HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

günaydınn teyzoşlaarrrr :))) dün doktora gittim ilk kontrolümü oldum beta-hcg 10018 çıktı :) 5 haftalık olduğu kesinleşti... kesesini de gördükk :)) Allahıma şükürler olsunnn :))))))):52::52::49::49: 6 tüp kan daha verdim gebelik rutinleri yapılcakmış kan değerlerine bakılıcakmışşş haftaya tekrar çağırdı inşallah bebişi de görebiliriimm :)) çook güzel bi duyguymuş yaaa Allahım hepinize nasip etsinn :))):49::49:

canımmm benımm cok sevındım ben bu ayı da es gecekmısım gıbı hıcbır belırtı yok az kaldı canım dua et lutfennn cok ıstıyorum cunku:17::emir_bebek:

gunaydınnn kızlar ...guzell haberler gelmeye başlamış bakıorumdaaa .... darısı bzim başımızaaaaaaaaaa inşşşşş :D:D

günaydınn teyzoşlaarrrr :))) dün doktora gittim ilk kontrolümü oldum beta-hcg 10018 çıktı :) 5 haftalık olduğu kesinleşti... kesesini de gördükk :)) Allahıma şükürler olsunnn :))))))):52::52::49::49: 6 tüp kan daha verdim gebelik rutinleri yapılcakmış kan değerlerine bakılıcakmışşş haftaya tekrar çağırdı inşallah bebişi de görebiliriimm :)) çook güzel bi duyguymuş yaaa Allahım hepinize nasip etsinn :))):49::49:

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun
kucağında da gör inşallah
ben de tahminen 4 -5 haftalık gebeyım
ilk kontrolum haftaya
kap atışlarını duydunuz mu?
bir de bu testler hemen mı yapılıyor ne testleri imiş?

ilk kontrolum haftaya

Günaydın,

ben de ugün testler için gidiyorum, idrar ve kan testi ama neye bakıcaklar tam olarak bilmiyorum. Keseyi görmek için Çarşamba günü çağırdı, gelmeden bu testleri de yaptırmış ol dedi bana doktorum.

ilk kontrolum haftaya

kalp atışlarını henüz duymadık erkenmiş onun için. şu an sadece keseyi gördüm.. kalp atışlarını belki haftaya görebiliriz dedi doktor. ilk 1 tüp kan verdim onda hcg ye bakıldı, ultrasona baktıktan sonra da gebelik rutinleri alalım dedi o da kandaki vitamin değerleri, demir eksikliği var mı, aids taraması gibi a dan z ye herşey dedi doktor. 6 tüp daha kan aldılar bi de idrar aldılar..
tahlil sonuçlarına göre vitamin yazıcak şimdilik folik asidi bırakma dedi sadece.

Günaydın,

ben de ugün testler için gidiyorum, idrar ve kan testi ama neye bakıcaklar tam olarak bilmiyorum. Keseyi görmek için Çarşamba günü çağırdı, gelmeden bu testleri de yaptırmış ol dedi bana doktorum.

:44::44:benim doktorum demedi bana böyle bir şey
neden ki acaba?

kalp atışlarını henüz duymadık erkenmiş onun için. şu an sadece keseyi gördüm.. kalp atışlarını belki haftaya görebiliriz dedi doktor. ilk 1 tüp kan verdim onda hcg ye bakıldı, ultrasona baktıktan sonra da gebelik rutinleri alalım dedi o da kandaki vitamin değerleri, demir eksikliği var mı, aids taraması gibi a dan z ye herşey dedi doktor. 6 tüp daha kan aldılar bi de idrar aldılar..
tahlil sonuçlarına göre vitamin yazıcak şimdilik folik asidi bırakma dedi sadece.

anladım canım çok teşekkür ederim sanırım gidince benden de isteyecek bunları
inşallah kalp atışlarını da görürsün
darısı başıma cumayı beklıyorum ben de
tekrar teşekkür ederim cevabın için

maşallah maşallah inşallah hiç sorunsuz sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın darısı teyzelerine inşallah...:49::49:

canımmm benımm cok sevındım ben bu ayı da es gecekmısım gıbı hıcbır belırtı yok az kaldı canım dua et lutfennn cok ıstıyorum cunku:17::emir_bebek:

canım inşallah sende haziran hamişlerinden olursun... dileğine bir an önce kavuşursun inşallah hepimiz kavuşalım inşallah..

canım bebeğini alttan ulrasyonlamı gördü yoksa üstten ultrasyonlamı gördü bende şimdi geldim doktordan üstten baktı göremedi küçüktür ondan dedi kan verdim yarım saat sonra yine gidicem kanım artmış mı diye bakacak o zaman diycem alttan baksın ya yine dış gebelikse diye çok korkuyorum ben bana gazdan görünmeyebilir dedi

Ayy canımm çok sevindimm.Bişey sorucam alttan mı baktı yoka üstten mi bende salı günü gideceğim çook heyecanlıyım.Bi de 6 tüp kan çok değil mi ya ben geçen sene 3 tüp verirken başka bişey için bayılmıştım fenalık geçirmiştim inşallah dayanabilirim benden de isterlerse ve inşallah bende görürüm bebeciğimii.

Back
X