HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Yok yok merak etme annesi sen rahat olki o da sana tutunsun. bende çok korktum ama sonra görümceme sordum onun 2 doğumu var, geç döllenmedir dedi.Eğer adetin biter bitmez hamile kalsaydın değerin şimdiye 3000 lerde olurdu dedi.
hatta dalga geçti, geç döllenme senin kızın olur,geç döllenmeler genelde kızdır dedi :9:

:)))) ağardanmı satıyo kendini aferin ona ozaman :))))ayy sen beni güldürdün allahta seni giüldürsün :)))

Kızlar yeni hamişimiz var.
Benim diğer topicten çok samimi dostum, buradan ilk arkadaşım Selin.
Az önce idrar testi yaptı ve çok net olarak ikinci çizgisi çıktı bana da Cepten yolladı sağolsun paylaştı hemen :9:
Hayırlı olsun kuzum Seelinim.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bal peteğim :9:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
gogomel----------------------------> HAMİŞ
seelin----------------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

bugun baya durgundu hamıle haberlerı acısından hayırlı ugurlu olsun tbrkk ederım selın arkadası darısı ısteyen herkesın basına

Az önce idrar testi yaptı ve çok net olarak ikinci çizgisi çıktı bana da Cepten yolladı sağolsun paylaştı hemen :9:

HAMİŞLERİMİZ

aaaaa çok güzel bi haber bu hatırlıyorum selini:28::114: .hayırlı olur inşallahh darısı tüm isteyenlere:46:

merhaba kızlar ben yine açımm daha yenı meyve yedımmmmmmm 10 dk olmadıııı şuan midem kazınıyooo....bu arada gogomel tatlım herşeyın hayırlısı ben biliyorum ki hepimiz anne olucaz bır gun evet ama ne zaman allah bılır...bu ay olmassa bi dahakiii ay ..

merhaba kızlar ben yine açımm daha yenı meyve yedımmmmmmm 10 dk olmadıııı şuan midem kazınıyooo....bu arada gogomel tatlım herşeyın hayırlısı ben biliyorum ki hepimiz anne olucaz bır gun evet ama ne zaman allah bılır...bu ay olmassa bi dahakiii ay ..

şekerparem sen bu gidişli yuvarlanarak gidicen doğuma!
Doğuma... Doğuma dedim, Allah söletti valla...Unuttum senin daha hamiş olmadığını!!! :32:

:46:

şekerparem sen bu gidişli yuvarlanarak gidicen doğuma!
Doğuma... Doğuma dedim, Allah söletti valla...Unuttum senin daha hamiş olmadığını!!! :32:

:46:

ball şeker damlıyor ağzındannn... bak hamile kadınların hisleri güçlüdür ....:))) doğuma dedinnn doğumaaa ben 4 aylık evlyim bu ay hamile kalasamda önümde koca bir yıl var... ama ne demişler çalışan demir pas tutmazz...:))) çalış kii kazann:))))

kızlar selam. olaylar olmuş geçmiş vs. neyse...

öğlen annemle buluştum. kova kaldırma diye tuturdu. birşey vardır felan die:1:. buraya kadar iyi güzelde. ben bebek istiom demedim ki ama onaa:53:

HAMİŞLERİMİZ

elifimm canımmm saol kuzumm...Allah isteyen herkese veriri inşallahh..biraz şaşkının çünkü daha adetime 7 gün vardı :52::52::52: içimden bi ses yap dedi şaşkına döndüm yarın kan vericem o zaman rahatlıcam galiba..öpüyorum kojaman hepinizi:54::54::54:

elifimm canımmm saol kuzumm...Allah isteyen herkese veriri inşallahh..biraz şaşkının çünkü daha adetime 7 gün vardı :52::52::52: içimden bi ses yap dedi şaşkına döndüm yarın kan vericem o zaman rahatlıcam galiba..öpüyorum kojaman hepinizi:54::54::54:

selincim öncelikle allah kucağına almayı nasip etsin hamileliğin güzel geçsin inş.. adetine 7 gun kala test yaptın çıktı bende bunu merak edıyordummm yapılınca oluyomu dıe testiii...şimdiden tebrikler

selincim öncelikle allah kucağına almayı nasip etsin hamileliğin güzel geçsin inş.. adetine 7 gun kala test yaptın çıktı bende bunu merak edıyordummm yapılınca oluyomu dıe testiii...şimdiden tebrikler

ya benım aklıma takıldı selin hangi belirtin sana testi 1 hafta onceden yapma isteği oluşturdu yoksa dayanamadın mı yaptın belki belirtilerini paylaşmak istersinnn biz kendımızı hamile sandığımızı için bazen psikojik olabiliyor yeni hamile arkadaşlarım en belirgin özellikklerini yazarmı? tabıkı bu ozellikler kişiden kişiye değişir ama benımkısi merak:):)

