş haftaya tekrar çağırdı inşallah bebişi de görebiliriimm :)) çook güzel bi duyguymuş yaaa Allahım hepinize nasip etsinn :)))
![]()
canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun
kucağında da gör inşallah
ben de tahminen 4 -5 haftalık gebeyım
ilk kontrolum haftaya
kap atışlarını duydunuz mu?
bir de bu testler hemen mı yapılıyor ne testleri imiş?
canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun
kucağında da gör inşallah
ben de tahminen 4 -5 haftalık gebeyım
ilk kontrolum haftaya
kap atışlarını duydunuz mu?
bir de bu testler hemen mı yapılıyor ne testleri imiş?
Günaydın,
ben de ugün testler için gidiyorum, idrar ve kan testi ama neye bakıcaklar tam olarak bilmiyorum. Keseyi görmek için Çarşamba günü çağırdı, gelmeden bu testleri de yaptırmış ol dedi bana doktorum.
kalp atışlarını henüz duymadık erkenmiş onun için. şu an sadece keseyi gördüm.. kalp atışlarını belki haftaya görebiliriz dedi doktor. ilk 1 tüp kan verdim onda hcg ye bakıldı, ultrasona baktıktan sonra da gebelik rutinleri alalım dedi o da kandaki vitamin değerleri, demir eksikliği var mı, aids taraması gibi a dan z ye herşey dedi doktor. 6 tüp daha kan aldılar bi de idrar aldılar..
tahlil sonuçlarına göre vitamin yazıcak şimdilik folik asidi bırakma dedi sadece.
günaydınn teyzoşlaarrrr :))) dün doktora gittim ilk kontrolümü oldum beta-hcg 10018 çıktı :) 5 haftalık olduğu kesinleşti... kesesini de gördükk :)) Allahıma şükürler olsunnn :)))))))6 tüp kan daha verdim gebelik rutinleri yapılcakmış kan değerlerine bakılıcakmışşş haftaya tekrar çağırdı inşallah bebişi de görebiliriimm :)) çook güzel bi duyguymuş yaaa Allahım hepinize nasip etsinn :)))
![]()
canımmm benımm cok sevındım ben bu ayı da es gecekmısım gıbı hıcbır belırtı yok az kaldı canım dua et lutfennn cok ıstıyorum cunku![]()
![]()
![]()
mavusbebek uzulme ınsallah Allahın ıznıyle kotu bısey yoktur ıyı seyler dusun pozıtıf oll![]()
kızlar ben çok kötüyüm ya yine normal gebelik değil galiba![]()