Günaydın kızlar.
Sağlıkocağından yeni geldim.. Aldım kan sonucumu. BhcG'm son durumu: 1300
Bana biraz az gibi geldi. Serpili aradım(eylulgulu) sagolsun içimi rahatlattı, geç döllenme olabilir dedi. Arkadan kendi doktorumu aradım O da aynısını söyledi. Tahmini olarak 3 haftalık dedi. Adetinin hemen arkasından hamile halmamışsın dedi.Önemli olan devamlı yükselişte olmasıdır senin bu 3. tahlilin hepsi birbirinin en az 10-13 katı sorun yok dedi.
Pazartesi ultrasona gireceğiz.
İnşallah bir sorun yoktur....

Demir seviyem ve demir bağlama kapasitemde düşüş var. Geçen haftaki sayımda Demirim 96 iken, bugün 30'a düşmüş.
Demir bağlamam da: 399'dan 353'e gerilemiş. Pazartesi hepsi için görüşeceğiz.

Son durum bu.
Bakalım bugü kimlerden güzel haberler gelicek. Öpüyorum sizleri...
:54:

kuzum benim bol bol dinlen,yat,uyu :21:herşeyin tedavisi var ilaçla frt etme

ya benım aklıma takıldı selin hangi belirtin sana testi 1 hafta onceden yapma isteği oluşturdu yoksa dayanamadın mı yaptın belki belirtilerini paylaşmak istersinnn biz kendımızı hamile sandığımızı için bazen psikojik olabiliyor yeni hamile arkadaşlarım en belirgin özellikklerini yazarmı? tabıkı bu ozellikler kişiden kişiye değişir ama benımkısi merak:):)

canımm öncelikle bi rüya gördüm ben çalışmalara başlayınca :))
denemeler başadığından beri tarifiz bi karın ağrısı vardı bende ..hani ishal olurken hoş olmayan bi sızı oluyo ya o vardı sürekli...tuvalete girip çıksamda rahatlatmıodu...konduramıodum üzülürüm die...vücudum biraz şişti kot giyince falan çok rahatsız edici bi sızlama oluyodu kasıklarımda....bi de içime doğdu herhalde... en önemlisi de herhalde herkesin yaşadığı göğüslerim inanılmaz büyüdü..adetten önce olan şişme yanında hiç kalıo....
ama geçen ay da hemen hemen aynı şeyleri yaşadımm..o yüzden burda yazdıklarımı çok dikkate alma...yumurtlama günümde de 4 gün değil 2 gün deneme yaptık...

kızlar kan tahlilimi yaptırdım çok mutsuzum 17,68 cıktı sonucu doktor ne gebesin diyebilirim ne değilsin diyebilirim dedi neyim benn :((((((

erken mi sevindim acaba siz tebrübelisiniz yardımcı olun nolur :((((((

kuzum geç döllenmedir hemen kötü tarafını düşünme ne olur böcegim:45:

canımm öncelikle bi rüya gördüm ben çalışmalara başlayınca :))
denemeler başadığından beri tarifiz bi karın ağrısı vardı bende ..hani ishal olurken hoş olmayan bi sızı oluyo ya o vardı sürekli...tuvalete girip çıksamda rahatlatmıodu...konduramıodum üzülürüm die...vücudum biraz şişti kot giyince falan çok rahatsız edici bi sızlama oluyodu kasıklarımda....bi de içime doğdu herhalde... en önemlisi de herhalde herkesin yaşadığı göğüslerim inanılmaz büyüdü..adetten önce olan şişme yanında hiç kalıo....
ama geçen ay da hemen hemen aynı şeyleri yaşadımm..o yüzden burda yazdıklarımı çok dikkate alma...yumurtlama günümde de 4 gün değil 2 gün deneme yaptık...

vermiş oldugun bilgiler çok teşk ederimmm...bazısı dio adetten hemen sonra çalış bazısı kesın yumurtlama dönemii ben her ikisinide yaptım bakalım ne olcakk::D::D

vermiş oldugun bilgiler çok teşk ederimmm...bazısı dio adetten hemen sonra çalış bazısı kesın yumurtlama dönemii ben her ikisinide yaptım bakalım ne olcakk::D::D

inşallahh hayırlı haberlerini alırız seninde dediğim gibi takılma , çünkü; geçen ay benim için yıkım oldu ..

Back
X